Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• HUNPSP

aktív tag

Most hétvégén megkapta az első és hátsó sárfogókat a swift szedán, plusz előre és hátra szélterelőket. Jól állnak neki, nagy esőben, hóban remélem használnak is majd a sárfogók. :)
    Van egy kiégett rendszám megvilágító izzóm, kemény 65 forintért vettem is hozzá újakat, de mind a kettő csavar úgy oda van már rozsdásodva, hogy ma már nem mertem bütykölni, majd a napokban ha lesz rá idő, addig is a rendszámomnak csak az utolsó betűje és a számok látszanak... remélem ezért nem szól még a rendőr.
    Hétvégi szlovákiai utat megjártam az autóval, ez volt az első "nagyobb út". Szintén most hétvégén megvolt a másik hátsó csapágy csere és gyújtókábel csere is. Ezek után érzem azt hogy már lassan tényleg csak tankolni kell bele, nincs mit csinálni. :) Habár a szerelő szerint a váltó kicsit hangos, ezzel a későbbiekben elvileg lehet gond, még hangosabb lesz, aztán ki tudja... egyelőre nincs baj vele - bár a következő hónap eleje fele mindenképp szeretnék majd ezen is túll lenni. A szerelő jelzésére majd valamikor a kerékanyákat is cserélni fogom, szerintem ez a sok apróság majd mind a jövő hónap elején lesz megoldva, onnantól pedig valóra válik a "világból is ki visz" állapot. :) Addig egyik sem sürgős, szerencsére.

Egy kérdésem van csak hozzátok: érdemes belső kilincsből gyárit venni, vagy jó lesz az utángyártott is? Utóbbi 2e, előbbi pedig 6-9e... Előzőleg írtam erről itt nektek, az egyik kolléga javasolta hogy akkor a kis műanyag keretet is majd vegyem meg hozzá mert valószínűleg el fog törni, ez benne van abban amit például a Suzuminnál kapni (ott néztem és tőlük is venném), vagy ezt külön kell kérni? Ilyen alkatrészt külön nem találtam.

Új hozzászólás Aktív témák