- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz Vertigo18 #3086 üzenetére
Most már elegem van belőlük, mindkettő kap egy-egy tetrist, olyan jó, régit (talán "Brick game" volt a neve...), aztán kussolnak!
Még kitalálták azt is nekem, hogy mókoljak kicsit, mert Fortnite-ozni szeretnének vele! Hát beb@cna!Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
-
Vesporigo
aktív tag
válasz Vertigo18 #2910 üzenetére
Megmondom őszintén, fogalmam sem volt, hogy itt prohardveren is van topicja az Arknak. Most rákerestem, és tényleg van.
(Még SG fórumon követtem régebben, ott eléggé pörgött a topic, de ahogy látom, most már ott is eléggé leült.)
Csak az alap pályán toltam, dlc-kkel és modokkal nem is próbálkoztam, meg pár órát multiztam szerveren is, de nem vagyok még annyira pro benne. Ha megjön a dokkoló, felrakom a játékot, és beszámolok róla, hogy milyen. Aztán majd kipróbálhatjuk multiban is, ha gondolod. Neked megvan már a deck, vagy még vársz rá?De hogy ne legyek teljesen off:
#2908 30z.Samu: Nekem a legalapabb upc/vodafone net van, ez wifin kb 8-9MB/s letöltési sebességet jelent legjobb esetben. Eddig max 30-35GB-os játékokat tettem fel deckre, azért ott is volt némi idő, míg letöltött. -
zombiex
tag
válasz Vertigo18 #2899 üzenetére
Pont a Witcher 3 miatt folytam bele ebbe. Annyira kicsi a feliratozas, hogy kb olvashatatlan kar tavolsagbol. A jatekban nem lehet feljebb huzni, de van hozza egy kulso mod, ami nagyobbra varazsolja.. csak azt vhogy fel is kellene tudnom rakni
Steam Deck PH! community on Steam: http://steamcommunity.com/groups/ph-steamdeck ----- Discord szerver: https://discord.gg/Na7wQVn7
-
-
d@vee
őstag
válasz Vertigo18 #2663 üzenetére
Van egy Xiaomi 20000-es powerbankom, azzal próbáltam tegnap. Tud gyorstöltést, telót is hamar televágja, de ahhoz nem elég erős hogy a deck-et töltse is míg játszom. Viszont egy óra alatt egy százalékot sem merült a deck, szóval szó szerint külső akksiként üzemel Így talán nem is veszek másikat, szerepét így is betölti.
Szerk.: CPU-t 10 wattra korlátoztam, játék pedig 40fps-re állítva. Majd megnézem más címmel is, korlátozás nélkül.
[ Szerkesztve ]
Ja
-
sirarcheer
senior tag
-
senior tag
válasz Vertigo18 #2551 üzenetére
Találtam annyiért 512GB-os kártyát, de az írás / olvasási sebessége nem a legjobb. Ami meg már jobb az olyan 40k körül van, annyit meg nem fogok kiadni érte
#2552 30z.Samu: Nekem egy akkora SSD megy majd bele SD kártyára én csak valami apróbb játékokat esetleg emulátorokhoz romokat raknék.
[ Szerkesztve ]
PSN: KalacskepuXY
-
.LnB
titán
válasz Vertigo18 #2530 üzenetére
Én azt láttam a honlapon a hogy várható szállítás 2022 Q4. Na most más támpontom nem volt. Szóval arra hagyatkoztam. Persze lehet, hogy nem igaz, de az van odaírva.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
30z.Samu
félisten
válasz Vertigo18 #2435 üzenetére
Amikor megrendeltem május végén, akkor úgy voltam vele, hogy majd jön valamikor idén. Nem is néztem az oldalt sem, meg semmit, de most hogy tudom hol jár a rendelés és hogy ennyire megállt a történet, azért most már szeretném megkapni azt az e-mailt.
Sic Parvis Magna
-
zombiex
tag
válasz Vertigo18 #2231 üzenetére
Erre egyebkent volt/van kiserlet, bar eleg inaktiv az ottani forum. Az alairasomban van egy link, annak pont az a celja, ami benned is felmerult... hogy elkallodnak a hasznosabbnal hasznosabb infok
Steam Deck PH! community on Steam: http://steamcommunity.com/groups/ph-steamdeck ----- Discord szerver: https://discord.gg/Na7wQVn7
-
pdw_ph
tag
válasz Vertigo18 #920 üzenetére
Szet lehet kapni, megbaszkuralni a kis femeket amig elvileg tartjak a gombot, illetve irjak sokan h lekell kaparni egy picit a gomb tetejet (marmint belul a alaplapon), de ehhez szet kell szedni az alaplapig, erre meg kurvara nem vagyok hajlando egy 270ezres 10 napos kutyun.
-
eami
veterán
válasz Vertigo18 #683 üzenetére
szerintem te érted félre ezt az egészet... július 16-án megnyitották a foglalási rendszert, ahol €5-ért lehetett foglalni először a megjelenés negyedévére, majd ahogy hízott a lista úgy a későbbire. Eredetileg 2021 4. negyedévben lett volna a megjelenés de az csúszott az idei első negyedévre. Ennek megfelelően a korábban megadott várható elérhetőséget csúsztatták 1 negyedévvel. Azóta úgy tűnik tartják azt amit jeleztek.
És ez csak egy foglalás, amint NEKED elérhetővé válik, 48 órád lesz kifizetni és MEGRENDELNI. Ha kicsúszol a 48 órából, akkor lehet újra foglalni kb hasonló várakozási idővel. Szóval amíg meg nem rendeled se nem késik sem nem csúszik, mert még nem is fizetted ki, pusztán jelezted €5-val, hogy de jó lenne.
-
-
Topikgazda
válasz Vertigo18 #662 üzenetére
Nekünk van mind a kettő, és lehet, hogy az 512-esnek kisebb a tükröződése, de a 256-os is jól látszódik a napon (nyilván nem extrém esetekben) és simább a felülete, jobban csúszik rajta az ujjad, kényelmesebb érintőképernyőzni.
Nyilván a 256-osban a játékok sötétebb részénél látod a tokádat, az nem kellemes viszont.
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest