Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Napot mindenkinek
!
Ted: Tegnap tudtam végre beszélni a "festőmmel" és ígérte, hogy kész lesz addig amikorra le kell adni
. Vagyis nagyon reméli, hogy kész lesz, mert éppen költözés alatt áll + egyéb dolgok is vannak ami miatt keveset tud a gép előtt lenni.
Más: Nekem tökéletesen megfelel a szerver jelenlegi beállításai és részemről egyértelmű igen: Küzdök továbbra így is
(nagyon remélem nem fogja semmi hátráltatni a futamokon való részvételem
).
Mityu: Szerintem is valami olyan gond lehet amit Netoxin írt, hogy egy folyamat előre akarja magát hozni, ezért megy le tálcára az rFactor. Nekem régebben GRiD alatt csinálta, bár én nem tudtam rájönni mitől volt, ezért felhúztam magam jól a gépet meg újrahúztam
.
smisa: Üdv a bajnokságban
(bár még egy bambuszos...így sok az az EGY, ami van, de egye fene: Áldásom rá
)
Viszont tisztelt versenyzők, szervező(k) és VB tagok!
Egy olyan dologgal hozakodnék elő, aminek egyenlőre minden részletét nem szeretném elárulni, de ha összejön és tiszta lesz a kép időben fogok szólni.
Arra gondoltam, hogy mint a rendes WTCC-ben itt is lehetne két kategória:
1. Gyári csapatok (ezek a kormányosok), jelőlése: P (professional)
2. Privát csapatok (ezek a bill. és még talán a gamepad-et használok - már ha valaki indul ilyennel), jelőlése: I (independence).(azért a kormányos lenne a gyári, mivel - szerintem azzal tisztában van mindenki - hogy bill.-el elsőnek lenni szinte képtelenség egy kormányossal szemben. Nem leminősítem a bill.-el indulókat (ebbe beleértem magamat is
) vagy éppen isten szintre emelem ezzel a kormányosokat. Voltaképpen a kormányos = elit osztály, bill. = amatőr osztály
. De, mint mondottam, kicsit később derülne ki miért is gondoltam arra, hogy lenne a WTCC mintájára itt is két kategória
.
Bajnoki értékelésben lenne külön gyári, privát és össz értékelés (bajnok kihírdetve, ahogy kell
). Ennek késöbbiekben lenne értelme, de - mint fentebb is írtam már többször - egyenlőre pontosabb részleteket nem mondok miért is hoztam ezt fel
.
Tudom nem vagyunk sokan és lehet kicsit értelemetlennek is tűnhet a dolog így, de ígérem a bajnoki start előtti héten (tehát: január 24.-ig) minden további részletet megosztok veletek
.
Szóval van idő és rágódjon rajta mindenki. Bocsi, hogy túl hosszú lett
.
Ui: Neuro: Én támogatom a felvetést
.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1db pixelhiba - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- OnePlus Buds Pro 3 - Midnight Opus
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő