Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
d@vee
őstag
Na srácok én nemsokára elhagyom a csopit. Köszi a segítséget, másoknak jó kockulást.
Úgydöntöttem eladom a gépet. Eddig külföldön dolgoztam, így jó volt hogy van hordozhazó erőgép de idén már nem mentem vissza, itthol tengődök tovább
Ez a január-február kellett hogy realizáljam, mennyire nem használom ki a gépet a PS5 és az asztali gép melllett. Máskor egy cím 2-3 nekiülés volt, most szegény Resi Village-t vagy tizedjére tudtam végigvinni.
Ez nem hirdetés, de eladó lesz
-
d@vee
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ha úgy fog kijönni mint ez, akkor nem.
Mint pár napja írtam, először kirpóbáltam khmm.virágbolti verzióval, hogy élvezhető-e kicsiben(igen), de olvastam azt is hogy elég tré teljesítménnyel ment az első verziókkal. Így is volt, nagyon rosszul futott a gépen. Aztán megvettem az eredetit és majd duplázódott az fps.
Szóval érdekesek ezek a megjelenések mindíg
-
d@vee
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Megy pár beállítást feljebb kapcsolva is, de nagyrészt így van meg a 60fps a legtöbb helyen fsr nélkül.
Valamint film grain, illetve ilyesmiket a saját szájízem szerint kikapcsoltam mert engem zavar, mást lehet hogy nem.
Eddig nem is ezeken játszottam, csak múltkor befagyott/leesett 2-5fps-re egyik helyen folyamatosan mindenféle előzmény nélkül (faluban egy scriptelt jelenet után) és csak úgy tudtam sokadik újraindítás után túljutni rajta, hogy mindent lecsaptam low-ra, aztán fejből kattintgattam vissza dolgokat, lustan voltam megint letesztelgetni melyik kapcsoló mennyit jelent vizuálisan/teljesítményben. -
d@vee
őstag
Jó a steam deck, szeretjük, régebbi címeket elvisz nagyobb felbontásban is tök jól de ez egy hordozható gép 1280x800-ra tervezve ezt ne felejtsd el. Linux fut rajta ha neked az nem gond akkor oké, illetve ha windowst raknál rá ott még mindig van egy két kompromisszum.
De amikor ilyen 140-150 ezrekért mennek hardveraprón garanciával az RX6700XT-k, vagy ha nem szeretnél másod kézből, akkor új 6650XT is 130k, én nem vennék decket. Vagy ha fix 250, akkor abból okosan összerakva erősebb gép fog kijönni, ami jobban tartja majd a 60fps-t, cserébe persze nem hordozható valamint nem 25W-ot eszik csak. Van milyen gépet vegyek topic, biztos tudnak ajánlani ennyiért jobban összeválogatott asztalit mint amit én összebogarásznék hirtelen, kérdezd meg ott is egy tanácsért
Én megvagyok elégedve a Deck teljesítményével, ezt mindig leírom ha valaki kérdezi mennyire elég a gép, de nem váltja ki az asztali gépet nálam, csak kiegészíti azt. -
d@vee
őstag
válasz
mrviceguy
üzenetére
Sztem meg az a gáz, ha az ilyen kínosch illetve mellveréses kifejezéseket erőltetve lesz igazad szerinted de kinek mi
. Ott "verem a mellem" ahol te is teszed épp, egy nyílt fórumon. Ez az én nézőpontom amivel nem kell egyetérteni, mindenkinek az lehet a véleménye amit akar. Nekem elég volt az Aliens CM, Fallout 76(bár megjelenés óta lehet javult), No Man's Sky (ez viszont azóta szerencsére egy remek játék lett), Anthem, vagy az aktuális Battlefield, ami megjelenéskor kicsit sem volt az a játék, amit az addigi videókból leszűrhetett az ember. És ezt be is nyalták azok akik előfizettek.
Ja, elismerem hogy vannak címek, amik az előzményeket figyelve azért megkaphatják a bizalmat, de akkor is azt sugalljuk vele hogy mindegy mit gyártanak le, akkor is megvesszük.Ki beszélt most itt orosz kulcsos oldalakról? CDKeys, HumbleBundle hol oroszkulcsos? Mind a kettő full legális és gyakran vannak olcsóbban friss címek, ha valaki ráér nézelődni.
-
d@vee
őstag
válasz
gretzky77
üzenetére
Elvileg semmi extra nincs benne, simán át lehet húzni. Legalábbis míg nem volt meg a memkarim, addig notire töltöttem le pár játékot, aztán mikor megjött csak simán áthúztam a memkarira. Aztán a steam lecsekkolta a fájlokat, leszedte magának ami kellett és már ment is.
-
d@vee
őstag
válasz
gyugyo79
üzenetére
Én is rengeteg játékot megvettem mai fejjel, amit anno rongyosra játszottam. Ez ilyen, de azért az inkább olcsóbb kulcsot veszek, mint drágábbat a lopássla ne hasonlítsd már össze. Maximum szürke zónás helyek, de egyik sem illegális.
És itt alapból sem arról volt szó, hogy azért rendelik előre az emberek mert megtehetik bőven. Hanem arról, hogy támogatod vele a kiadókat, hogy jó bugos foskupacot adjanak ki, mindegy mit toljanak a játékosok orra alá, már vakon is megveszik.
-
d@vee
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Soha ne rendelj elő semmit. Az előrendelések csak erősítik hogy nyugodtan a nyakunkba dobhatnak akármilyen szart, úgyis kifizetik a kockák már előre

Én arra venném meg, amelyik platformon többet játszom. Jó a deck, de azért egy ilyen címet én szivesebben játszanék végig nagy képernyőn
+ a Villagenél volt, hogy megjelenéskor elég szarul futott AMD hardveren, később lett csak patchelve. Ezt meg tudom erősíteni Deck-nél, először virágbolti verzióval próbáltam rá mennyire játszható kis képernyőn. Valamelyik megjelenéskori verzió volt, majd fele akkora fps-t tudott, mint az utána megvett Steam-es legfrissebb verzió.Kulcsos oldalon ha nincs ellenedre, hogy nem közvetlen steamről veszed, sztem mindig érdemesebb venni. Pénzből ér az ember na

-
-
d@vee
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Na de ha bekapcsolod az FSR-t, az nagyon ratyi felbontásról skáláz fel, tehát hiába állítasz 1440p-t, az valójában mennyi is? 720?
Am én is próbáltam pár játéknál, tényleg dob teljesítémnyen, de a játék full homályos lesz tőle. Mintha szürkehályog nőne a szememre, olyan érzésem van
-
d@vee
őstag
Átlátszó hátlap a Deck-re integrált alu hűtőlappal extrázva:
Csak 30 dolcsi, egyáltalán nem vészes
Ráadásul nem is noname cég.Szerk: Előzetes teszt alapján a hozzá adott extra hátlapi gombok nem valami jók, jobb a gyárinál maradni ha nincs amúgy bajod vele.
Illetve fikázták még a szerszámokat is, de mi a f@szt vártak, hogy 30 dolcsiba a hátlap, gombok, csavarok és antisztatikus ujjvédők mellé Ifixit készlet ját? -
d@vee
őstag
Valaki probálta Deck-en a Resident Evil Village-t? Frankó, High-on 60fps-el szaladgál nagyrészt fos FSR nélkül, brutál grafika, de a hang akad néha. Írták is a steam kompatibilitásnál, de nincs rá valami megoldás?
Esetleg más proton verzió, ilyesmi? -
d@vee
őstag
válasz
mrviceguy
üzenetére
A masik kedvenc pedig az, ha valaki ír valamit egyből a legrosszabb széldőséget pofákoljuk bele.
Igaza van, nem fogja az ember babaolajjal kenegetni és kesztyűben használni. A tárgy van értem és kész. Nem verem szét, szeretem a kütyüimet, de ha megveszi valaki hadd használja úgy ahogy akarja.
Amiket meg te felsorolsz nem épp a "Tirpákiai" csoport velejárója, egészen máshogy hívják azokat. -
d@vee
őstag
Mivan?
Bocsi, én hibám. Én teljesen abban a hitben voltam, hogy asztaliról van szó
De hogy a francban, mikor 6000-es szériás asztali nincs is. Mentségemre legyen szólva, házat újítok épp így csak fél szemmel okoskodok itt jelenleg.
Jólvan, sima mobil proci, már képben vagyok.
Igen, elveri. A Deck Zen2-es magokkal van szerelve, az az APU pedig Zen 3+. Nem, nem a deck a legerősebb, csupán a támogatása és a közösség miatt is a legjobb választás, ha az árától el is tekintünk.
Azért hiába ez a legolcsóbb értelmes kézikonzol, így sem nevezném olcsónak, vagy bárki számára megvehetőnek.
És még mindig nem vagyok fanatic, nem erre recskázok, ha valaminek a fanatikusa vagyok az a kockulás teljesen platformoktól függetlenül. -
d@vee
őstag
-
d@vee
őstag
válasz
Shade45
üzenetére
Nem a leggyorsabb megoldás valszeg, de tedd fel gépre a magyarítást, háha engedi telepíteni játék nélkül is. Majd húzd át a Deck-re a fájlokat és írd felül a telepítési mappában.
Ha nem engedj telepíteni játék nélkül, akkor tedd fel a játékot előtte gépre
És húzd át az egész játékot.
Sorry, nincs mas ötlet, ha van sok időd akkor gyakorolhatsz
-
d@vee
őstag
Kifutottam a szerkesztési időből.
A tokhoz: a két kihajtható baromság nem tartja el az analóg karokat ahogy kommentben írták, viszont idegesítő, mert sem alatta, sem felette, sem egy alatta/egy felette felosztásban nem fér el a deck benne csak összenyomva, ha a gyári töltő van a tárolóban.
Megoldás lehet a mellé rendelt 65w-os gyorstöltő, amit igazából azért rendeltem, hogy ne kelljen külön a telefonnak és külön a deck-nem töltőt cipelni ha megyek valahová, ez pedig egyszerre tudja tölteni a kettőt.
De powerbankból az értelmes méretű akkor sem fér be a gyári töltőjével, persze ha irgalmatlan méretű lenne a tok az megoldaná, de akkor meg a hordozhatóságon esne csorba. Hát jelenleg ez van
-
d@vee
őstag
Megjött egy hete az utángyártott kínai tok.
Hát a gyári keményebb anyagú, erősebbnek tűnik.
Az utángyártott nem tudja amit a képen ígérnek, legalábbis az én Xiaomi 20000-es powerbankom nem fér bele. A töltő is csak kicsivel könnyebben megy bele, szóval még mindig a gyári tok az optimális.Illetve rendeltem egy olcsó TypeC-HDMI átalakítót, amiben van hely a tápnak is, hogy közben tölthető legyen a deck, valamit van rajta plusz egy hagyományos USB bemenet egérnek, pendrivenak vagy akárminek.
Ez működik, viszont még nem jöttem rá, hogy 4K TV-re rádugva hogyan lehet a játékban nagyobb felbontást állítani a deck gyárijánál. Régi címekre jó lesz nosztalgiázni, ahol van ekkora felbontás, valamint emulátorozáson is gondolkodom ha már kifogytam a mostani címekből gépen. -
d@vee
őstag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Ne foglalkozz azzal, hogy mit ír támogatottnak és mit nem. A gyakorlat azt mutatja, hogy szinte minden elmegy rajta.
Vagy harminc játékot már próbáltam/végigjátszottam mióta megvan, abból vagy 8-10 olyan volt, amit támogatottnak írt. Minden elfutott rajta eddig, a legnagyobb pepecs az volt, hogy 20 éves címnél az irányítást át kellett variálnom. -
d@vee
őstag
Nekem ez annyiban különbözik, hogy asztalni is leveszem a nyomorult motion blurt nullára, valamint az élsimítást is. Nem a teljesítmény miatt, a mozgáselmosódás simán idegesít, az élsimítástól pedig az összes játékot tompának látom, mintha elromlott volna a szemem. Inkább maradjon recés a felület, nagyon kevés játék van ahol elvieselem az AA-t. Ha be is kapcsolom valahol, ott is a leggyengébbre állítom.
Egy darabig toltam én is 40fps-el de lassúnak tűnt mindig, aztán váltottam 45-re. Így tényleg félúton a 60 és a 30 között, nem is zavar, az akksit is jobban kíméli mint a 60.
-
d@vee
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Persze, fiókot mindig mindenhol tilos.
Egyetértek. Ha meg lehet venni olcsóbban mint steamen, mégis steames kulcsot kapsz tök jó.
De van itt ea playes, uplayes stb...kulcs is.
Egyedül PS-re nem nézek itt kódot, ott elég a Premium előfizu. -
d@vee
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nincs semmi gond velük, felesleges fázni az olcsóbb kulcsoktól. Viszont van olyan oldal, ahol fiókokat árulnak nagyon olcsón amin csak x cím van, na azt kerülni kell.
Mióta steamem van, azóta a játékok egy része innen van.
Semmi extra amúgy, bevásárolnak kulcsokból amikor akciós xy országban és árulják úgy tovább. Global verziónál nincs régiókorlát.Szerk.: Allkeyshop-on nézem meg ha érdekel egy játék, olyan mint az árukereső. Kihozza hol a legolcsóbbak és legtöbbhöz kupont is ír.
-
d@vee
őstag
válasz
mrviceguy
üzenetére
Mindenki tudja mi miatt annyi az üzemidő amennyi. És hiába tudom, attól még ugyanúgy zavar hogy másfél óra komolyabb cím után már nyúlhatok is a töltőért.
Tudom hogy ezért a teljesítményért jelenleg ez van, de ettől még zavar.
A switch is lement jó két óra alatt amikor megjelent, nekem is a Zelda volt rajta az első cím, brutálisan merült az is.
Nem kell ide semmilyen fejlesztő utasítás, hogy birnia kell szuflával. Ha x wattot evő soc le van terhelve, akkor az meg is eszi a magának valót, értelemszerűen persze.
Majd jön a kövi revízió és jobban bírja.Nekem volt cím ami elment 5W-ra korlátozott cpu-val és 500MHz-ra húzott gpu-val. 2002-es Hitman 2
4 óra felett bírt vele az akksi. -
d@vee
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Eddig én sem bántam meg a megvételt, ki is van használva minden hétvégén
Még előrendelés után azt gondoltam, a sima 800p kevés lesz kockulni, de kellemesen csalódtam.
Egyedül a gyenge akksi a hátránya, arra lehete gyúrni. Vagy majd az lesz mint anno a Switch-nél, a második revízió már energiatakarékosabb lapkával ment, sokkal jobb üzemidővel. -
d@vee
őstag
Nem akarok hülyeséget mondani, kéznél sincs a deck hogy megnézzem, de asszem az Arkham Knight, vagy ha nem ez akkor valami másik AAA címnél kiírta hogy nem támogatott. Mégis simán megy mindenféle mókolás nélkül, még a bill kiosztás is hibátlan.
És ez nem az első cím, sok játékot letoltam már rajta ami nem támogatott. Nem kell windows, még proton verziót se állítottam mást, a legnagyobb nyűg az volt, hogy át kellett állítani a gombokat. -
d@vee
őstag
válasz
mrviceguy
üzenetére
Amint megjön, csinálok képet és megírom milyen, ha jó vehető, ha nem akkor kerülendő. Én szeretek kísérletezgetni, kínai vackokat meg pláne bírom így nem gond ha ratyi lesz
A gyári amúgyis megfelel nekem, de ha beleférne a powerbank még akkor tök jó lenne, hogy nem a táska alján kell lomolnia. -
d@vee
őstag
válasz
mrviceguy
üzenetére
Jó az a tok, ma rendeltem pont aliexpresszről, 15euró csak ha nem kell rá a jsaux gagyi felirat(szállítás +2,5 ercsi)
[link]
Szállításnál a másik szállítási módot választani, az eredeti drága.
Plusz rendeltem egy 65w-os töltőfejet, amin van type-C és type-A kimenet is, így elég egy töltő a deckhez és a telómhoz egyaránt.
Tök érdekesek a powerbank számítások, majd megnézem már az én xiaomi 20k mAh-som mennyit tud bele tölteni, sose figyeltem meg teljesen, mert közben játszottam
-
d@vee
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
A Deck-et elsősorban
-
d@vee
őstag
válasz
üzenetére
Én PS5-ön toltam le egy jó éve. A hordákkal nem is foglalkoztam, végigvittem először a sztorit. Talán 3 horda volt, amibe belefutottam és egyszerűen nem tudtam elmenekülni mert messze volt a moci, vagy maga a történet is megköveteli 1 vagy 2 kiírtását, nem emlékszem már pontosan(de egy nagyot tuti muszáj, az megmaradt
). Aztán a sztori végigvitele után már elég tápos volt a karakter és levadásztam a többit is.
Szerk.: De egyiket sem nevezném szenvedésnek, türelemjáték. Futás, párat kilősz, robbanóanyag, majd megint futás.Szerk2.: Allkeyshop-on most épp 9 euró, az vagy 2700 ft, simán megérős
steames kulcs az is. -
d@vee
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Tedd bele a hirdetésbe is az SSD-t, de ne számold bele az árba, csak írd oda xy SSD xy garival +25 vagy mennyi ezer most egy
Aztán külön is hirdesd meg, így többen látják majd.
Reális árat lőttél be sztem, úgyis meglátod mennyi érdeklődő jön így rá. Ha nem lesz vevőjelölt, max kicsit csökkentesz rajta. -
d@vee
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem, natúr IPS, erre volt pénz

Dehogynem veszel észre, amint huzamosabb ideig használod, onnantól a 30 diavetítés
Én is azt mondtam anno elég a 30...persze 
-
d@vee
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Megjelenéskor sikerült a PS5-höz hozzájutni, első cím RDR2. Akkora egy okádék volt 30 fps-el FHD-ban, hogy pár óra után töröltem
Mondom én így nem vagyok hajlandó vele játszani, akármilyen jó. Túl lassú és moslék.
De más ismerősnek is ez volt a véleménye róla, nem egyedi eset
-
d@vee
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Kis képernyőn minden jobban néz ki. Bár addig azért ne állj fél lábon, míg kiadják PC-re is, az első rész is pár évet váratott magára

Az elsőt kétszer jatszottam végig, egyszer PS4-en, az akkori kis 22"-os TV-men
majd PS5-ön 4K-ban. Láttam a magyar szinkronos videót, de nekem annyira idegen az egész, itt a fülemben az eredeti "booj" hang
-
d@vee
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem, grafikailag a hagyományos PS4-en is gyönyörű. Konkrétan arra a gépre készült a Ragnarök, nem PS5-re, csak ugye elég gyalázat lett volna kiadni úgy, hogy semmilyen extrát nem kap a nextgen gép

Úgy "ratty" minőség, hogy csak 1080p, ami egy nagyobb 4K TV-n azért már nem túl éles ha közel van hozzád, tölt vagy háromszor addig és max 30fps.
De csak az én igényeim szálltak el, tökéletesem végigjátszható így is
-
d@vee
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ott hagytam volna abba a beszélgetést, hogy "Hát egy asztalihoz képest".
Aki annyira fogyatékos agyban, hogy nem képes felfogni külön magyarázás nélkül csak ránézésre, hogy mekkora különbség van a Deck és egy asztali között mind árban, fogyasztásban, méretben, annak úgysem tudsz megmagyarázni semmit
-
d@vee
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Abszolút, mindegyik Dark Soulsnak megvan a maga varázsa.
-
d@vee
őstag
Nos, megvan a leghosszabb üzemidő. 4 óra felett, de még van benne tizen pár százalék.
Hitman 2(a régi, 2002-es), proci 5w, gpu is lehúzva 500MHz-ra, de még így sincs kihasználva a gép
Persze 60fps tükörsima, szerencsére nincs kompatibilitási gond, pedig nem mostani gamma. -
d@vee
őstag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Dying Light 60fps, The Forest 40(közepes/vegyes beállításokkal amúgyis 45 körül fut átlagban, szóval így nem nagy vágás), Star Wars TFU2 30(itt csak ennyit tud a játék, ratyi konzol port
, de nagyon jól néz ki a kis kijelzőn).
Még régebbi címek pedig 60, TDP limit pedig levéve szinte mindig 10-re a fenti címeknél.
Nincs időm még egy újabb címet leszedni, de eddig a legjobb akksi időm 2 és fél óra kb. -
d@vee
őstag
válasz
szilasz007
üzenetére
Az hogy olcsóbb nem teljesen igaz. Persze ha a virágboltot is belevesszük, akkor de
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Konzolon veszed majd adod is el a lemezeket ha úgy tartja kedved, míg gépen megveszel egy pl. RDR2-t, aztán azt a 25 ezret sosem látod többé, ha egy megjelenéskori árat nézünk. Azért ezt hoztam példának, mert legutóbb ezt adtam el
Digitálisan pedig csak akciósan vásárolok, anno még ps4 érában az első 3 Unchartedet 8 dolcsiért, vagy megjelenés után asszem egy jó félévvel a Mortal Kombat 11-et húzam be 10 dollárért. Valamint ott is megvan a sok vacak 1 dolcsis/pár eurós indie játék.
Bár be is fejeztem, nem hitvitának szánom, sem vitaindítónak, csak írtam egy másik oldalt is
Szerk.: Azért a switchet ne tegyük már a Deck mellé. Ég és föld, Switch csak az exkluzívokra jó. Multiplatform címekkel élvezhetetlen fos. Próbáltam egyet kettőt rajta, de csak mint érdekesség volt jó
-
d@vee
őstag
válasz
totopad
üzenetére
Jól gondold meg. Nagyon jó kis gép, szeretem, egyetlen(na jó, inkább a legnagyobb) negatívum a gyenge üzemidő keményebb játékok alatt, de ezt egy rádugott power bankkal, vagy mindíg hálózatra kötve(így viszont nem annyira hordozható ugye...) orvosolható.
Ha ilyen összegben gondolkodsz, nem idegenkedsz a kontrolleres irányítástól és szeretnéd hosszú távon használni, inkább egy konzolt javasolnék, mindegy hogy PS5 vagy Xbox, mindkettőnek megvannak az előnyei.
Elég erősek még évekig játszani a legújabb címekkel, nem épp porig butított grafikán és felbontáson, használtan is vehetsz játékokat, valamint nem kell az akksi idővel bíbelődni. Ha meg valaki kicsapja dokkolóra, akkor édes mindegy ha nem egy "gyengébb" gépet kötsz hálózatra, hanem valami rendeset.
Jelenleg van gamer PC-m, Deck-em és PS5-öm is, ennem alapján írtam a fentieket.
Nálam a lényeg a külföldi munka miatt, hogy hordozható legyen, ne kelljen játék miatt egy dög laptopot, netán asztali gépet hurcolászni. Nagyrészt kiszolgálja az igényeimet, de szeretek retrózni is, ezért nem bántam volna egy FHD kijelzőt, elfért volna benne, régi címeket simán viszi magasabb felbontásban is.
Összvissz jelenleg nem csalódnál benne, de ha évekig meg akarod tartani, azért keményen kompromisszumos lesz majd. -
d@vee
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Én a 5-ön gondolkodtam, hogy kipróbálom rajta de valószínűleg semennyire sem lehet érvényesülni a PC-s egér+billentyű kombósok ellen egy fps multiplayerben.
-
d@vee
őstag
válasz
Vertigo18
üzenetére
Van egy Xiaomi 20000-es powerbankom, azzal próbáltam tegnap. Tud gyorstöltést, telót is hamar televágja, de ahhoz nem elég erős hogy a deck-et töltse is míg játszom. Viszont egy óra alatt egy százalékot sem merült a deck, szóval szó szerint külső akksiként üzemel
Így talán nem is veszek másikat, szerepét így is betölti.Szerk.: CPU-t 10 wattra korlátoztam, játék pedig 40fps-re állítva. Majd megnézem más címmel is, korlátozás nélkül.
-
d@vee
őstag
Srácok, hol tudom belőni a deck-et 40 fps-re? Frissítettem a gépet, de csak 15-30-60-as opció van a képfrissítésnél.
Szerk: megvan, már tárgytalan
Sajnos így 60fps után kicsit nehéz rászokni, de sajnos a másfél órás akksiidő megköveteli az igények lejjebb adását
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Ott "verem a mellem" ahol te is teszed épp, egy nyílt fórumon. Ez az én nézőpontom amivel nem kell egyetérteni, mindenkinek az lehet a véleménye amit akar. Nekem elég volt az Aliens CM, Fallout 76(bár megjelenés óta lehet javult), No Man's Sky (ez viszont azóta szerencsére egy remek játék lett), Anthem, vagy az aktuális Battlefield, ami megjelenéskor kicsit sem volt az a játék, amit az addigi videókból leszűrhetett az ember. És ezt be is nyalták azok akik előfizettek.

Bocsi, én hibám. Én teljesen abban a hitben voltam, hogy asztaliról van szó
De hogy a francban, mikor 6000-es szériás asztali nincs is. Mentségemre legyen szólva, házat újítok épp így csak fél szemmel okoskodok itt jelenleg.