Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kimmuriel

aktív tag

válasz madarasz92 #150488 üzenetére

Igen, sikerült már megtalálni az igazit, le is adtam rá a rendelést young78 kollégának még április 11-én, de pont sikerült beletrafálnom egy olyan modellbe, ami még a nagykernek sincs (hiába na, mindig az kell, ami nincs! :D ), ezért kénytelen vagyok kivárni, amíg berendelik külföldről. Mondjuk az eredetileg beígért 6-8 hét szállítási időn elég vastagon túl vagyunk, de állítólag látszódik már a fény az alagút végén (jön a vonat! :DDD ).

Egyébként érdekes szitu volt, mert netről egy raklapnyi órát összeírtam katalógusokból, hogy majd megnézzem őket élőben, de amikor ténylegesen láthattam őket, valahogy mindegyik egy picit csalódás volt, vagy legalábbis én jobbra számítottam. Aztán az egyik ilyen nézelődés alkalmával a Westend emeletén lévő óraszalon kirakatában megláttam egy olyan órát, ami netes fotó alapján talán szóba sem jött volna, viszont élőben látva rögtön leolvadt tőle a biztosítékom, nagyon durván sokkal jobban nézett ki, mint a többi! :C Kis méret, elegáns is, de kicsit sportosba hajló, automata is, és az ár kategória az általam megjelölt szegmensbe esik. (Ööö, vagyis csak akkor, ha young78 kolléga áraival számolunk... :B )
    Szóval gyakorlatilag egy "szerelem első látásra" találkozás megoldotta nálam a nagy óra kérdést. Egyszerűen nem volt kérdés, hogy mit válasszak. :N

Már csak győzzem kivárni, amíg megérkezik! Lassan beleőszülök... :O
    A pontos típust egyelőre nem leplezem le, nem akarom elkiabálni a dolgot, mert még nem biztos, hogy be tudják szerezni, úgyhogy még korai lenne az örömködés. :U

Új hozzászólás Aktív témák