Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Kiskutya
üzenetére
Az a kékes derengés a fekete részeken (főleg a Star Wars jelenet alsó sávjában) a tévéd sajátja, vagy csak a fotók adják így vissza?
Illetve egészen biztos vagy abban, hogy a "Q80R" mozgásmegjelenítése jobb?
Csak mert a Samsung QLED tévéi finoman szólva sem a tökéletes mozgásmegjelenítésükről híresek."Agyon kell interpolálni" a képet, hogy viszonylag folyamatos legyen...
-
rankesz
veterán
válasz
Kiskutya
üzenetére
Nem tudom élőben hogy mutatnak ezek a fotózott képeid, de nekem az az alapvető problémám ezekkel hogy a letterbox filmeknél bárhogy állítom a fekete sáv felül 15 éve ugyan olyan sötét szürke a csík, közelében sincs az oled feketéjéhez.
Fald ide vagy oda, (de ez elvileg nem is tudja) -
Rogiii
aktív tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Az enyém ezt a szintet meg sem közelíti.
Mondjuk utolsó darab volt az Euronicsban, lehet ezért volt már félre rakva. Nem is tudják cserélni, mert nincs nekik raktáron így csak az elállás maradt.
Sajnos nem tudom lefotózni, mert már visszacsomagoltam. Ma vagy holnap viszi is vissza a futár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Csak mert a Samsung QLED tévéi finoman szólva sem a tökéletes mozgásmegjelenítésükről híresek.
Vhiktor