Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Csak hogy itt is meglegyenek a posta vámkezelési díjai: [link] .
-
CrissCH
újonc
Nekem tetszik a verk400
-
Sir Pocok
őstag
Pár újdonság a Citizentől.
-
CrissCH
újonc
Mi a véleményetek az új Oris 400as kaliberről?Ma jelent meg 41,5mm (zöld).Ref.:01 400 7769 4157-07 8 22 09PEB
-
CrissCH
újonc
Köszönöm! Itt Schweizban féláron volt pár darab, egyet sikerült megszereznem.Miníg is akartam egy Aikont most nagyon nagy a wow faktor.
-
Nem rossz, na!
-
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK- #208697 üzenetére
Sziasztok!
Így két év után eljutottam oda, hogy akkor rendelek végre azok körül amit ajánlottatok. Jól átgondoltam na..
Strap.hu-ról lett végül egy Nato meg egy Perlon, még múlt hét hétfőn leadtam a rendelést, illetve most hétfőn küldtem egy emailt, hogy mi a helyzet a rendeléssel, mert a Perlon szíjból rosszat rendeltem sajnos (egy vs. két db-os), de azóta sincs válasz, a rendelés meg ki van fizetve.Megbízható bolt amúgy és normális hogy ennyi ideig no fejlemény, vagy kezdjek aggódni?
-
-
csabulaxi
senior tag
-
Nimda
addikt
-
ricsik
őstag
válasz
dzsi23 #233898 üzenetére
Az a baj, hogy lassan tényleg unbox videókat kell csinálni..
Nimda: nem vagyok nagy szaki, első komolyabb órám. Megnéztem milyen fajta stiftekkel vannak a szemek rögzítve, agyaltam hogy bevállaljam, vagy sem, mert ha megkarcolom, akkor legalább csak magamat szidhatom. Úgy értékeltem, hogy stift kiszedő nélkül nem merem megkockáztatni, az meg nincs nekem. Bevittem a szervizbe, szervizes meg kitolta egy csavarhúzóval vagy valami hasonlóval, kézbe tartva, aztán a mikróállító stiftet meg vékony csipesz elejével tolta ki... Szerencsére a csaton nem lett ettől karc.... Majdnem felrobbantam.
-
Nimda
addikt
válasz
ricsik #233873 üzenetére
Az is eléggé felbszott, amikor a nekem drága 0 perces órámból a szervizes úgy vette ki a szemet a fémszíjból, hogy kicsit megkarcolta az oldalát a szíjnak.
Függetlenül az értékétől, ilyet ne csináljon senki. Egy szervizes meg pláne. Ilyenkor én tuti mondanám, hogy polírozza szépen vissza. Sajnos nem egyszer jártam én is így (bolti eladónál) ezért inkább magam cserélem a szemeket. A menetes hátlaptól meg előre tartok, ha nem jó helyre viszem, simán karistolás lehet a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megjelent a OnePlus 13T
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest