Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibor77i
kezdő
válasz
Celtis #24925 üzenetére
Köszönöm a választ, pont ezt akartam én is kérdezni. A hétvégén kipróbálhattam egy 845-öst, az nagyon tetszett, még 1080p mkv-val is nagyon szép volt, illetve a szűrők kapcsolgatása után a DVD is jól nézett ki. Tényleg nagyon jó tévé.
Mélynyomó nekem se kell, a fényerőből én rendesen levettem (bolti módban volt). -
LiteCross91
aktív tag
Ha iPhone ról chromecaston ráküldtök egy Youtube! videót a tv-re c805, akkor a teló felfele hangerőgombjával nektek sem hangosodik a tv? A lefelé gomb érdekes müködik. Több iphone al is teszteltem, nem jó. Androidos teloval nincs baja. Érdekel, hogy másnak is ilyen-e.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Próba képpen a másik TV-mre (P635) próbálom feltenni a v599-es frissítést, de nem sikerül.
Végig fut az ellenőrzés, majd kiírja hogy az ellenőrzés sikertelen volt, és megszakítja a folyamatot.Jelenlegi verzió:
V8-R51MT05-LF1V483
Az új amit próbálok:
V8-R51MT05-LF1V599
Rámásoltam a zip file-t egy ntfs-re formázott pendrive-ra, felismeri, megtalálja, de elfailel az ellenőrzés után.
Mi lehet a hiba?
-
kezdő
senior tag
Sziasztok!
Tapasztalat alapján hova várható a TCL 85C805 ára majd, ha érkezik a 2024-es sorozat?
A jelenlegi 625e Ft-nál szerintetek várható még jobb ár?
Tudom senkinek sincs kristály gömbje, de eddig nem követtem ennek a méretosztálynak az árváltozását, csak látszik valami trend
Köszi. -
Swenk
aktív tag
65c805 tv, earc, hdmi kábellel, sony STR - DH-790 avr. Plexen filmet néztem, minden ok. Átkapcsoltam tv-re a távon lévő gommbbal. Bejön egy csatorna, nincs hangja, kapcsolgatom a csatlistát, nincs hang, visszamegyek a filmre, amit a plexen néztem, annak sincs hangja, pedig az előbb még voooót. Aztán beállításokban: saját hang van, arc -n nincs. Se átküldés állásban, sem automata állásban nincs hang. Villásdugó kihúz, visszadug: van hang. Ez most mi ?????
És ha 2 naponként előfordul ugyan ez? Egyáltalán ilyen miért fordul elő? 2 hetes tv...Ha úgy alakul a szervíznek hogy mutatom meg a hibát? Hány némulás után kell szervízt hívni? -
Swenk
aktív tag
válasz
LiteCross91 #24931 üzenetére
Akkor én vagyok tudatlan. Ennek bizonyítéka még az is, hogy nem tudom mi az az Oppenheimer? Nekem is jól jönne....
-
Dr. Oid
aktív tag
Szombaton vettem egy 32s5400af tévét a hálóba.
Szenvedésem és hülyeségem története: Android TV setup alkalmával ugye szól, hogy párosítsam a távirányítót. Namármost Mi TV Stick után nem volt meglepő, nyomkodom a gomboat, ahogy a setup mondja, semmi sem történik. 1000 próba után factory reset, ugyanez, majd végső kínomban megnézem a táv pontos typusát, hát nem is BT-s okos táv, hanem sima IR... De akkor minek szól, hogy párosítsam???Tudom, hülye vagyok, de egyrészt szüljenek sünt, másrészt milyen BT-s táv lehet ehhez jó? Van TCL saját? Kényelmesebb lenne, mint az infrával célozgatni.
-
taught
csendes tag
Sziasztok!
Különböző fórumokon olvastam hsz-eket, hogy a Quick Start funkciót érdemes kikapcsolni mert hibákat okoz működésben/képminőségben de senki nem említett konkrétumot.
Nekem egy 65C805 van és eddig ki van kapcsolva ez a funkció, de elég lassúcska a bootolás minden alkalommal (sokat van ki-be kapcsolva nap során) úgyhogy használnám.
Tud valaki bármi ellenőrzött forrást arról, hogy ez a funkció okozhat bármiféle gondot?
-
Swenk
aktív tag
válasz
LiteCross91 #24927 üzenetére
Szia! Van TrueHD 5.1atmos? Szerintem csak THD 7.1 atmos van. Vagy én vagyok nagyon tudatlan, vagy a plex lekonvertálja nálad DD 5.1-re.
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
nokia3650365 #24911 üzenetére
Nekem itthon 5Ghz-es wifin, plex-ről simán viszi a 4k, HDR, Dolby, TrueHD 5.1 filmeket.
Ennek nincs köze az internet sebességhez, mert belső hálózaton megy a kommunikáció. A router és a portok/wifi sebessége a kulcs. -
mrmft
senior tag
válasz
Az teljesen lenyegtelen ebben az esetben, a belso halozatodnak kell olyan sebesseget produlalni, hogy normalisan menjen a tortenet.
-
Celtis
veterán
válasz
demarad #24924 üzenetére
Paraméterek alapján a 845 jobb. A zónák száma szerintem mellékes, a 805 is pazar ilyen szempontból. Inkább a 845 fényereje a különbség meg a mélynyomó benne, ha jól tudom.
Magam részéről a 805 fényereje is brutális, a belső hangszórót nem hallgatom, szóval ár/értékben nálam egyértelműen a 805 a nyerő.
-
demarad
tag
Sziasztok,
75c805 és 75c845 közül melyik szerintetek a jobb ha a szempont csak a képminőség?
Nehezen lehet eligazodni a neten az infók között. Amit találtam, hogy a c805ben talán eggyel újabb panel a C845 viszont több dimming zone-al rendelkezik.Valaki látta már mindkettőt?
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
LLKobe #24922 üzenetére
Át kellett vegyem a nyelvet angolra. Utána magához tért. Viszont bekapcsoltam ezt a screenless servicet. Így figyel maga a tv mikor ki van kapcsolva. Mondom neki, hogy turn on és látszólag tudomásul veszi, de fekete a képernyő. Ha azt mondom power on vagy open Disney+, akkor meg bekapcsol a kép és csinálja, amit mondok, de a turn on tv re semmi nem történik. Másnál, hogy van ez?
Szerk.: Resart után, turn on ra bejött a kép.
érdes dolgok ezek
-
LLKobe
veterán
válasz
LiteCross91 #24921 üzenetére
Igen, tudja. Beállításokba a quick start, és a screenless service is be van kapcsolva?
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
LLKobe #24919 üzenetére
Neked ki-be tudja? Nekem csak be tudja jelenleg, és már kezd felmérgelni. Átneveztem, már áramtalanítottam, routert is, google hubokat is. Ugyanaz a szöveg jön: "Please consult with your device manual or manufacturer on whether it's supported."
Van ötlete valakinek esetleg? -
winters123
tag
válasz
A stream nem = internet és online.
PC is tud streamelni BELSŐ hálózaton keresztül TV-nek.Keress rá: Plex
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Valaki esetleg nézte már mennyit dob a fogyasztáson a "Screenless service" funkció bekapcsolása?
Tök jó hogy a google home ki-be tudja kapcsolni a TV-t, de ha így benyel 30W-ot akkor annyira nem vicces -
Stealth
senior tag
válasz
nokia3650365 #24917 üzenetére
Így sosem lesz Dolby vision.
DLNA vagy Plex kell neked és a lejátszást mindenképp a TV-n indítsd el. -
LiteCross91
aktív tag
Sziasztok!
Lett egy 65C805 tv-m. Google Home-ba szépe felvettem és "Turn on the TV" utasításra szépen be is kapcsol, ahogy kell. Viszont kikapcsolni meg nem ("Turn off the TV utasításra"). Próbáltam telefonról, google hubokról is, de nem engedi. Van ötletetek? -
-
Stealth
senior tag
válasz
A pc-n indítod el a lejátszást és HDMI kábellel van összekötve a pc a tv-vel?
-
nokia3650365
aktív tag
válasz
winters123 #24907 üzenetére
Nem streamelem, mkv-ban szoktam nézni a gépről, mivel ahol lakom lassú az internet.
-
LLKobe
veterán
-
mrmft
senior tag
válasz
nokia3650365 #24905 üzenetére
DLNA klienssel.
-
Stealth
senior tag
válasz
nokia3650365 #24905 üzenetére
Sehogy. PC-n nincs dolby vision.
-
nokia3650365
aktív tag
C735
Pc-ről szoktam 4k filmeket nézni.
Kérdésem az lenne, hogy dolby vision-t hogy kell bekapcsolni?
Ha pc módban van a tv akkor pc-n be tudom kapcsolni a HDR-t ki is írja ilyenkor hogy HDR10 PQ16
A tv-n csak a dinamikus, HDR javítás stb van.
A másik, hogy V503 van még mindig OTA-n nem jött semmi. Kéne frissítenem? -
Rolika109
csendes tag
Sziasztok. Akinek fent van a V999 es frissítés a C805 re annak minden jól müködik? Nekem azóta a Termékinformációnál azon belül is a Típusnév nél 55c755 öt ír… az mitől lehet?
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Szegfű #24897 üzenetére
3 évvel ezelőttig én is úgy gondoltam a méret a lényeg .(2012ben már 60"os plazmám volt
) Most cseréltem le egy 3éves, alap 75"os LG-t a 75ös c805re , hát képminőségi ugrás volt
Ha méretben is ugrani akartam volna akkor a 85" kevés lenne,a 98as kellett volna, de 3,5 méterről bőven elég --majd legközelebb
a 745öt biztos nem venném még C-ben sem ekkora méretben , nemhogy P745 ---inkább "kicsit" kissebb c805 vagy 845
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motoros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest