Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz
madarasz92 #150488 üzenetére
Igen, sikerült már megtalálni az igazit, le is adtam rá a rendelést young78 kollégának még április 11-én, de pont sikerült beletrafálnom egy olyan modellbe, ami még a nagykernek sincs (hiába na, mindig az kell, ami nincs!
), ezért kénytelen vagyok kivárni, amíg berendelik külföldről. Mondjuk az eredetileg beígért 6-8 hét szállítási időn elég vastagon túl vagyunk, de állítólag látszódik már a fény az alagút végén (jön a vonat!
).
Egyébként érdekes szitu volt, mert netről egy raklapnyi órát összeírtam katalógusokból, hogy majd megnézzem őket élőben, de amikor ténylegesen láthattam őket, valahogy mindegyik egy picit csalódás volt, vagy legalábbis én jobbra számítottam. Aztán az egyik ilyen nézelődés alkalmával a Westend emeletén lévő óraszalon kirakatában megláttam egy olyan órát, ami netes fotó alapján talán szóba sem jött volna, viszont élőben látva rögtön leolvadt tőle a biztosítékom, nagyon durván sokkal jobban nézett ki, mint a többi!
Kis méret, elegáns is, de kicsit sportosba hajló, automata is, és az ár kategória az általam megjelölt szegmensbe esik. (Ööö, vagyis csak akkor, ha young78 kolléga áraival számolunk...
)
Szóval gyakorlatilag egy "szerelem első látásra" találkozás megoldotta nálam a nagy óra kérdést. Egyszerűen nem volt kérdés, hogy mit válasszak.Már csak győzzem kivárni, amíg megérkezik! Lassan beleőszülök...
A pontos típust egyelőre nem leplezem le, nem akarom elkiabálni a dolgot, mert még nem biztos, hogy be tudják szerezni, úgyhogy még korai lenne az örömködés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Revolut
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest