Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz Sanyi.il #234989 üzenetére
Na unatkoztam munkahelyemen összeállítottam az alkatrész listádat:
- számlap
- tok
- mutatók
- lünetta betét
- lünetta
- belső lünetta
- dátum és naptár szerintem egyszerű kanji black
- üveg, amit akarsz (zafír, hagyományos
- szerkezet meg ami belemegy.Itt az árakból ki tudsz indulni + postaköltség + 27% áfa, minden darabra.
Összerakás, és szervíz lesz az olcsóbb
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
aktív tag
-
dzsi23
addikt
válasz Cartman023 #235043 üzenetére
És még forgatható lünettája is van... de svájci. A svájci is Rolex-másolat, nem csak a japán?
-
mike1334
veterán
válasz csabiks #235034 üzenetére
Köszi!
@FLx
Szerelem volt első próbálásra igaz két napig még filóztam, hogy ez vagy a kék, de ez annyira bejött, hogy meg se vártam a kéket.
A Sharp Edged-en gondolkoztam még, de az egy kicsit a keret felett volt (bár közel egy korszakos születésnap, így talán mégis belefért volna..), de az túlságosan öltönyóra, és olyat kerestem, ami minden alkalomra jó, rövidnadrággal/pólóval se fura..hiába na, jogászként se tudok 24/7 villantani, irigylem azt, aki ennyire menő...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Veron
addikt
válasz dzsi23 #235025 üzenetére
Nem lehet minden márka annyira menő, mint a Tissot, ráadásul a Lange még nem is svájci. Szóval halmozottan hátrányos helyzetű.
Kis esztétikai iránymutatást kérnék, ilyen nemsvájcidejapánwerkes Smithsre melyik Nato illik?
kétszínű Barton
ötcsíkos sötétebb Hav
ötcsíkos világosabb Hav
háromcsíkos Hav
A nyertesek között virtuális vállveregetést sorsolunk ki."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
KKG
csendes tag
Női órának valahogy nekem is a kerek formák ugrottak be elsőnek, bár édesanyámnak volt kettő szögletes is.
(#234970) pulutodurumo
Hát az enyém sanszosan nem fog ennyit kapni az aranylakodalmunkig sem...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz rbalint88 #235012 üzenetére
"semmit nem mond el egy ora a viselojerol, maximum az izleset/ficamat tukrozi valamennyire"
Pontosan így van. Sokan pár milliós óráktól is képesek teljesen kiakadni, megfekszi a gyomrukat a dolog. Pedig egy belépő Rolex kb. annyiba kerül, mint Budapest belső részein egyetlen négyzetméternyi új lakás és kb. negyedannyi, mint egy új teremgarázs beálló ugyanott. De azért nincs semmiféle felzúdulás, hogy X elköltötte mittudomén 50-60 belépő Rolex árát egy átlagos alapterületű lakásra, amiben egyébként még csak nem is lakik. Egy ilyen órával viszont fel lehet hergelni a vagyoni különbségek megemésztésére képtelen tömegeket.
"Az optenes resszel is egyetertek."
Örülök. Őszintén: ha az üzleti partnerek nem ismerik egymást, az az első és lehető legtermészetesebb, hogy informálódnak az Optenből és rákeresnek a neten. Ha piros, akkor végigrakhatja a felkarját is Patekkel, akkor sem lesz bizalom.
-
fattyu
veterán
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
lenox
veterán
Csak erdekessegkeppen.
-
rbalint88
addikt
válasz #31733248 #235011 üzenetére
Kiegesziteskent irtam a tiedhez, nem vitatkozaskent. Csak sokan verik magukat egy maximum kozepkategorias orara, hogy ok mekkora kiralyok, holott semmit nem mond el egy ora a viselojerol, maximum az izleset/ficamat tukrozi valamennyire.
Az optenes resszel is egyetertek. Nyilvan egy rendezvenyre valasztott oltozekkel illik megadni a tiszteletet a tobbi resztvevo fele, az ilyen jellegu igenytelensegrol megvan a velemenyem -
törölt tag
válasz rbalint88 #235010 üzenetére
A másik milliárd dolláros cégvezető pedig tornacipőben nyomja, mégsem gondolja senki ennek alapján, hogy mostantól akár egy középkategóriás Boss zakóhoz is ilyeneket kell húzni.
Lentebb ezzel összefüggésben írtam:
Milyen villantásról beszélsz? És hol, a lakótelepi gíroszosnál? Lehet, de esélyes, hogy hamisnak nézik. Tudod mivel lehet igazán villantani? Azzal, ami látszik az Opten cégtárban, nem egy szaros órával.
-
rbalint88
addikt
válasz #31733248 #235007 üzenetére
Ha a “senkihazi gyuttment” Bill Gatesnek belefer az imidzsebe a 100$-os Casio buvar, szerintem barki lehet eleg szereny hozza
nyilvan aki havi 2-300ezer Ft-ot keres, nem fog 20millios richard mille-t vagy pateket venni, de aki meg mar megteheti, hogy vegyen olyan orat, talan anelkul ks elismerik -
törölt tag
válasz hallador #234999 üzenetére
Attól tartok, ez nem intelligencia kérdése, hanem márkaimázsé és az ebből eredő márkaasszociációé. A svájci óramárkákról a minőség, drágaság, presztízs jutnak az átlagember eszébe, a Casióról meg az olcsó tömegtermelés, ami sokaknak nem éppen vonzó márkaimázs. Hiába tudja az adott ember, hogy ez nem igaz, a márkára ragadt asszociációk miatt nem veszi meg az adott terméket.
"Na igen nagyot mutatás fontos dolog, mint ahogy a kolléga megjegyezte de csak 2 ezerért tankoljunk bele, mert másra nem futja majd...."
Mondom, hogy nagyon messziről futunk neki a témának. Te tényleg ezzel a torz, kifacsarodott életszemlélettel éled a napjaidat? Szerinted tényleg az új Mercedest vásárlók jellemzője, hogy kétezerért tankolnak? Könnyebb, ha elhiszed ezt az ökörséget?
Bizony, lehet így is tenni. Ha valaki rajong egy óráért, vegye meg akkor is nyugodt szívvel, ha a környezete az adott órát nem sokra értékeli.
[ Szerkesztve ]
-
rozsgyi
tag
válasz hallador #234999 üzenetére
Szerintem az óraszerető embereknek egyáltalán nem számít a laikus közvélemény, főleg a hazai, ami még inkább fogalmatlan. Aki kicsit is foglalkozik az órákkal, az azért elég jól meg tudja különböztetni az alsópolcos svájciakat, az olcsó japánokat, a középkategóriás németeket, meg a luxus brandeket egymástól. Akiket meg nem érdekelnek az órák, azok véleménye meg miért lenne érdekes?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest