- Computex 2025: Jól sikerült a be quiet! belépője a perifériák világába
- Computex 2025: Nézzük miket mutat idén a DeepCool!
- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GlitterJohan #260514 üzenetére
Ha abból a szempontból nézzük, hogy mind a 3 fiam örököljön valamit, remélem még van pár évtizedem végig gondolni
.
Mély a nyúl ürege. A Rolex enged sosem vonzott. Így hirtelen nem is tudom, a moonwatch volt bakancs listás, mióta órabuzi vagyok. Egyetértek azzal, hogy az óra nem jó befektetés, csak akkor, ha megvan rá a keret és az ember azért veszi, hogy használja is, szeresse és az ékszere legyen. De most, hogy még a megtakarítás hozamát is meg kellett adóztatni, hát a f@szomat! Akkor ebben álljon a pénzem, meg ha benne is marad örökre.Talán I.W.C. és Breitling vonalon tudok elképzelni meg órát, amire ismét elkezdenék gyűjteni. A GS-ek közt is van pár szép.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest