Új hozzászólás Aktív témák
-
Botika89
tag
Az android 11 be került még 1 plus opció a c715 menüben ALLM (auto low latency mode) pl ha konzolod van PS4-ps5-Xbox automatikusan at kapcsol game modba a tv! Eddig manualisan Kellett kapcsolni!
A HDR anyagoknál gyengébb lett a fényerő!
-
mikrofon
veterán
válasz
Botika89 #7394 üzenetére
Üdv az TCL Android11-ben
Ugye a C728- alapból ezzel jött. Annak idején írtam arról, hogy milyen a C715 után a c728. Akkor pont ezeket is megírtam, hogy más a DV logo és hogy eltűntek a Dolby Audio logo-k, annak ellenére hogy átmegy a rendszeren rendesen a hang.Ezek szerint azokat az apróságokat, amiket hiányoltam a c728-ban a c715 után nem tették bele.
Beállításokban érdemes szétnézni talán még azok változtak, bővültek.
-
Botika89
tag
A dolby Atmos logót nem látom mostanában ! Másnak is el tűnt vagy mi van? Pedig a jel Atmos és az erősítő is ki jelzi TV-n csak dolbi vision jelenik meg ! A dts x s társai sem jelennek meg! Vajon miért?
-
-
tibe0309
tag
TV kikapcs teljesen, pendrive bedug, TV-n lévő (nem távirányítón) bekapcs gomb nyomása ~5mp-ig, míg el nem kezdi a flash-elést.
(remélem nem ezt érted usb helyi frissítésként, mert akkor ugyanarról beszélünk)
-
tibe0309
tag
válasz
Kiskutya #7379 üzenetére
Az úgy nem fog menni, nekem sem ment (azt írja, hogy: "your update package isn't the newest")
További infó: https://t.me/s/tclupdatesFeltettem, új loading logó volt, ezen kívül egyelőre semmi változást nem látok, de nem néztem annyira még
-
Brandynew
őstag
Szerviz menüs resetet mindenképp csináljatok az Android főverzió-váltás miatt.
-
tibe0309
tag
-
Kiskutya
veterán
Új TCL R851T02 Android TV frissítés elérhető V900 -ban.
V900
Kiemelés: Android 11
http://as-update.cedock.com/apps/resource2/V8R851T02/V8-R851T02-LF1V900/FOTA-OTA/V8-R851T02-LF1V900.zip
építmények date = 13 szeptember 2021
építmények = 1631490333
biztonsági javítás = 2020-11-01
gmsversion = Android_11_R_GTVS
software.version_name = AR02
OTA méret = 1,344 GB135nézetekszerkesztett 10:01 -
bulek
tag
Használja valaki a TCL tévéjét Vodafone médiakártyával?
Könnyen ment a beállítás?
Most igényeltem még egyet. A régi UPC-s simán megy vele, viszont az új állandóan azt írja ki, hogy nincs hozzáférésem...
Vagy van vmi trükk, amit nem próbáltam? Mondjuk a régi tv-vel sem müködik...
-
Zoli50
kezdő
Sziasztok, olcsó Tv-t vennék, nem tudom eldönteni melyik a megfelelő. 43P610 és a 43P615 között mi a különbség? Csak az oprendszer?
-
maroni
aktív tag
Sziasztok !
Az 50p715-ös tvnek van kártya foglalata? Magyarán voda kártyát bele lehet rakni vagy külön box kell hozzá?
Köszi Laci -
rankesz
veterán
válasz
Kiskutya #7351 üzenetére
Nem tudom élőben hogy mutatnak ezek a fotózott képeid, de nekem az az alapvető problémám ezekkel hogy a letterbox filmeknél bárhogy állítom a fekete sáv felül 15 éve ugyan olyan sötét szürke a csík, közelében sincs az oled feketéjéhez.
Fald ide vagy oda, (de ez elvileg nem is tudja) -
mikrofon
veterán
Természetesen az érzéssel nem lehet vitatkozni.
Szerintem akkor ehhez neked minimum az nvidia shield tv pro 2019-es médiaboxra van szükséged az AI felméretézése miatt. Kevés olyan TV -van ami ezt jobban csinálja. Vannak természetesen, de azok a "nagyobb" márkák jóval drágább magasabb kategóriájú TV- i.Egyébként ha tényleg elállsz és másikat veszel akkor oszd meg kérlek itt is a tapasztalataidat, hogy tudjuk hogy ebben hol áll ez a TV.
Amúgy én is a shielden keresztül nézem a 1080p mert jobb a felméretezése. De én nem mondanám azt hogy a c728-am-é rossz lenne. A különbség igazán a rosszabb minőségű 1080p-k esetén jelentős.
A felméretezés meg szoftveres. Így h a 4K képekkel elégedett voltál, akkor ez nem a kijelző hibája, hanem egyszerűen ez ilyen. Kizárt hogy a tiédbe más szoftver kerüljön. Egy frissítéssel lehetne még próbálkozni.
Én el tudom fogadni, hogy neked ez nem elég. -
Rogiii
aktív tag
válasz
Kiskutya #7351 üzenetére
Az enyém ezt a szintet meg sem közelíti.
Mondjuk utolsó darab volt az Euronicsban, lehet ezért volt már félre rakva. Nem is tudják cserélni, mert nincs nekik raktáron így csak az elállás maradt.
Sajnos nem tudom lefotózni, mert már visszacsomagoltam. Ma vagy holnap viszi is vissza a futár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest