Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
bigmasterg #253692 üzenetére
Megkockáztatom, hogy nem fogna ki rajtam, és nem gondolnám, hogy 7 után 40 óra jön.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #253692 üzenetére
Szendvics számlapnak hívják, ha jól tudom. Bár valóban van rajta, plusz egy réteg, rátét 12-től 3 óráig. Az szerintem is zavaró, hogy kissé készre-kusza. Jobb lett volna, ha a kaliforniai számlap mintájára csináltak volna meg, felső félkör ív ilyen, az alsó meg amolyan.
#253688 Memmaao
Nekem is az 511-es vált be, mert vékony vagyok, ergo a slim cuccok állnak jól. -
topi66
aktív tag
válasz
Faresz1976 #253682 üzenetére
Köszi a tipet
-
dzsi23
addikt
AV-4086-02
-
válasz
madle #253678 üzenetére
Két és fél éves volt az instinct solar, karcmentes volt az óratok, csak a szilikon szíj kopott meg. Pedig kapott rendesen! Azért nem véletlenül mil -std.
Volt egy Tissot T Touch Connect Solar órám, gyönyörű volt, de ott típushiba a kerámia lünetta superluminova festék kopása. Nekem mondjuk még előtte megadta magát a hőmérséklet és légnyomás szenzor és 2 hónapot volt garanciális körön, így ment a háztól.A crossover-től is sokat várok, igaz, ebben már van egy fém gyűrű, remélem hogy nem fog kopni.
Most ezek vannak a gyűjteményben. MINDIG kell egy szabad hely, hogy legyen mire hivatkozni, ha új órát kell venni.
#SOAD19: 10 éve Levi's 511 hordok, kb 5 évet bírnak nálam. Táska nálam is The North Face -
SOAD19
addikt
válasz
Memmaao #253656 üzenetére
Fejem egy greenland vékony kabátom van, aminél azért 1-2 év elteltével a táska pántja kidörzsölte. Illetve vettem nadrágot is tőlük, és elég hamar elkezdett elvékonyodni alul, combtőben, a varrások mellett. Bicajjal közlekedek, és korábban hamar elkezdték megadni magukat a nadrágjaim az említett részén. Gondoltam teszek egy próbát, hátha ez az extrém erős anyag jobban bírja, de nem igazán vált be. A mostani Levi's farmerjaim, viszont elég jól bírják a strapát. Tavaly előtt hátitáskát néztem, és nem voltam elragadtatva a táskáiktól, kevésbé sokoldalúak, fukciógazdagok, mint mondjuk a The north face Recon táskám, amit végül vettem.
De a komolyabb nadrágjaik, kabátját biztos tartósak, és kényelmesek túrázás során. -
fagyalllo
őstag
válasz
bigmasterg #253684 üzenetére
Ott volt, de már nincs ott, addig itt nem akartam megmutatni.
-
Rhino82
aktív tag
válasz
Faresz1976 #253682 üzenetére
Kisebbnek tűnt képeken, mint most így a csuklódon.
Nekem a kék számlapos játszana. Milyen érzetre a szíja? -
madle
őstag
válasz
Memmaao #253656 üzenetére
Mi a véleményed a Garmin óráról? A külső karcolódását leszámítva.. Szeretnék egy hasonló jellegű órát, munka közben sokat mozgok, ütném vágnám stb... Néztem a Luminoxot is, mivel nincs kikötésem, hogy okos vagy nem. Egyszerűen csak a kinézete fogott meg ezeknek a strapa óráknak.
Nekem Skögso Padded van kb 5 éve, imádom és semmi baja. Van egy Keb, meg egy másik utcai is mellé aminek nem jut eszembe a neve, akkoriban még megvettem, már nem biztos hogy kiadnék ennyit érte. -
fattyu
veterán
válasz
bigmasterg #253650 üzenetére
jó alsógatyát pont nem de Bulgari?
-
dzsi23
addikt
válasz
"Van egy ilyen ökölszabály, hogy olyan gyártótól nem veszünk órát, amelyik alsógatyát meg zoknit is árul."
Én is hallottam már ezt a "szabályt", de nem feltétlenül kell egyetérteni vele. Pl. a Calvin Klein is kínál korrekt, "swiss made" órákat olcsón, a Louis Vuitton pedig luxusórákat is gyárt; némelyiket inkább csak nézegetném [video], némelyiket viszont simán hordanám [link] [video].
De az Armani valóban gyengébb kategória.Egy remek kép fagyalllotól nyúlva:
-
Rhino82
aktív tag
De ahogy jobban ásom bele magam az órák világába, végül tényleg egyre feljebb megyek árban.
Viszonylag drágább órám nincs még...van egy 20-on ezres Casiom és egy Fossil Watches 3 amit ajándékba kaptam ennek még nem néztem utánna mit ér.
Nagyon belém bújt a kis ördög, hogy inkább most veszek egy kicsivel drágábbat és megint 2-3 évig semmit. Körül nézek 60-80 ezerért miket lehet kapni. -
válasz
Richee11 #253659 üzenetére
A Tissot szerintem nem rossz, majdnem én is Gentlement vettem, de a kvarc nem tetszett annyira, mint a Citizen. Viszont ez így amit #253658bigmasterg linkelt majd 30-40k-val olcsóbb, mint máskor, jó vétel!
Nem értem kit hajtottak el orient-el, de nekem ez kicsit furcsa... Nem egy ritkaság ma már. És szerintem jó kis órákat is csinálnak. -
phrenetiX
tag
válasz
JoinR #253661 üzenetére
Köszönöm szépen, de sajnos vidéki vagyok.
Bejártam ma több boltot is, sehol nem volt (órásnál csak a sajátja, azt felajánlotta, hogy elvihetem kicserélni a szíjat, de mondtam, hogy nem most kell és mindenképp magamnak akarok egyet, hogy ha bármikor kell legyen).
Akkor marad ez aliról, még úgy is olcsóbban jövök ki, ha a 800 Ftos sarcot meg kell majd fizetnem rá.
-
phrenetiX
tag
Ettől olcsóbban hazai webshopból tudtok stiftkiszedő szerszámot? (szállítással 1790 ft)
-
Richee11
senior tag
válasz
bigmasterg #253658 üzenetére
És ez a Tissot jó órának számít? Orientek esetében néhányan írták csoportokban, hogy néhány alkatrész drága hozzájuk, és valakit több óraműhely is elhajtott.
-
bigmasterg
addikt
-
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
100.000 forint értékben milyen óra ajánlott hétköznapi/mindennapos viseletre.
A lényeg, hogy ne legyen nagy, 40, max 42 ml.
A szíj mindegy, mert évszak és alkalmakhoz cserélem.
Kacérkodik az automatával, de az sem baj ha kvarc.
Igazából egy időtálló, szép karórát szeretnék, amin maximum dátum jelző van, és semmi segédszámlap.Esetleg ebben az árkategoriában van ajánlott óra?
-
fagyalllo
őstag
válasz
Csari93 #253648 üzenetére
A hivatalos oldalon a 99-nél is ott a foszforeszkáló index 3 óránál. Szerintem az lehet a magyarázat, hogy sok bolt nem is figyelt erre és továbbra is a régi modell képét használja.
Ezeken a régi Lumibrite lehet, korábban valamilyen teknőcöt összehasonlítottam a Marinemasterrel és egyértelműen hamarabb halványult a fénye.
Alu lünettáról annyit tudok mondani, hogy a megkímélt, de már 37. évébe lépett 7C43 búváromé nagyon jól bírja, nem fakult, nem kopik. -
válasz
Úgy értettem, hogy nem azt a minőséget kívánja képviselni, mint a ruháival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest