- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
-
Plata
félisten
válasz
Lézerparaszt #7442 üzenetére
Szerintem hagyd a frászba,az egy ősrégi küldi és black hole bevezető küldi azt hiszem,az alap játék end game tartalma volt.De nézd meg itt.
[link] -
Lézerparaszt
őstag
Reggel elindítottam a Fall of Corellia küldetést, a helyszínre utaztam, majd elmentem dolgozni. Most meg belépek és nem hogy nincs trackelve a quest, de a listában sincs. ChatGPT már kiégetett teljesen, nem érti meg hogy nincs ott ahol ajánlja. Van valami ötlet hogy mi lehet ez? 100 éve nem játszottam, szerintem kipróbáltam minden lehetőséget de lehet hogy kihagytam ezt-azt.
-
Plata
félisten
válasz
Lézerparaszt #7439 üzenetére
Minden bogyónak megvan adva a szintje, ha nagykarival mész a szinted lecsökken.
-
Plata
félisten
válasz
Lézerparaszt #7437 üzenetére
Tudsz vele menni nagy karival.
Majd téged leszintez a játék.
Elméletileg. -
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok! Ezer éve nem játszottam. Az lenne a kérdésem hogy ha van egy aktív main karakterem és szeretnék játszani ismerősömmel aki most kezd új karaktert, akkor van lefelé skálázás? Vagy mindenképpen nekem is újat kell kezdeni? Nincs előfizetésünk.
-
myckey
veterán
Game megy ? Lassan lvl 60 leszek
-
myckey
veterán
lvl 58 lettem, lassan 60... -
myckey
veterán
OK !
Felcuccolok, most nem leptem be...par napja.
-
Plata
félisten
Flottán megjelent a szülinapos vendor,tele van házakba való díszekkel és egyéb marhaságokal,például játék is van nála vagy flair.
Persze ingyen.
A stronghold részen van.
-
myckey
veterán
Elofizu kellene, akcioval.
-
Plata
félisten
Előfizetőknek most az appearance modification piszkosul le van akciózva.
Fajváltás plusz haj és egyéb átvariálása 72 CC-be került. -
Plata
félisten
Meg jött az új mount.
-
myckey
veterán
A kis mocsok... -
Plata
félisten
Már új van.
Mindig kedden van csere,körülbelül 12-13 órakor.
Sajnos az igazán jó cuccok előfizetősként vannak.
Az ultimate dobozok állati jók.
Ha mázlid van töbszáz milliós vagy akár miliárdos item is eshet.
Már ha el tudod adni,mert megtetszik.
Alapból nem lehet eladni,de két nap után ha elraktad a bankba már igen. -
Plata
félisten
Jöhet a következő season,ez maxolva mindenben.
-
myckey
veterán
Eközben LVL 55 lettem, asszem...Elhúztam a Sithes bázisról, és beléptem az utolsó, a Chapter 3-ba....egyik másik dolog után.
Már a végjáték sztm a JK class kapcsán. Eddig sima liba a sztori, Veteran, legnehezebben.Akkor gondolom a hajós konzolos sztori, epilogus...CH3 Ilum, az biztos ezek után lesz időszerű....
Közben castlakozott hozzám egy rosszarc is, sötét.
-
myckey
veterán
Keress Heroicot és egyéb feladatokat is, lila Questeket stb...Olvass vissza, jó sokat irtunk erről.
Mission Log és Activities ablak.A társat állitsd be, jobb klikk a képre és ott a szerepe...Nálam Healer, de valamelyik nap, tank és damage volt, mert kellett a heti vagy szezon küldetés miatt.
Szintlépéskor erősödsz. Character Sheet ott a detail asszem, a statokkal ! A SKILLEKET ami ACTIVE, rakd be magadnak alulra, ahol a helye van. Passive az mindig megy.
Ott az Abilit fül, hogy mid van.Skilleket úgy osztottam be, hogy felső soron a közelharc. Alsó sorban a mentális képességek, erőhasználat. Társ védése képességek és elatadással kapcsolatos.
Érdemes Fleet vagy Coruscant Galactic Trade Center ben venni ruhákat. Mindig felcuccolok, KÉK dolgokból, mert F2P vagyok, és ez a legjobb.
GTC ben, Coruscant bolygó...ez egy terminál, egy konzol ! Itt a többi játékos cuccait veszem meg...itt be lehet a listát állitani, és szűrni a találatokat ! Ez a klassz bolt.SWTORISTA az jó hely, olvass vissza, mutattam is linkeket.
Ami a lényeg. Sztorit nem kell mindig tolni...Flashpoint és Heroic is klassz, meg űrharcra is ad sok XP-t. Hajódon a Space akármi, a galaxis mellett.
HA sok a holmid, és meg akarod tartanni...tedd be LEGACY CARGO HOLD. Strongholdodban van. Olvass utána.
A Társ adja el a szar holmikat. Jobb egér a képére, és elküldöd eladásra. végez gyorsan kb.
SKILLEKET szépen rakd be a tálcára. ABILITIES fülből ki lehet húzni az Aktiv képességeket az alsó tálcára, a kockák helyére amik üresek. Ott van lakat jelzés, azzal nyitod vagy zárod le.Én a monitor ikonokat, betűket is nagyobbra raktam. Olvashatóbb. Settings fül.
Jobb oldalra, függőleges sáv....Látod ha vissza olvasol kicsit.
Oda raktam életadókat, utazásos dolgokat és Stimeket. Ezt a képesség tálcát, sztm Bővitsd ! Kreditért lehet a Legacy Cargo Holdot is bőviteni és ezt a tálcát is.
Használd a játműveket, és az utazást a FLEET-re. Ezeket is képességnek rakom be a tálcára.
A TÉRKÉP alján, az utazási skilleket/cuccokat is lehet fejleszteni, nem kell hozzá CartelCoin, darabig.LEGACY fület keresd meg, és ott is lehet skilleket venni, amik hasznosak....
-
Doom
aktív tag
Tegnap én is játszottam kicsit. Én még csak chapter 1-ben vagyok, JK karakterrel. Általában a story küldetések, meg a mellékküldetések eléggé könnyűnek tűnnek, a karakterem magasabb szintű, mint ami az adott küldetéshez kellene. Tegnap azonan elkeveredtem egy Flashpoint küldetésre (asszem Maelstorm prison?) ahol Revant kellett kiszabadítani. Hát ez eléggé combos volt, csak azért sikerült megcsinálni, mert a harci droid, akit a küldetés elején kaptam, brutál erős volt, szerintem vagy 1 millió sebzést benyelt, és aprított rendesen. Itt nem éreztem úgy, hogy sok esélyem lenne nélküle, az én sebzésemmel a 100000 hp-s szörny bosst, az egyszerre támadó 3 sithet, vagy a végén a moffot biztos nem tudtam volna lenyomni. Fura módon a társam (Kirát szoktam vinni) ott volt a pályán, de meg se mozdult, azt mondta a játék, hogy unavailable. Nem tudom, ez mennyire normális, esetleg én csinálok valami rosszul.
Amúgy sem igazán értek elég sok dolgot, pl. a szintlépésnél látszólag nem történik semmi, néha megjelenik a skill baromon egy új ikon. Harc közben sorban nyomkodom, amik éppen elérhető skillek, próbálom a legjobb talált cuccokat felrakni magamra, és megyek a darálóba, míg a társam távolról gyógyít.
Van vagy 260 ezer kreditem, de szinte sose tudok jobb cuccot venni, mint amim van.
Találtam egy honlapot, a swtorista.com-ot, ahol vannak leírások, de kicsit réginek tűnik, vagy magas szintre szól, nem tudom, mennyire aktuálisak ezek. Van esetleg magyar ajánlott honlap, ami friss infókkal szolgál F2P kezdőnek is?
Valahogy elveszettnek érzem magam, megyek a waypointok után, olvasom a párbeszédeket, de nem értem a mechanikákat, nem tudom, mire jók a buffok, amiket a tárgyak adnak, pedig elolvastam a leírásokat, de valahogy nem áll össze. A KOTOR-okban nem volt ilyen gondom, nem vagyok azért kezdő RPG-s pedig. -
myckey
veterán
Közben hajó console megkaptam a Chapter 5 Shadow of Revan....
Lassan végzek a Chapter 2 -vel JK. Már a birodalmi rejtett akármilyen bázisra tartunk a Jedi csapattal, hogy leigázzuk. Most volt beszélgetés a Tythoon konzulátuson. -
Plata
félisten
Jah promó,a twitch-en promó van,ha nézel talán 1 óráig videót,akkor kapsz egy házadba való díszt.
Promós társak. tudom van némelyik mellett lakat,de az baromság,valójában minden karinak elérhető. Használom is őket.
Season társak.
Az összes társ. A nexu mellett azért van lakat,mert ezzel akarakterrel kaptam season jutalomból azt hiszem és még nem unlockoltam. Darth Hexid azt hiszem kantina kódból van? De ő is legacy unlockolt.Hibásan mutatja a kollekció fül.
A különleges CC társat mint Treek,vagy a nehéz sztoriért kapott HK-51-et Legacy fülön lehet unlockolni. HK-51 küldetés eszetlenül nehéz és marhára jó. De F2P és prefered karakternek nem elérhető,mert a section X nevű helyen kezdődik,ha jólemlékszem,rég volt már.
Sorci karakterem jár legtovább a sztoriban,jelenleg 66 társ van a companion és contact listán,ennek háromnegyedét a küdetések adják.
-
Plata
félisten
Kb 10 perc és megyek fel Sw ToR-ba majd megmutatom,de még asszimilálnom kell egy bolygót a borg karakteremmel.
[kép]
De mindjárt fel megyek. -
Plata
félisten
Nos a régebbi seasonok kicsit jobak voltak,mindig járt egy fura társ hozzájuk,azokkal kellett csinálni a seasont és közben a társunk szintje nőtt.
CC társ olyan társ amit cartel coinért vehetsz.
Treek nekem nagyon sok éve megvan,szeretem,egy aranyos kis Ewok.
No persze kökemény fejvadász,de kb akkora mint egy macska,de micsoda szövege van.
A season társ bekerül a collection részbe ahonnan másik karakterrel kiveheted,de egyes szintű lesz.
A season vendor a flottán van a supplies részen azt hiszem,season tokenért lehet tuti cuccokat vásárolni.
Meg kreditért is cuccokat.
Nekem ma is jött CC,de a seasonért is sokat kaptam.
Minden havi előfizu után jár 500+ cc,attól függ mennyi ideje vagy előfizető,ha tovább vagy többet kapsz.
Promós társakat előfizetésért kaptam,amikor be jött egy új játék kieg és előfizető voltál kaptál egy speckó társat.
időnként van kantina tour vagy mi a túró,olyankor osztogatnak kódot,azt hiszem az is ad társat talán.
De eventen is szerezhetsz társat.
Mindjárt itt a karácsony event,nem rég volt a kaja event,nyáron volt a szerencsejáték event,azon is lehetett speckó társat szerezni. -
myckey
veterán
Seas. társ ? azmiaz ?
Galac Seas feladathoz jár ?
Fizetés kizárva egy társért, hát előfizum is zero.
CC társ ? Megveszem CartelCoi és még 1 milla hogy bárhol karakterrel elérjem?
Seas társ...50lvl, ez ok. Egyszer eléri...de mit maxoljak rajta ha elérte ? vagy ha Másik karaktert kezdek, akkor ott lvl 1 ről kezdi magát a Seas társ, és felhúzhatom 50 re pézért ?
Mi az a Seas Vedor ? Értem hogy kereskedő, de hol ? Fleett vagy Coruscat ?
Promós társ ? azt sem ismerem.
-
myckey
veterán
válasz
Morphus101 #7398 üzenetére
Hallod...ki is ment a fejemből. Nevére sem emlékszem, de ilyen akármi dolgok vannak benne.
Azt hiszem annyi a minimum hogy prefer legyen a játékos, vagyis az accounnt. 5 eur vagy a legkisebb CC csomag. -
Plata
félisten
Nem.
Csak a fizetős társak közösek.
Vagy a season társak.
Azok ingyen közösek.
A CC-s társakat unlockolni kell 1 millió creditért legacyra.
Ha egy season társat maxolsz és eléri az 50-es szintet,a többi karaktereddel season vendornál pénzért maxolhatod 50-es szintre.
A promós társak is közösek.
Előfizetésért is jártak speciális társak,akikkel a sztoriban találkoztunk.
Olyan is van pár,de fejből nem tudom mennyi.
Shae Vizsla,Paxton valami,meg egy sith,egy jedi,meg a fene tudja mi.
Ha felmentem a játékba majd megnézem. -
Plata
félisten
Ha már társak.
Mikor elérsz a fallen és eternal empire részbe,nem tudom fejből melyik van előbb,akkor annyi új társat szedsz össze hogy a végén már visítva menekülsz hogy hagyjatok már békén az istenit.
Nekem a sorci karakteremnél függőben van még legalább 10 társ recruit küldetése,némelyik tök egyszerű,beszélj valakivel és kész,némelyik nehéz és melózni kell érte.
De a sztoriban amúgy is kapsz egy rakás társat. -
Plata
félisten
Tegnap voltam hoth bolygón,hű de frászt kapok tőle.
Figyelj,a sztori rész az eternal empire meg fallen empire részben hatványozottan igaz.
Durván olyan mint egy single player.
Ha már kis kék muksó.
A fejvadászoknak van egy vicces társuk egy Jawa a sztoriban,hát az a kis fickó is akkora egy fazon. -
myckey
veterán
Dicsakbuksi
Kékmanó is befigyel, az alvégen ...Fagyos egy hely, az tuti.
Az a jó, hogy MMO létére, abszolút orrnehéz, heavystory orientált a game....remek az írás és a küldik. Már -már vegytiszta Solo életérzés. Akár egy single player KOTOR, és a kiegészítőket elé sem kezdtem, amik rátesznek egy lapáttal, de az egyéb karakterek történeteiben is van sztm jobb, mint a JK. Állítólag a JConsular elég fasza lesz...
Közben az érkező 7.6 update arcberendezéseit, javitottak...nem olyan öreges a megjelenése már. Tesztszerveren láttam, képeken.
Ez a HOTH bolygó elég Chill hely, amúgy is...
-
myckey
veterán
Beugrottam volna Space misszióra...erre elértem a heti 10-es limitet a f2p accal. Nem kellett volna többször is elvéreznem...
Pedig most vásároltam cuccokat a hajómra, még extra kieget is, fleet pontokért vagy mifene, am ieddig nem is volt. -
Plata
félisten
Igen.
A legendary bolthoz kell egy küldetés.
Először odamész egy pasihoz a supplies részen a flottán,ad egy küldit aminek azt hiszem az a neve adj egy percet.
Gondolkodik egy percig,utána kész a küldi,majd ad egy újat hogy szerezz 100 pontot küldetésekkel és flashpointokkal vagy operationsal,ha megvan elérhetővé válik a legendary bolt,ami egy kis robot,megjelenik és árul neked csúcs cuccokat.
-
Plata
félisten
Az én kis jedi consularom hivatalosan is nagy lett.
Még csak chapter 2-ben jár és hoth-on.
Mivel még nem nyílt meg előtte a legendary bolt így még nincs teljes felszerelése.
Kell még hogy összeszedjen küldikkel 100 pontot.
Akkor nyílik meg a legendary bolt.
-
myckey
veterán
-
-
myckey
veterán
DE most tart a Class storym...most vagyok épp Quesha vagy hol....szóval az a Chap 3 ami Ilumhoz köt, passzolom mi akar lenni. Ez a hajós konzolos felvétel.
Tehát hogy tudom a Chap 3 kezdeni, ha közben tart a Class storym chap 2 vel egy másik bolygón
Chap 4 ről nem is beszélve....az a huttos.Vagy a lvl 50 fölötti kavar be ?
-
Plata
félisten
Chapter 3 az még az alap sztori,chapter 4 az már hutt kieg.
Úgy rémlik hogy a jedi lovag sztoriban néha a konzolról kell folytatni a küldetéseket.
Arra figyelj hogy chapter 3 után ha vége a főszálnak jön valami epilógus,az eléggé szár.
Nem kötelező letolni.
Személy szerint utálom az összes 3-4-5 chapter epilógus-t ,a sztorihoz ad infót,de egyébként csesszék meg. -
myckey
veterán
Most lesem, a hajómon megjelent egy konzol...LILA kiemelt küldivel.
Hát a H.Cartel meg valami Ilummal kapcsolatos.Egyik Chapter 3. másik a 4.
Meg kidobta a Cargot is, persze nem tudom használi f2p.Akkor ezeket a küldiket hagyom ,mer ha most lvl 51 be elkezdem őket, akkor zabar lesz az erőben, igaz ?
-
Plata
félisten
Az a baj a starfighter is megvan kötve,hetente csak párat mehetsz,utána nem kapsz jutalmat.
A guild conquest meg magától megy,de jó dolog.
Minden héten kedd kb déltől indul az új invázió.Akkor jön az új season hét is.
A guild kitúz egy célt hogy mit akar meghódítani,kis bolygót vagy közepest esetleg nagyot.
Kisbolygó meghódítása 500k conquest pont.
Nagy talán 2 millió.
De ekkor nem az övé lesz,csak meg kaphatják a tagok a heti jutalmat,az a tag aki a héten elérte a 100 ezer conquest pontot.
Maga a bolgyó azé lesz aki a legtöbb conquest pontot összeszedi.
Na mármost az olyan klánban amiben te is vagy,a klánon belül is van verseny.A héten az első legtöbb conquest pontot szerző tag kap külön jutalmat,pénzt tárgyat,tudja a bánat mit.
Guuildenként változó.
Nézd a karakter húzás is könynebb és élvezetesebb lenne ha lenne előfizetésed.
Először is megkapnád a sztori küldikben a sub jutamat is.
Több xp-t kapnál,több pénzt,1-es szinttől tudsz futni vagy robogni mocival. -
myckey
veterán
Közben lvl 52 JK
lassan...
Kaptam egy raklap Passive Abilitiest, de most lvl 60-ig Lfx sem lesz, habbalLetudtam azokat a heti Season dolgokat is, már van 3-4, a 7 -ből asszem.
Kicsit megint ráfekszem JK Történetre, előbb utóbb sztm kivégzem. Most vagyok Quesh planetan.Jah, tegnap Guild miatt kaptam csomó cuccot, mer ezek állandóan Invasiot csinálnak, vagy mit. Én meg ugye Ilum FP-t műveltem, ezek is ott voltak. Gondolom számit hogy azon a bolygón harcolok, ahol épp tart a Guild invasio...
Arattam pár űrharcot is, tápoltam a gépet és most elég egyszerű lett, előtte szivas volt
Starfighter az jó, ad rá sok XP-t meg creditet is. Még soha nem voltam benne...nem adott be a várakozó ablakból.( viszket a tenyerem azért az 5eur csomagért, legalább a karakter Cargot megkapnám a preferred okán, meg több karaktert is indithatok/ server és még másba is beleszól talán )
Subs. az tuti lesz ! De még sok-sok a tartalom... -
myckey
veterán
Most ezzel a crew skill dologgal vagyok értetlen....Feldobtam a Biomch....gondoltam a Bioanalys meg a Dipl megy másik companionnak, de azt úgy nem engedi, el kell dobnom ami van.
Hogy fogom összefűzni, amit olvastam róla.áááá, most vettem 60000 ért kristályt. jójez most. egyelőre. nem is érdekel annyira.
-
myckey
veterán
Már csináltam heti napi guild gal.season meg akármiket is...
Most épp damage role volt rásnak, szóval öltem sokat.Nem figyelem ezeket annyira...
Napi belépésért felveszem amit ad. Napi - heti feladat állását elolvasom. Guildba benézek...meg a Galac. Seas.De igazából csak megyek feladatról feladatra, Achikat pláne nem követem, csak beleolvasok néha. Űrben is szoktam szórakozni hajóval. FP meg Heroicra beugrok, esetleg.
Közben lvl 50 + lett a karakterem a JK. Meg szereztem egy jó kis color cryst Corussant GTC ből.
-
myckey
veterán
Nem tudom ez a pvp mit akar, fogalmam sincs mire irtam....
Azt tudom hogy több fokozatos a FP. De itt 2 szinttel gyengébb voltam mint a FP ellenfelek, ráadásul az összes feladatot megcsináltam. Mega sztorit is olvastam, szóval marha sokáig tartott.
2-3 óraRakghoullal találkoztam, a N.Shaadan vagy hol több küldit is felvettem, meg Heroicot is , tegnap.
Szóval visszatérve, ez a FP kva hosszú volt...így.
Operationt manapság nem csináltam.
Játszottam én régen, sőt elsők közt voltam aki figyelte a játék megjelenését is, ezer éve....
Épp az a vicc, hogy sok éve játszottam ezzel. Sztm Preferred is voltam, emrt tuti költöttem rá picit vagy kaptam hetes előfizetős kódot is.* Legközelebb biztos nem szórakozok órákat egy FP miatt.
-
Plata
félisten
Neem,de hogy pvp,magasról teszek a pvp-re.
Egy flashpointnak több szintje van,szolo vagyis sztori,veteran itt nem egyedül mész hanem három másik random játékossal,master ahol a játékosok random lesznek,de már 1 tank 1 healer 2 dps felállásban.
Sztori FP könnyű,veteran,na az sem egy nagy nehézség,10-20 perc max,a master fokozat már nem olan egyszerű.
Minél nehezebbre mész annál jobb a jutalom.
Na és ott vannak az operations-ok,az már neccesebb.
Viszont némelyik veszett jó.Ott már a veteran fokozaton úgy megcsapnak hogy padlót fogsz.
Flashpointok nem tartanak soká.
Bár ha régen játszottál volna kuat drive yard flashpointokal azok hosszúk voltak,vagy ott van még a rakghoul fertőzéses Fp,aminek a neve eszembe nem jut,pedig baromi sokszor toltam,na az is hosszú,vagy félóra. -
myckey
veterán
FP Solo: Battle of ILUM
Laza 2-3 órás műveletet toltam le.
Közel 2.5 lvl-t léptem előre. Kaptam creditet, jobb kardot, öltözéket...azt is lecseréltem amit küldtél, Plata.
Darth Malgus meg a horda ráment kristályos bolygóra, aztán volt pár boss, meg a végén az egyik mocsok belsős embere, annak a tanítványát kigyógyítottam, aki a M. Voss-hoz kapcsolódott. Természetesen D.Serevin sem egyedül volt....
Lett egy másik FP ami Malgushoz kapcsolódik, de ez most kiégetett -
Plata
félisten
Nézd,ha csak egy crew skilled lehet az nehéz lesz,de igen megoldható úgy hogy két karakterrel szedsz alapanyagot és eggyel meg gyártod,hasonlót csinálok én is,csak nálam egyszerre nyolc társ dolgozik és három skillel.
De hidd el,az összes gyártó crew skill jó.
Trooper karimak van armstech.
Fejvadásznak armormech.
A piacon meg ennyibe kerül egy sárga augment.
Ami meg lepett hogy az augment kit ára lement nagyon,270 ezer darabja. -
myckey
veterán
Ezeket karakterektől vettem fel. Találkoztam már H. küldis masinával is, persze.
Azt passzolom hogy mennyit kell itt, ezeket nem figyelem...annyi franckarika akad.Arm crew skillem volt, de eldobtam őket, mert lofax alapanyagom akadt és low lvl cuccokat tudtam volna összerakni. Ettől többet ér, ha Medcuccokat rakok össze. De ehhez meg kell majd a Dipl,Bioalysy és Biochm.
-
myckey
veterán
Ezzel a Heroic 2+ Küldetéssel eléggé izzadtam a Nar Shadn. Morgukai akármi rusnyapofák nem adták magukat könnyen...2x is elvéreztem, még jó hogy gyors volt helyben a re. Igaz, léptem is lvl-t, miután azt a fő-fő trógert elvertem és letudtam a feladatot. Bele is merültem a gombok meg az egér püfölésébe végig...Fene sem gondolta, hogy a szektások így feltápolták magukat, dupla kardokkal. Bár, magamnak is megnehezitettem...az egyik skillt mikor ellőttem, jöttek rám tömegesen.
A Kira csajszimnak , valami akárkije miatt repültem a bolygóra, azt a feladatot egyszerű volt letudni a birodalmiak ellen. De így meg kaptam egy lila/kiemelt feladatot ami direkt a planetara szól, pedig nem is akartam.
Az tuti, hogy a sztorit jól összerakták a játékban, hatalmas a szöveg/karaktermennyiség is, amit felvettek...utána is olvastam.
sztm az életben nem végzek a karakterekkel, sztorikkal...end gamet hagyjuk is kb.
Jah, az Arm...akármi skillt, kilőttem a tagok crew skill cuccai közül, semmit nem tudtam vele összerakni.
-
Plata
félisten
Nézd lesz idő amikor az fog hiányozni hogy az ellenség nem támad meg, tetves runhnukon száz rohadt métert nem lehet megtenni békésen.
Azt kívánod bár csak tudna láthatatlan lenni a karaktered és ne kellene 10 méterenként legyakni 10-20 hülyét,amikor a küldetés miatt még vagy öt kilómétert kell rohangálni.
Főleg ha a küldetés szivat és végigharcolsz egy kicseszett nagy labirintust majd elvégzed a feladatokat és a küldi közli hogy ja csak akkor leszek kész ha le is adsz,mehetsz végi újra az egész kicseszett kazamatán hogy meg keress valami tetves konzolt vagy erkélyt. Közben legyakhatsz még ezer balféket. -
myckey
veterán
válasz
Morphus101 #7352 üzenetére
Tudja a fene...
Más
7.6
Redditen láttam új arc és egyéb változtatásokat karakter kapcsán. Érdekes, kissé idősebbek lesznek, kinézetben.szrk
Ezeket az ellenfeleket nehezen szokom meg...ott kaszabol az ember, öli őket...de a szájukba kell állni, hogy reagáljanak rám. Hát, ez sem mai darab már. -
Plata
félisten
Egy új videó a változásokról.
[link]
Akinek van előfozetése November 29 – January 4 között az ingyen hozzáfér az új mount-hoz,spéci járgány,a társad és az állatod is veled utazhat rajta.
Már ha van. -
myckey
veterán
F2p, vázoltam a lehetőségeket....lásd ott a hsz.
Ez amit írsz, nálam nem játszik, már ott bajban vagyok, hogy valami több társnak kell szétosztani ( tanulni ) a képességeket, amiket azt össze kell fűzni vagy mi a fene...hogy nyomorult EÜ/Med cuccokat gyártsak. [SWTOR Biochem Crafting Guide - Diplom Biochm Bioanalys is kellenek...
Most ez az Armmech akármi vagy mifene, totál haszontalan...pl. semmihez nincs alapanyagom. Múltkor irtad is, hogy F2P bajos az egész, mert nekem cask 1 skill lehet / karakter vagy hogy.Jó, elvagyok a sztorival, meg ez rengeteg játékidő....cask közben kikacsintok más játékmechanika lehetőség felé is, aztán jön a pofon, meg ugye át is kellene látni a dolgokat. Mondjuk az oldal amit mutattam, a swtorista elég okos hely, hasznos.
szrk
Szóval a leg- leg dolgok itt nem érintenek, az alappal is bajos a boldogulás...Most ezen az 5 eur csomagon agyalok, ami ad pár vackot. Ezzel asszem preferred leszk és kapok Karakter Cargo bankot a fleeten, ami a F2P nek csak CC-ért vásárolható.
Legacy akad , csak, F2p...alapból. -
Plata
félisten
Hogy ne érne,minden craft skill magas szinten nagyon jó,főleg ha fejleszted a megtanult tárgyakat.
Ha van kedved és időd akkor 80-as szintű legendary szarságokat is gyárthatsz,amiért annyi pénzt is kérhetsz amennyit el sem hinnél.
Mondtam már hogy a 80-as gear augment meg egyéb vacak cseszett drága,saját részre küldetéshez és flashpointra járásra én megelégszem a rare augmenttel,de olyan aki komolyan tolja az nem fog ezzel megelégedni,kell neki a jobb.
De én lusta vagyok ahhoz,megvenni drága,mert mindig elköltöm a pénzt ruhákra.
Plusz sok kell,legalább 12-13 augment kell,fejből nem tudom.
Az meg aztán nagyon sok milliárd credit.
Van olyan karakterem akinek három gyüjtő skillje van és 50-es szintű társai vannak,50-es társ gyorsabban dolgozik sokkal és jobban dolgozik.
Egyszerre nyolc társat tudok elküldeni. Mivel magas szintűek jobb minöségű és nagyobb mennyiségű cuccot hoznak.
Ha van hozzá kedvem akkor egyszerr 14 karival is gyűjtöm a cuccot. -
myckey
veterán
Jó lesz az, a sztorimon nem tud mit rontani....
Lassan lvl 50 lesz a JK, tegnap 1.5 szintet ugrott, pedig letolt gatyaval játszom f2p. Bár kapok xp bonust igy úgy .
Bajos a craft...mondom kellesz biomech, hogy legyen gyógyszer ingyen, de 3 skill kell crew kapcsán. diplom, bioana és mech. szóval valami 3 külön karakterre kell ezeket felrakni, és utána valahogy összekötni őket.Jah, most armormech tanultak, ami xart sem ér.
-
Plata
félisten
válasz
BoneDragon #7345 üzenetére
Hogy jött szembe?
Talán ment az utcán és azt mondta hé te egyfejű tűzokádó nem sokára itt vagyok?
Egyébként meg a hetedik peccs óta toltad?
Mert mióta begyütt a hetes azóta a játék tizes.
Remélem elcseszik a 7.6-os updatet,mert tegnap is éjjel kettőig toltam a játékot és reggel fáradt vótam megint. -
BoneDragon
veterán
Szembejött a 7.6 update, lehet visszanézek 6 év után, de a topicot meghagyom platának...
-
myckey
veterán
Ezzel a Legacy ablakkal eddig alig foglalkoztam, közben látom, hogy még én is tudopk kicsi creditért venni használható képességeket meg ezt azt aktiválhatok...
*Láűtom itt is akad Global perk és karakter perk is...
Találtam hasznos dolgokat, de sz szép, hogy 2 000 000 a rocket bakancs perk, első fokozata is. Ezt akkor soha nem veszem meg, bár asszem a creditet is el lehet raktározni ? -
myckey
veterán
Lesz baj a credittel az tuti....egyelőre lvl 50 körül nem gáz, mert nem kell ( de a legacy cargo slot 350 ezerért már nem fér bele, szóval érted.... )
Másik ez a raklap szaladás, séta megafene
elkopik az egerem meg a klaviatúra.
Lehet kellen húzni a jármű képességet ? vagy valami okosság ? -
Plata
félisten
Igen ez a gond hogy f2p iszonyat megvan szorítva.
Sok pénzt keresni sem tud, azt hiszem nem is kereskedhet.
Bizony amikor eléred 75-ös szintet a karaktered vehet magának tactical-t.
Ami minden osztálynak van külön külön sok féle, a képességeidet erősíti.
De 1 millió credit a vendornál.
Ha eléred a 80-at a legendary itemek is drágák.
Subnak nem gond, hozzá jut mindenhez és kereshet piacon sok pénzt.
Volt olyan hogy season kezdetén mikor craft season küldi volt olcsó szarokat százszoros áron adtam el, mert a dilisek még eszik úgyis.
Egy két milliós cuccot 100+ misiért eladni jó.
Akkor vettem két milliárdos rucit sorcimnak. -
-
Plata
félisten
Nem tudom hogy F2P-nek mennyi karaktere lehet,nekem 40 jelenleg,de max 100-ig tudom bővíteni,már ha akarnám.
Nézd F2P-ként nehéz lesz sok minden,mert gyakorlatilag legtöbb jó dolgot nem tudod,unlockolni,nem lesz rá pénzed.
Legacy fülön eszetlen jó unlockok vannak amik sokat dobnak a játékon,a rakéta cipő szerintem például iszonyat jó.
Pontos nevét persze nem tudom,majd este megnézem.
De némelyik unlock például drága.
1-2 millió creditbe fáj,F2P nem tudja megvenni mert fogalmam sincs mennyi lehet a max pénze,de preferedként az 1 milliós határ is szopás néha.
Nézd ajánlok neked valamit.
Néha lehet kapni 1 hét elöfizetés kódot.
Azt osztogatni szokták a neten,régen mikor pref voltam párat beváltottam. -
myckey
veterán
Amúgy, annyira nem feszülök erre rá...HA viszem az alap sztorikat, az eltart egy darabig.
Igaz is, több karaktert kell generálni a történetekhez, azt pedig nem engedi F2P, vagy igen ?Másodszor...igaz hogy nem kapok meg tartalmakat és jutalmakat, de el lehet lenni ezek nélkül is sztm. BAJ akkor lesz, ha valahol beragadok mert gyenge leszek.
-
Plata
félisten
Kis karakterem 70-es lett.
Na és el is kezdett neki potyogni sárga cucc.
Bár csak olcsóbb fajták.
Jah az eventes tokenek is közösek az összes karaktereddel.
Ha előfizető vagy ilyeneket ingyen is kapsz időnként. napi bejelentkezésért.
Nekem holnap jön majd egy adag megint.
-
myckey
veterán
Ahogy írtam
Legacy cargo van Tytho Str-ban, ez free és ezt tudom valami 350 ezerért upgradelni.
Fleet Karakter/saját Cargo, az csak a preferred vagy subs. player ad a game, egyéb esetben CC kell hozzá, itt. Nem ad pénzért, csak legacyba tudok pézért.Másik:
Item, lila szín. 2 akármi, és ha nyitom, akkor valami companion missio van benne, de kellenek hozzá investigation, archeology, bio analys etc...150-300-400+ pontok v, skill....
Valami Bound to Legacy, Lila akármi. -
Plata
félisten
Jah ha jót akarsz ne unlockold hajóra a gyakorlóbábukat,idegesítőek.
-
Plata
félisten
A hajóra lehet pénzért vettem,de nem cc,hanem a fene sem tudja mi az Sw Tor-ban a pénz neve.
A legacy részben van a közös unlockban.
Még van kb 10 klingon karakterem és végzek az admiraltyval,az kb 20 perc csetelés nélkül,cseteléssel egy két nap.
Utána megyek fel Sw ToR-ba,csak az első mindig este a STO,le tolom kb 30 karakterrel admiraltyt,ami karakterenként 2 perc kb,pofázás nélkül persze.
De az admiraltyból lesz dilithiumom,amit eladok pénzes játékosoknak zenért,ami olyan mint a CC,így ingyenes accountal tudok elite szinten játszani,mert kifarmolok annyi pénzt amivel bármit megvehetek. -
myckey
veterán
Fleet-Legacy Cargo...csak CC-rt engedte megvenni.
Talán a Tyt Strhd cargoban lehet pénzért bővíteni. ahogy az inventorytIgen, küldtél fejlesztéseket, azokhoz olyan kiteket...azt lehet adaptv -ba rakni. De egyelőre egyet sem használtam, mert tartok tőle, hogy a low lvl adaptv armor nem lesz közelében sem az én lvl 40+ os cuccaimnak, amikben akad modifi-gyárilag.
-
Plata
félisten
Nem kell cc-ért bővíteni,sima creditért lehet.
Csak nem emlékszem mennyi,az első bővítés szerintem nem drága.
Pestises eventen mindig akad olyan idióta aki szándékosan megfertőzi magát hogy a flottán szivassa a népet.
Várj,a modifikáció mehet ruhába,csak augmentet hagyd még.
Modifikáció amit én is küldtem az ok,az augment az ráér. -
myckey
veterán
Akkor b+, ha a házakat meg a többi Strgh ot telepakolom, az mindet fullozza....faxa
Akkor CC és bővítés marad, meg ha majd előfizetek.Crew skill megvan a fleet kapcsán
Akkor hagyom a pcsába a slotokat, marad üresen a modifikáció...
Rakghoul event, akkor kerüljem a népet , mint a leprásokat ! Okes ! Bár van nálam Rákhúl rákfene szérum, általában. -
Plata
félisten
Figyelj, a strongholdjaidban lerakott bank ugyanaz,ha az egyik strongholdban tele rakod a másikban is tele lesz.
De lehet bővíteni,csak nem emlékszem mennyi pénzért.
A crew skill trainert keresd,a flottán mindet megtalálod.
A cartel bazarban eventeken szerzett token kell,minden héten fut valami hülye event.
Azokon lehet szerezni tokeneket abból vásárolni tuti cuccokat.
A bounty broker tokeneket úgy szerzel hogy levadászol embereket fejvadász küldetésben,van napi könnyebb fejvadász küldi és van heti nehéz boss.
Bár 340-es gearrel a nehéz bosst úgy pofán vágom hogy nyekkenni sincs ideje.
Figyelj,az augmentet felejtsd el kis szinten,megmondom miért,az augment darabja sokszáz milió pénzbe kerül.
Egy nyolcvanas karakter gearjébe Mk11 augment olyan kicseszett drága hogy a husvéti nyuszi is beszarna tőle.
Ki farmolni meg nem kis meló,legalább hat karival szedtem össze hozzá a cuccokat.
Bár lehet kis szinten olcsóbb,csak ott nincs értelme mert kb 7-8 szintenként cserélni kellene.
Olyankor meg új augment kit és augment kell.
Kristályt kardba tudok én is csinálni.
Egy jó tanács,ha rakghoul event van,ne menj a flottára,se más játékosok közé,mert ha megfertőz valaki akkor rácsesztél és meghalsz.
Kivéve ha veszel rakghoul vakcinát valamelyik orvos droidtól,az meg véd pár órára,egyébként brutális csúnya halálod lesz. -
myckey
veterán
Stronghold akad a Tyth és Coruss. Illetve HA veszek CC -t akkor Fleet és Hajó is ad cargot/bankot tárolót akármit is.....Lehet bővíteni a Tythonosat is.
--Most egy van.Gyüjtögeto skillt hogy kapok, szint után passive vagy aktiválós ?
Persze, a MATERIAL inventory az végtele, az kell a crafthoz, gondolom.
Most gőzöm sincs milyen FP küldi lazsálás akármiről beszélsz.
Értem a küldetést, ismerem is, de a trükközést nem.
Egyelőre előbb voltam Fleet vendoroknál és Huth cartel bazarban is...mondom jól bevásárolok, hát nem. Egy raklap token meg szint meg valami egyéb xarok kellenek, amiket küldikből meg feladatokból vagy akármi másból kapsz meg.
Lényeg, a pénz a legkevesebb....De akarok venni kristályt kardokba meg valami jobb surranót és fejpántot. Kellene augment is, az egy darab sincs. vannak ilyen slotok, és nem tudok mit bedobni modifikáció gyanánt, mert zero cucc.
De sokszor semmi kedvem ide oda járkálni, rohadtul szétszórt a game....sok jövésmenés, utazás etc.
-
Plata
félisten
Igazából F2p.ként nem nagyon tudsz gyűjtögetni,mert nincs bankod ahol esetleg tárolnád.
Bár ha veszel fel gyüjtögető craft skillt azzal a cuccokat felszedheted küldetés közben.
Talán a craft inventory neked is végtelen.
Vagy legalább is én még sosem raktam tele,pedig kismillió cucc van benne.
Hutt és a raven is egész jó,bár azt tudnod kell ravenben sok flashpointot le kell egyedül tolnod,ami elsőre lehet nem tűnik bulisnak,mert nem tudod mit kell benne csinálni,én például tudom hol lehet kicsit csalni és el lazázni a fp-ket. Ha lehet persze. Nem mindben lehet.
De az nagyon ügyes ötlet hogy minden kasztot felhúzol az alap sztorival,mert kapsz érte jutalmat,minden kaszt után kapsz egy legacy képességet,ami nem csak menő de erős is.
Ha minden kaszt sztoriját végig viszed meg kapod a nyolc egyedi képességet és a Legendary Player title-t,plusz legendary player flair-t. A karakterválasztón is látszani fog. -
myckey
veterán
ácsi !
Lesz előfizu, subsc. HA letoltam alapokat, ami érdekel is. sztm lvl 50 és JK story után megyek másik karakterekre....majd később jöhet a többi sztori és a subsc.
Akkor majd lesz lila gearem is. remélem más xar nem kell, hogy érvényesüljek.De addig nem látom értelmét a subsc nak, míg alap sztorikkal szarakodok, vagy rosszul látom ?
Esetleg mi az amire rá kellene gyúrnom ? küldetéseket vagy farmolást értve,a későbbiekre figyelve...Huth és Raven kieg sem érdekel még.
Igazából lassan haladok...lvl 45 körüli a JK és most vagyok második fázisban a story kapcsan ( az a töltő ablak, római kettessel adja be a leírást )
-
Plata
félisten
Viszont F2P-ként szerintem így az alap sztori után nagyon szívás lesz.
Raven kiegnél már nem árt ha van rajtad jobb gear,de szerintem a huttnál sem hátrány,mivel F2P vagy a többi kieghez nem is férsz hozzá ami a legjobb része a játéknak.De ott már tényleg keményebb harcok jönnek,az eternal sztorikban . -
Plata
félisten
Az a baj hogy mivel F2P vagy te szinte semmit nem kapsz a cuccokért,de drágábban veheted.
Deconstructiont nem sűrűn használom,de az item szétszedést igen.
Bár lehet az az item destruction,csak fejből nem ugrik be.
Flashpoint vagy operationsban esett cuccot ha nem kell szét szedem alapanyagért,mert mk11 materialt ad,meg fizetőeszközt ami endgame gearhez kell. -
myckey
veterán
Meg most találkoztam a " Tokennel " ...darkvslight, season...Fleet soron az árusok ezt kérik a pénz helyett.
Ehhez teljesíteni kell dolgokat, majd kapok ? Akkor soha nem lesz -
myckey
veterán
Értem, akkor szeparálva van. Meg ott a Strnghld és a Hajó is, meg egyéb házak...lesz egy raklap Bank/tároló-cargo akármi. Csak nem letotl gatyás játékosnak.
Jah, mindig ilyen szaréhúgyé adható el a holmi az inv -ból ? Lila dolgaid is amit adtál és kell a Arti Auth...azokat is 2.000 meg 1000 és pár 100 pézé veszik az árusok tőlem.
Az összeset előbb darálom be ( jah craftolni semtudok mer kellenek skillek és ott is letoltgatyás az accom ) . Szedem szét materialokra és akkor legalább helyet nem foglal, mert asszem az alapanyagok végtelen férnek ahol vannak. Tehát a Material Invtoryban.
Vicc !Azt a Deconstructio ablakot szoktad használni ? Material mellett....
Vagy cask kidobom a helyemből és akkor asszem szétbontja instant, vagy hogy. -
myckey
veterán
Stroghold a sajátom. Legacy az merre található ?
Hajómra -
myckey
veterán
Hát...flottán sem free a Cargo Hold. Subscrb vagy preferred vagy veszek CC -ért.
Szal most semmi itt sem. Hajón, sem.De még a Guild cargo is 25 day delay
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Eladó konfig! I5-13400F 512GB SSD 16GB DDR5 RX6600 8GB!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest