Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipi83
aktív tag
válasz
Veron #263647 üzenetére
áfával nem kell törődni
- én nem is tudtam, még a Brexit előtt vettem az enyémet. Utána valahogy természetesnek vettem, hogy vannak terhek.
Így viszont baj van… Megint megindult a vezérhangya, egy Twelve elkezdte mozgatni a fantáziám. Na f@sza
A fémszíjat legalább gyorsan lelökheted róla szerszám nélkül.
Ha most összehasonlítom az én 600 Promal, sok helyen történt előrelépés: újabb, könnyedebb ill. kecsesebb tok, gyors cserés fém szíj, üveg hátlap - dekorált rotorral.
Ahogy elnézem sokkal jobb lume+lunetta is lume-s.
B@szus lassan magamat győzöm meg, hogy cserélni kéne. Meg jó, hogy a 42mm-t már lehet kicsinek érezném.Zodiac: nagyon szép, és egyedi tokforma, tetszik. Hát nem könnyű döntés.
-
Veron
addikt
válasz
sipi83 #263645 üzenetére
én szeretem a vintage-t, de ez nem jelenti, hogy a modernt nem.
Brexit után sem nehéz beszerezni a CW-ket: áfával nem kell törődni és 60 napig ingyen visszaszállítják ha nem tetszik. szóval nagyjából büntetlenül ki lehet próbálni.
egyébként egyetlen elem van a Tridenten, ami nem tetszik: az a csat. borzalmasan idegesít, hogy ennyire ormótlan micro állítás ide vagy oda.vicces, de eszembe jutott még a jó öreg [ Zodiac Olympos ], amire régen vágytam. most kijött kék színben is (kb. 300e Ft, 2824-2 klónnal).
-
sipi83
aktív tag
válasz
Veron #263642 üzenetére
Nyilván haza beszélek, de a Trident-re +1.
Igaz, hogy a Brexit miattkicsit, na jó nagyon “fájó” beszerezni, de minőségi tok és fémszíj (hogyha azzal veszed), ami szépen vékonyodik, és van benne micro-állítási lehetőség. Plusz az üveg hátlap. Egyszerűen, túl sokat ad a Squale-hoz képest.
Pedig egy kék számlapos [1521] nekem is tetszett anno.
Valahogy Modern vs. Heritage küzdelem nekem. -
Veron
addikt
Mai kérdés - csak mert ma búváros ábrándjaim vannak:
CW Trident Pro 300 (kb. 300e Ft) vs Squale Super-squale Sunray (kb. 400e Ft) -
dud998
őstag
Van valakinek tapasztalata ezzel a típussal?
Mennyire ajánlott?
Festina F20464/3
Szerkezet Miyota 9u15
[link] -
dzsi23
addikt
válasz
Sawyer_ #263639 üzenetére
Hát akkor itt az ideje...
Addig nincs értelme pontosságról beszélni, amíg nem egyértelmű, hogy mennyi járástartalék van éppen az órádban. Holnap reggel húzd fel teljesen koronáról, és utána mérd a pontosságát 1-2 napig (ha így is nagy az eltérés, akkor 1 nap is elég, felesleges tovább mérni).
Szerk.: Egyéb:
Ezt csak úgy itt hagyom.Seiko SRPK27K1
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
ezek a pontosság merő appok hogyan működnek?
Amikor androidom volt akkor sem tudtam mérni soha egyik oramat se, most iPhoneon sem csinál semmit egyik applikacio se.
Nem képes ra telefon vagy valamit nem jól csinálok? -
roseben
junior tag
A hiánya nem zavar mert úgyis csak küklopsszal látnám. Csak ha elfeledkeznék róla egy gyenge pillanatomban, hogy dátumos és éjjel eltekerném a felesleges ám mégis létező pozícióban az nem tenne jót neki. Amúgy a szerkezet csere jó ötlet, miután ez felmondta a szolgálatot. Az a durva, hogy Pagani féláron hozza az NH35-tel szerelt zafírüvegeseket.
-
Sawyer_
tag
Sziasztok! Szerintetek napi majd 1 perc sietés mennyire normális egy automatától? Én sokallom, bár el kell ismerni nem hordom egész nap. 24 órából kb 8at van rajtam. Szerintetek így elfogadható?
-
roseben
junior tag
Hogy lehet, az hogy ezen az órán nincs dátum? Letakarták?
-
Hopsz! Meglepődtem!
-
Jánosík
friss újonc
-
ricsik
őstag
válasz
fagyalllo #263617 üzenetére
A videóban szereplő szépen bánik a szerkezettel. Mondjuk a hátlapot nem kímélte, rátette simán a fémre és ott erős nyomások közepette küzdött a tömítés eltávolításával. Nyilván a fém - fém kontakt és a nyomás nem tesz jót a karcoknak.
Azok a karcok, amiről beszélek a szerkezeten már ott vannak, egy korábbi szervizeléssel kerültek oda, hiszen a szétszerelésnél is ott vannak.
Mindegy, akkor csak nekem tűnt fel. 100 videót néztem már a témában, ennyire szétkarcolva még egy szerkezetet sem láttam.
Lapozzunk. -
fagyalllo
őstag
válasz
ricsik #263616 üzenetére
Tényleg nem látom sehol hogy hanyagul bánna vele, kicsavar csavarokat, lefeszegeti a hidat, majd a szélénél fogva leveszi.
Főleg régi és nagyon régen nem szervizelt órák nem esnek szét maguktól, nagyon csúnyán össze tudnak nőni az évtizedes kosztól, gyakran kell feszegetni, teljesen természetes némi karc, amiket aztán a videóban felnagyít az erős világítás. -
Szulita28
senior tag
válasz
DonThomasino #263606 üzenetére
A GPS-es
-
fagyalllo
őstag
Thai Seiko Monster páros, SRPK51 és SRPK53
-
Jánosík
friss újonc
Szakmai véleményeteket kérem a következőben leírtakhoz. Vettem egy LE chronograf automata karórát, kéz alól, gyűjtőtől, kaliber ETA 7750. Elég pontosan járt, addig amíg le nem ejtettem. Ez persze nem tett jót neki, elkezdett nagyon sietni. Elvittem egy neves óraszervizbe, ahol teljes körű szervizelést hajtottak végre. Az órát beállították, pontossága 0 mp/2 nap, csak pozicionálni kellett esténként. Egy hónap múlva állt meg, kirándulás miatt, visszaindításkor ugyanúgy ment, ez volt ez év március. Legközelebb augusztus végén állt meg, hasonlóan nyaralás miatt, ahová nem vittem. Visszaindításkor megdöbbenve tapasztaltam, hogy az óra percenként 3 mp siet, ez naponta 1 óra 12 perc. Többször leállítottam, majd újraindítottam, mindig ez a sietés volt. Elvittem ugyanabba a szervizbe, ahol bevitték a műhelybe és betették a chronométerbe, majd 15-20 perc múlva hozták, hogy az órának semmi baja, 0,4 mp/nap eltérést mutatott a műszer. Az egész beszélgetést persze nem írnám le, csak annyit, hogy én bizonygattam, hogy ma reggel állítottam be 7:00.kor és 9 óra után már 5 percet sietett. Ők állították, hogy az órát szét sem szedték. Ekkora eltérés amelyről beszélek csak hajszálrugó csomósodásakor, vagy gáttörésekor állhat fent. No erre varrjál gombot!
-
arn
félisten
válasz
Szigoruan veve a bt, mert koveti az idozonat, gyakrabban szinkronizal, nincsenek legkori zavarok - meg ugye mas infot is at lehet kuldeni.
Masik oldalrol nezve, ha mukodik a radios kapcsolat, nem kell appot telepitgetned, es nem vagy a telodhoz kotve - vhogy erzesre az egyik meg inkabb fuggetlen ora, a masik meg egy okosora, persze technikailag mindegyik egy szinkronizalt ora.
-
SOAD19
addikt
válasz
Rádiós esetén, ha nincs szerencséd, akkor nem szinkronizál, vagy csak nehezen, pl. sokunknak, csak az ablakba, ablakpárkányra kirakva veszi a jelet. BT esetén azért jobb a helyzet természetesen. De, ahogy pár napja írtam, ne ez legyen a döntő érv, hogy melyik órát válaszd. Pár hetente, havonta kézileg is elindítható a szinkronizálás, mikor pl. nem vagy otthon, kint vagy az utcán.
-
válasz
Bizonyos modellek, mint pl a GBD-200-2ER okosóra funkciókkal is bírnak és jelzik a telefonodra érkező értesítéseket. Ennek a modellnek ol memory in pixel transzflektiv, mindig látható kijelzője van és nem LCD panel van benne.
A Casioak Bt verzió esetén pedig mint írták, az alkalmazás arra jó, hogy pl ott állítod be az ébresztőt, vagy az idő zónát és nem az órán gombokkal. Illetve szinkronizálja az időt.
-
eldoble
aktív tag
válasz
Csak okoskodom, a BT megoldás szerintem csak a telefonodon lévő app-al kommunikál, onnan veszi az adatokat, beállításokat, de nagyon csak zárójelben tippelem ezt. És, ha így van akkor te tudod eldönteni, hogy neked melyik a jobb megoldás, gondolom pontosságra nincs különbség.
-
SOAD19
addikt
válasz
DonThomasino #263602 üzenetére
Ahogy írták, azon keresztül szinkronizálja, pontosítja az időt, valamint minden beállítás elvégezhető appon keresztül is. Legalábbis gondolom a bt-os modellekhez mind van applikáció.
-
arn
félisten
válasz
DonThomasino #263602 üzenetére
Szinkronizalja az orat altalaban, az ilyen okosficsorok a modellen mulnak.
-
DonThomasino
veterán
Amikor annyit látok egy casio leírásban a funkciók között ,
hogy bluetooth az annyit jelent, hogy jelez/rezeg ha hívnak ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, Fapad, Extra
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest