Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
falco5
tag
-
mikrofon
veterán
Szerintem a másik lényegi különbség a kép mellett az az android alatti hardware. Sokkal használhatóbb számomra az android része. A nagyobb terhelést is jobban bírja. De nem játékra gondolok, mert én nem játszom.
Viszont míg a C715-höz már nagyon jó a firmware. a c728-ban még akadnak apróbb javításra szoruló dolgok, mivel ehhez még nem jött frissítés. De lehet hogy akinek nem volt előtte c715, az nem veszi észre ezeket.
Keress vissza a HSz-eimre. Én írtam róla pár gondolatot, hogy miben tünik nekem jobbnak mint a c715. Azért lehet érdekes, mert azt hiszem a c715-ben és a 725-ben ugyan az a hardware muzsikál az android alatt. -
Kiskutya
veterán
Lehet kicsit pörgősebb lesz a 728-on. Ha szánsz rá annyit én tuti a 728at venném. A 725 kB olyan mint ami most van nekem a 715. Átlag felhasználásra teljesen ok én még játszogatok is rajta nekem azzal sincs gondom. Szerencsére a szemem nem érzékeny a mozgás megjelenítésre így az 50hz-el is elvagyok. Most viszont ha venném tuti a 728at venném. Sokkal időtállóbb típus jobb mozgásmegjelenítéssel és hdmi 2.1 csatlakozással és minden olyan funkcióval ami a játékokhoz kell az hogy erősebb a hardver már csak hab a tortán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest