Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Köszi. Ez teljesen jó. A kilógás az megvan nálam most is. Szóval én eddig sem tudtam a töltőt úgy elrakni ide, hogy ne lógott volna ki. Viszont ahogy a hozzá adott "tokba" lehet belerakni ami nálam inkább a belegyűrni / préselni valahogy. No ez annál fényévekkel jobb megoldás lesz.
-
Nunder
őstag
gugyo79, agaron
Elkészült a kábel tartó a tok hátába, nagyon ötletes, de a "flush" jelzőt nem értem, így is bőven kilóg a hátlap síkjából.
Funkcióját tekintve tökéletesen teszi.amit ígér, emellett az SD kártyáknak is van benne hely. Többen írták, hogy kicsit lazák a slotok, nálam nem, gondolom nyomtató függő hogy milyen toleranciával készül a cucc.
-
Nunder
őstag
Csütörtök reggel meg is érkezett, öszesen eddig kb. 3 napot tudtam nyüstölni jó nagy megszakításokkal, de az összkép rendkívül pozitív. A búcsús "Tetris" játékokon kívül sosem volt még semmilyen handheldem, úgyhogy van mit pótolni.
Az első dolog amit kinéztem hozzá az egy kábeltartó ami belesimul a case hátlapjába. Jelenleg harmadánál jár a nyomtatás, ha érdekel valakit szívesen megosztom milyen lett.
Emellett gondolkozok egy tokon is, gondolom azzal együtt (pl. JSAUX) már nem fog beleférni a gyári case-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arc Raiders
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Számomra a legjobb Heroes továbbra is.

Cucuska2