- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
falco5
tag
-
mikrofon
veterán
Szerintem a másik lényegi különbség a kép mellett az az android alatti hardware. Sokkal használhatóbb számomra az android része. A nagyobb terhelést is jobban bírja. De nem játékra gondolok, mert én nem játszom.
Viszont míg a C715-höz már nagyon jó a firmware. a c728-ban még akadnak apróbb javításra szoruló dolgok, mivel ehhez még nem jött frissítés. De lehet hogy akinek nem volt előtte c715, az nem veszi észre ezeket.
Keress vissza a HSz-eimre. Én írtam róla pár gondolatot, hogy miben tünik nekem jobbnak mint a c715. Azért lehet érdekes, mert azt hiszem a c715-ben és a 725-ben ugyan az a hardware muzsikál az android alatt. -
Kiskutya
veterán
Lehet kicsit pörgősebb lesz a 728-on. Ha szánsz rá annyit én tuti a 728at venném. A 725 kB olyan mint ami most van nekem a 715. Átlag felhasználásra teljesen ok én még játszogatok is rajta nekem azzal sincs gondom. Szerencsére a szemem nem érzékeny a mozgás megjelenítésre így az 50hz-el is elvagyok. Most viszont ha venném tuti a 728at venném. Sokkal időtállóbb típus jobb mozgásmegjelenítéssel és hdmi 2.1 csatlakozással és minden olyan funkcióval ami a játékokhoz kell az hogy erősebb a hardver már csak hab a tortán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest