Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KaraDani

addikt

válasz N€T0X|N #2437 üzenetére

Csak vasárnap délután/este inkább van otthon az ember, mint szombat este. A másik meg hogy így lehet péntektől déltuántól - vasárnap délutánig tart programot csinálni (pl. hazamenés). Mennyi idő alatt lehet végignézni annak az 5-6 embernek a replayét kb.? Esetleg egy-két embert megkérhetnétek futamonként (mindig másokat, akik hajlandóak rá), hogy fussanak át egy két gyors kört, ha nincs vágás írják le, ha van screeneljék és a döntés továbbra is csak a tiétek. Így egy órának futam és quali között elégnek kellene lennie szerintem, addig meg aki még akar warmapolhat, vacsizhat, pisilhet, kakilhat mittomén.

#2438: Egy furcsa nekem ha kilök és nem vár meg kap 25 mp-t ha jól értem, ha kilök és megvár kap 20 at. Túl kicsi a differencia így egy olyan esetben, amikor pl. Smisa engem megvárt így gyakorlatilag duplán lett büntetve. Vagy ne legyen egyáltalán büntetve egy ilyen kis koccanásos kilökésnél (ha szándékos, vagy durva az más, én úgy érzem erre tegnap volt példa), ha megvár, vagy ne ilyen mértékben szerintem. Így kb. a versenyt felesleges befejeznie, mert kb 10 helyet fog visszaesni azzal hogy megvár, meg még be is nyeli a 20mp-t.

Új hozzászólás Aktív témák