-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
YarisTS
csendes tag
válasz sittes79 #6801 üzenetére
Tévedtem, az email maga volt a számla. Anno talán a Steam Linkhez küldtek papír alapon. Ha rámész a purchase history-ra, rákattintasz a Deckre, akkor onnan is előjön az email.
"Go to your account -> Purchase history and find the Deck purchase in the list. Click on it, and one of the menu items is "I'd like to see a receipt." Click on that, then print it out."
[ Szerkesztve ]
Liberté, égalité ... sécurité
-
zombiex
tag
válasz sittes79 #4733 üzenetére
En piszkosul kiprobalnam. A nyakam gorcsbe all a lefele nezestol egy ido utan, a tv-m pedig regi, "kicsi" es messze van. Egy ilyen kiegeszitot tuti beszereznek, ha frankon mukodik.
Steam Deck PH! community on Steam: http://steamcommunity.com/groups/ph-steamdeck ----- Discord szerver: https://discord.gg/Na7wQVn7
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz sittes79 #3897 üzenetére
Jah, ma csak simán feldobtam az SC2-t Lutris alatt, faszán megy.
Mondjuk a Storm nem megy vele, de az sosem ment Lutris alól. Azt PlayOnLinux-on keresztül lehet tolni, mert ott a telepítés részeként linkelni kell dll fájlokat is pl de azt megoldja az ottani script.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
gyugyo79
addikt
válasz sittes79 #3862 üzenetére
Én nem de YT ezt dobta be ajánlottként :
Sackboy A Big Adventure Steam Deck Gameplay -
veterán
válasz sittes79 #2719 üzenetére
Miért ne tudná? Unreal Tournamentben meg Quake3-ban pl?
De én nem elégednék meg a 4K 60Hz-cel, sok gyártó ezzel szúrja ki a szemét a vevőknek hogy tud 4K 60Hz-et, és hát ott a bibi hogy sajnos 1440 meg 1080 felbontáson is csak 60Hz-et tud. Nem baj ha 4K-n nem tud többet de azért én lejjebb elvárnám.https://tinyurl.com/rasoapro
-
vidaila
senior tag
-
-
gyugyo79
addikt
válasz sittes79 #2592 üzenetére
Én csak bedobok most 1-et mert láttam, hogy akciós és azt a 4 € -t szerintem maradéktalanul megéri annak akinek bejön a stílus ez a játék pedig a :
Mad Max
Ráadásul jól játszható Decken. Ez az egyik olyan játék amit elővettem újra és végig játszottam megint ezen is.[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz sittes79 #2542 üzenetére
Életed eddigi...
A következő a GLS-é lesz, hogy "Ezúton értesítjük, hogy partnerünk által feladott csomago(ka)t a mai napon kézbesítjük a következők szerint"
Mai nappal megérkezett a gép, sajnos csak este tudtam kibontani, most frissít, meg telepít, illetve töltök le rá lassan valamit. Eddig zseni a cucc, nagyon kellemes a fogása.
A 7" kijelzőt először gondolkodtam, hogy nem lesz-e kicsi, de így élőben tökéletes.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
hito
nagyúr
válasz sittes79 #2481 üzenetére
De, csak találtam olcsóbban itthon, illetve van egy augusztusi rendelésem is Ez utóbbit valószínűleg visszamondom majd. Árfolyamtól függ. Ha nagyon elszáll a Forint, extrém esetben még az is előfordulhat, hogy majdnem annyiba lenne a 64-es rendelésem, mint amennyiért a 256-ost vettem. Ehhez mondjuk közel 500Ft-os Euro árfolyam kell
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
agaron
tag
válasz sittes79 #2386 üzenetére
Elég igen. Viszont ha tölteni akarod, akkor találsz fontebb UGREEN usb-c dongle-t, a lényeg, hogy Power Delivery-t tudjon. Árban általában nincs nagy különbség, nyilván ehhez kell egy HDMI kábel pluszban. Amire még figyelj, hogy ha 4K-t akarsz, akkor van, ami csak 30hz-et tud kábelnél es dongle-nél is (játékban valszeg úgyse bírja a 4k-t, de asztali módban szerintem képes lehet rá).
Steam Deck | PC | PS5
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- Eladó Surface Pro 5 - hibás, de működő akksival (gyári Windows-al)
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell XPS 9305 13.3" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- LENOVO t470 01AV490 24Wh NOTEBOOK AKKUMULÁTOR
- HP Elite X2 1012 G2 i5-7200u / 8GB / 256GB SSD/ 12" IPS érintő tablet-laptop
- Dell Precision 5540 i7-9850H / Quadro T1000 / 512SSD / 15,6" FHD IPS / 97Whr akku
- Lenovo ThinkPad T14, i5 10310u / 16GB DDR4 / 512256GB NVMe SSD/14.0" FHD IPS/
- Incase Macbook Pro - Air 12" és 13 " védőtok