- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- 3D nyomtatás
Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Amúgy tényleg, még 1 kérdés, hátha valaki tudja a választ...
Régebben hallottam olyat, hogy maga a százalékos kijelzés
az akku állapotáról is jobban meríti az aksit?Igaz akkor még ezt külső programok oldották meg, nem úgy, mint most
gyárilag a HTC. De van ebben valami, vagy csak vakítás? -
djapor96
senior tag
Múlt hét óta én is szerencsés tulajdonosa vagyok egy HTC ONE-nak.
Nagyon elégedett vagyok alapvetően, de elég erőteljesen szívja az akksit...
Éjjel... repülőgép módba 75%-ról-45%-ra ugrottunk.... eddig ez a Note-ommal kb 3-4% különbség volt....
Ti mit használtok energiatakarékosságra? A gyárit? Juice defender? Green Power?
Most látom, hogy éppen téma is....
-
g0n21
senior tag
válasz
Nuada herceg #16890 üzenetére
Be van kapcsolva az akksinál (power) a gyorsindítás? (Fast boot)
-
kirkri
addikt
válasz
light0416 #16621 üzenetére
Valóban itthon csak ázsiai modell van megfizethető áron, (de bolti garanciával
) ezért én is kénytelen voltam az eBay-en nézelődni.
Most találtam egy angol boltot, akik 140-ért adnak két év hivatalos HTC garanciával bontatlan csomagolású európai modellt. (Bár magyar nyelv nem lesz benne, mert más a CID-je, de a Morelocal majd megoldja). -
hurrikan
addikt
-
Greg-77
aktív tag
Nekem semmivel sem merül jobban, bár nincsen bekapcsolva a %-os kijelzés. De mióta fent van a 4.3 ugyan úgy használom, volt már ugye 7vége is amikor sokkal kevesebbet használom és többet pihen. Na ez hogyan lehet, hogy valakinél észrevehetően gyorsabban merül, nálam meg semmi ilyesmi nincsen.
-
mumk1
addikt
Szerencsére, én semmi extra merülést nem vettem észre az ARHD 31.0 + Bulletproof 7.0.1 párossal.
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #16889 üzenetére
Újraindítva pl azóta nem is volt.
Mikor beállítgattam meg kikapcsoltam a Google állandó GPS és Wifi elérést, meg töröltem az APN-ből az MMS beállításokat restartoltam. Ez volt 5napja azóta nagyon jó az üzemidő restart pedig nem volt. És alvó állapotban szinte nulla a fogyasztás, jelenleg is mindössze 1%-ot merült éjjel 11-től reggel 7-ig.
4.2.2 alatt volt hogy 72napot ment leállítás nélkül, még olyankor sem szívta. Nem lesz itt gond, csak ez a Google cucc kavart be, amit ugye javított a Google 4.3.1-ben, csak mi épp nem azt kaptuk.The Nuke:
"Az mms funkciót valahol másik topicban is olvastam,
hogy ki kell kapcsolni. A többit nem tudtam."Igen, ez is egy 4.3-as bug volt. Nexusokon, meg mindenhol.
És ami érdekes unokatesóm S4-én ugyan úgy meg kellett csinálni ezeket, ráadásul a Samuban több bug lett.
Csak egyet nem értek, és persze nem bántani akarom a HTC-t, mert elégedett vagyok minden tekintetben velük, (vas, szoftver, szerviz, frissítések) de a Google a 4.3 ezen bugjait 2héten belül javította a 4.3.1-ben, akkor miért nem 4.3.1-et kaptunk a frissítésben. Kétlem hogy ezt a pár bugfixet olyan sokáig tartott volna beletenni. Nade jó, nincs ezzel baj. Nehogy bárki is azt hidje hogy az iOS hibátlan ott is volt bőven bug amit azóta lassan foltozgatnak. Meg a telefonjaik sem bírnak többet egy szemmel sem. Legfeljebb annyi, hogy mivel zárt rendszer, kevesebb odafigyelést igényel. -
Nuada herceg
őstag
Azt viszont nem értem, hogy mi a gond a napi újraindítással.
Főleg ennél a készüléknél... Túl sok idődet nem fogja elvenni.Én is újraindítgatom ,van amikor többször is naponta, mert egyszerűen
ámulok, hogy milyen gyorsan bebootol.Kimondottan tetszik...
Hurrikan köszi hogy leírtad megint. Az mms funkciót valahol másik topicban is olvastam,
hogy ki kell kapcsolni. A többit nem tudtam. -
g0n21
senior tag
válasz
hurrikan #16881 üzenetére
Hurrikan, a napi újraindítást nevetségesnek tartom, mint azt írtam, 170-ért ne indítgattasson újra, amíg a 130 ezres Desire soha nem igényelte.
A location menüben ha csak az első van bepipálva, akkor nem merül annyira tény, viszont akkor az időjárás kiírja, hogy nem tudja hol vagyok, ha maps-ben kérem a saját helyem, nem tudja, satöbbi.
Pedig az első pipa csak annyi, hogy cella adatból nagyjából következtessen.
A második, a gps nincs kipipálva, a harmadik, hogy akkor is küldjön, amikor nem használom, nincs.
A negyedik, hogy wifit szkenneljen akkor is, ha ki van kapcsolva, az sincs.Ha azt nézzük, kipróbáltam a hotfixeket. (mi volt még? a lemerítős, kikapcsolós, újratöltős?? ez tényleg komoly???? )
A harmadikat olykor bekapcsolnám, a htc weather miatt.
De ne bolonduljunk már meg, hogy alap szolgáltatásokkal úgy szívja az akksit, mint az őrület.
Nincs a fejlesztőkben, továbbmegyek a htc-ben semmi felelősség érzet?
Nem gondolják, hogy ennyi pénzért illik normálisat csinálni?? Vagy tényleg nekem túl nagyok az elvárásaim.... (olyan elvárások, amik a májusban megvett készüléknél teljesültek, és 5-6 hónap alatt lett egyre szarabb....szerk: látom leírtad, most egyesével végigmegyek mindegyiken, két nap múlva jelentkezem,
-
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #16883 üzenetére
Itt kb 4posztban szedtem össze de facen összefoglaltam jobban,azóta pedig a mérnökökkel is folyamatosan egyeztetek:
Tisztelt HTC One tulajok és egyéb felhasználók akiknek a készüléke 4.3-as android frissítést kapott, el elmélkedtem kicsit a megcsappant üzemidőn és olvasgattam, nagy bánatomra többnyire angolul. Bizonyára tapasztaltátok, hogy Android 4.3-al az üzemidő rövidebb lett, főleg alvó állapotban. Az android 4.3 elhíresült erről a hibájáról és kivétel nélkül szinte minden készülék küzd ezzel a problémával, ami kapott Android 4-3-as frissítést. A Google már fixálta a problémát, de mivel a HTC példásan gyorsan hozta el a 4.3-at, nem úgy mint a legtöbb gyártó, így sajnos mire a fixálás megérkezett, a rendszer már kész volt a kadásra. A HTC tud a problémáról, a hiba foltozása folyamatban van, addig is a következőket tolmácsolnám a HTC fejlesztési csoportnak köszönhetően:
1. Beállítások-Helymeghatározás
ki kell kapcsolni az utolsó két pontot, azaz "Helyadatok elérésének engedélyezése a Google alkalmazások számára akkor is ha nem használod őket" és a "Wifi keresés mindig elérhető" opciókat.2. 24óránként csinálj egy újraindítást ha teheted
3. Beállítások-Ki-be -Akku kímélő módot kapcsold ki, kapcsold ki, majd be a telefont, töltsd 100%-ra majd merítsd le emennyire tudod, lehetőleg 50% alá, majd töltsd 100%-ra.
4. Beállítások/Mobilhálózatok/Hozzáférési pont nevek>>Ha van MMS APN-ed egyszerűen töröld. Ha nincs, lépj be az internetes APN-be, és amennyiben integrálva vannak, törölni kell az MMS átjárót, proxyt, portot stb. Kikapcsolni a hitelesítést. APN módot pedig default,supl-re átírni, a többit törölni. Majd kilépéssel az APN mentődik. Ezután indítsd újra a készüléket.
(ennek lesz egy olyan következménye, hogy nem tudsz MMS-t küldeni, de jómagam az elmúlt 5évben nem küldtem, ha van valaki aki esetleg aktívan használja ezt a rendkívül olcsó funkciót a chat apik helyett akkor ezt a lépést ne tegye meg )5. Végső sorban javasoljuk a Qualcomm Battery Guru használatát, ami szabályozza a szinkronizációt alvó állapotban.
Folyamatosan kommunikálok velük, mennek a tesztelések.
A fixálás pedig hamarosan érkezik -
MerLinh
senior tag
-
SeatLeon08
tag
A telefon hová menti a játékok mentéseit? PvZ2-ben elég jól állok.
Szeretném kinyerni a mentésemet a hard reset előtt. -
hurrikan
addikt
Olvasd el miket kell kikapcsolni. Írtam róla visszább egy összefoglalót.
4.2.2-n nekem soha nem szívta mondjuk, 4.3-on kezdte el az Android rendszer szívni az akkut.
Viszont mióta kikapcsoltam amiket írtam, azóta nagyon jó az akksi. Jelenleg 57%-on van úgy, hogy van 1óra beszélgetés, 3óra kijelző használat, a töltőről pedig hajnali fél 4-kor vettem le.
Volt benne rengeteg Face-Face Messenger, sőt 20percnyi RealRacing is. Kb. 1órányi zenehallgatás is. Azaz bőven, nagyon bőven intenzív használaton ment végig a nap. Szinkronok minden be van kapcsolva, fényerő automatán. Eemellett még van vagy 10app amit megnyitottam és használtam ma. Műsorújság, Moziaréna, Menetrendek, Youtube, Böngésző, RootExplorer fájlkezelő, Blinkfeedet is folyamatosan frissítgettem stb.
Jelenleg jobb üzemidőnél tartok mint amilyen 4.2.2-n volt, pedig az is bőven korrekt volt már. Unokatesóm iPhone4S-e a felét se bírja. Az is merül ugyan úgy ha használod a háttérfolyamatokat mint az asszisztens, szinkron, stb. Jómagam is teszteltem az 5-öst, az is simán merült 12%-ot egy éjszaka alatt úgy hogy nem nyúltam hozzá, ha be voltak kapcsolva az olyan dolgok amik energia igényesek és futnak a háttérben.Garanciát illetően ugyan annyi a pozitív dolog is attól hogy fórumokon általában a negatívaknak adnak hangot. Én pl. BeatsAudio lekopásával küldtem be és a közelítés érzékelővel voltak bajok. 2hét alatt kész lett, hibátlan állapotban jött vissza, cserélték a full házat és a közelítésérzékelőt is. Azóta is hibátlan minden.
-
g0n21
senior tag
Annyira kezdem unni a folyamatos aksiszivo folyamatokat, hogy lassan váltok Inkább iP5s-re.
Hox óta csak szopok. Ott alapból szar volt az akksi, a one-nál meg a folyamatok szívják.
Lezárom a kijelzőt, húsz perc múlva feloldom, -5%, max térerő 3g-n, és nem kaptam senkitől semmit.
De a google play service az nlp service nevű szarral, a kernel meg a hsic_msim_host folyamattal, meg a combined app wakelockkal folyamatosan ébrentartják.
Ez persze az alap android akksihasználatban, amit a jóságos htc az évek alatt a nulláig butított, nehogy a buta user rájöjjön, hogy honnan a gebasz, nem derül ki. Gsam, meg wakelock detektor kell hozzá. Ha meg azokat letörlöm, ugyanolyan szar, csak nem látom mitől.
Amíg ezt megírtam swype-pal, 5%-ot merült, 7perc alatt..
a kernel wakelockrol meg érdekes, a kutya nem tudja hogy mitől, annyit lehet tudni, h beragad a 3g modem.
Kurva jó. Hard reset, safe mode nem segített.
Van egy telefonom 170.000 tisztes magyar forintért, ami bekapcsolt kijelzővel akár 5 órát is bír, de ha zsebre rakom ugyanolyan gyorsan merül.
Emellett hézagos az illesztése (pedig ez a második), és megdöglött a felső hangszóró.
Ha meg gariztatnám, az legalább két hét, és a tapasztalatok alapján nem hibátlan állapotban kerül vissza. (A hoxommal is így jártam).Nem értem, hogy miért nem képesek valami minőségit gyártani.
A desire-vel például semmi gondom nem volt, eladásakor, két héttel a gari lejárta előtt azért adtam csak be, hogy biztos minden rendben legyen vele. 3.000-et fizettem e-care -be, és két nap múlva kész volt...Bocs fiúk, de kikívánkozott már, és barátnőm mégsem értené...
-
Laca1212
őstag
válasz
Nightfall75 #16870 üzenetére
A beállítások/kijelző és mozdulatok/képernyő időtúllépés-nél az automatikus alvó mód mit jelent?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nightfall75 #16870 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségedet, sikerült megoldani a problémákat.
Az MX playerrel az volt a gond, vagyis az "megjavította" amit leírtál.
A képernyő időtúllépésnél meg 1 perc volt beállítva. Én biztos nem raktam fel annyira.
Viszont jóval tovább maradt bekapcsolva, mint 1 perc annál a 2 esetnél, amit megfigyeltem.
Most levittem 15mp-re, többször is próbáltam, most lezárja a képernyőt 15 mp után.Köszönöm még egyszer a segítséged!
-
Nightfall75
tag
válasz
Nuada herceg #16854 üzenetére
"Meg csinál még érdekes dolgokat, pl.: 1 filmet sem játszik le az mx player, crash-el bezárja."
Az MX Player Beállítások - Decoder részben kapcsold ki a H/W+ decoder opciót, azzal nekem is kifagy 4.3 alatt. A sima H/W decoder működik, azt használd, amíg ki nem jön az mx player javítás.
A képernyő lezárási ideje mennyire van állítva? Próbálj meg esetleg egy másik értéket.
-
szabi510
tag
Jó hogy ilyen sokan ránéztetek, köszi:
-
mumk1
addikt
Kis okosság a Google-tól a Chromecast, azoknak, akik még nem rendelkeznek net képes tévével. 35$-ért nagyon megéri és kiválóan működik.
A lényege, hogy csak egy szabad HDMI csatlakozó kell a TV-n, majd a kütyü felcsatlakozik az otthoni wifi hálózatra és már megy is móka.
Persze mint minden androidos kütyü, ez is tovább okosítható. -
GALARDO
addikt
válasz
enginev3.0 #16858 üzenetére
Na ez pöpec!
-
enginev3.0
félisten
Jönnek a találgatások
-
csacsi67
addikt
válasz
"A 4.3-at már vagy 1 hete feltettem, factory reset nélkül." Inkább ez.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Tasker, Gsam, ...
-
dave182
senior tag
válasz
Gsam?
-
Nuada herceg
őstag
Délelőtt feltettem a facebok messengert.
Aztán olyat vállalt a telefonom, hogy nem zárt le a képernyő, szóval vagy 5 percig világított magától, amíg meg nem nyomtam a zár gombot...Aztán le is töröltem a messengert... De valószínűleg nem ettől volt.
Most felraktam a telót tölteni, igaz még 50%-on volt, de estére mondom legyen szufla.
Kicsit nyomkodtam, aztán úgy hagytam, azóta is világít...
Most megnyomtam már a lezáró gombot, biztos itt világított vagy 10 percet.Meg csinál még érdekes dolgokat, pl.: 1 filmet sem játszik le az mx player, crash-el bezárja.
Meg a galéria is ugyan ezt csinálja, egyből crash-el...A 4.3-at már vagy 1 hete feltettem, factory reset nélkül.
De eddig semmi gondom nem volt vele, azon kívül hogy gyorsabban merül.Esetleg mivel lehet megnézni, hogy mi tartja ébren?
Valakinek valami tipp, hogy mi lehet a kaka? -
-
hudyfiu
senior tag
válasz
csacsi67 #16851 üzenetére
Én sem vitát akartam indítani csak nagyon sokan a 120-150k-s készülékeket mérik a 30-50k-sokhoz ami eléggé ferdített ítéletekhez vezet.
Ilyenkor szoktam mondani ha egy ilyen beszélgetésbe csöppenek élőben hogy azért árat mondjanak már hozzá mi az ami lassú.
Volt olyan ismerős aki egy 10k-droid telót mért az akkor megjelenő Nokia 800-hoz.
-
dave182
senior tag
válasz
csacsi67 #16846 üzenetére
Az s4 kamerája tényleg nem az igazi, az i5s egyszer volt a kezemben, azert marha jó vas az, de iszonyatosan túl van árazva...az ios-t nem ismerem, de nem mertem olyan rendszerű tabletet sem venni...én az androidra szavazok és akkor nem kérdés hogy a one...
Ui.:4" kijelző, na azt meg végképp nem vállalnám -
csacsi67
addikt
válasz
ilor14 #16844 üzenetére
Annyival mennyivel az 5s drágább nem ér többet. probáltam 5-st majd nem ugyan az mint az 5 ha kamera a fontos mindeniképp i5 vagy i5s. S4 no comment. 2 db S4 nem adnám oda az Onét ugyan igy voltam amikor xperia P volt és egyik ismim mondta ,hogy cseréljünk s3 minire mondtam ha 2 db adsz érte.
-
ilor14
tag
Szerintetek jó teló ez?
A kamerája a frissítések után szerintetek jó lett? Ez vagy az s4 vagy az iphone 5s a jobb? Valaki segítene érvekkel és ellenérvekkel,hogy melyik a legjobb?
-
hudyfiu
senior tag
válasz
enginev3.0 #16842 üzenetére
Csapat van a "DFT" de a többieknek nem sok közük volt a dolgokhoz vagy csak nagyon a háttérben voltak.
Mivel ebből nagyon pénzt az ember nem lát általában (gondolom) nem igazán foglalkozott vele mint amennyire szeretné sok ember.
Számomra is hihetetlen hogy ennyiben maradtak a dolgok.
Mondjuk nagy része talán illegális is volt amit csinált vagy amit próbált.
Állítólag a WinRT kiadása is nagy részben emiatt maradt el.
Nagy része persze a driver hiány és a lassúság de azt is írta hogy ez már elég necces. -
enginev3.0
félisten
Na ebben például már lehet valami, mivel a wp-nél is azért valamennyire megvan kötve hogy milyen hardver legyen a telefon alatt
Bár azt nem tudom hogy nincs-e olyan androidos telefon ami hasonlít hardverben egy wp-s telefonra, hisz a wpnél csak olyan dolgok kötelezőek, mint az 5 vagy 10 ujjas multitouch, 1GB ram vagy több (azt hiszem), kamera gomb (helyettesíthető), szerintem az hogy mindbe snapi 600nak kell lennie vagy hasonlók, ilyen megkötés nincsen(#16841) hudyfiu@ Ha viszont tényleg csak a pénzben van a gond, akkor nem értem hogy nem sikerült egy kis csapatot összeszednie, szerintem a legtöbben betársulnának mellé
Na mindegy, majd meglátjuk mi lesz a jövőben
-
hudyfiu
senior tag
Én "rendes" windowsról beszéltem.
A WP7 nálam nem számít annak.
Mindenki csak áradozott róla miközben ha beállítottam úgy mint a droidot sokkal rosszabb volt.
Több program ha fut egyszerre akkor meg is döglött.
Ez ugyan úgy igaz a gyári wp7-es telókra szval nem hd2 hiba.A wp8 már elég jónak tűnik de a programok hiánya még mindig kizáró ok nálam.
WinRT már megint érdekes lehet de ott is ugyan az a helyzet, nem teljes körű windows.
Poénból szeretem ezeket kipróbálni de hosszú távon sosem tudtam használni.
Ez a 2 számítana nálam rendesnek.Én is így gondoltam hogy simán összedobnák neki a pénzt telóra de valahogy sose jött össze.
Még emlékszem mikor ki is írta "poénból" hogy aki azt akarja hogy rendes támogatás legye a telefonján az adjon neki egyet
Sosem lett belőle semmi.És valószínű hogy a tudása meghaladja a több ezer fejlesztőét.
Senki még csak a közelébe se ért.1 ember pedig nem biztos hogy le tud programozni mindent rendesen sok telefonhoz még ha lenne is neki.
-
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #16836 üzenetére
nekem úgy rémlik az elején azért portoltak rá annyi mindent mert a htc gyakorlatilag ugyanazzal a hardverrel kiadott minden oprendszer és csak kicsit kellett módositani rajtuk hogy használható legyen
-
dave182
senior tag
válasz
enginev3.0 #16836 üzenetére
És dual boot volt a két rendszerhez? Nekem Mondjuk csak Úgy jöhetne szóba
-
enginev3.0
félisten
válasz
hudyfiu #16833 üzenetére
Hát nem tudom
Az egyes pontot cáfolnám, pl mikor S-off-ot akartak One-ra akkor elég gyorsan összegyűlt nagyon sok pénz, szóval ha pár xda-s akarná akkor simán venne neki egy One-t hogy azon dolgozzon, és akár bármilyen más készüléket isA HD2 nem volt gyenge a wp-hez sőt nagyon jól futtatta, nekem is volt
Ez most a legkisebb gondom, de tényleg nagyon érdekel hogy miért nincs akár az összes készülékre ilyen lehetőség, én azt hittem hogy csak a HD2nek a bl-e szabad ennyire hogy mindent megoldottak rá, mindig érdekelt mi az oka, hogy a többi telefonra nincsen akár ios-is
-
MerLinh
senior tag
válasz
enginev3.0 #16831 üzenetére
ez egy jó kérdés, mivel mások nem használhatják fel a csapat munkáit és le is van zárva ilyen szempontból (valami ilyesmire emlékszem)
az én tippem hogy mások nem akarnak vagy nem értenek ennyire a kodoláshoz, de hogy ők miért nem csináltak máshoz is...gondolom nem csak hd2 jük volt 4 évig... -
hudyfiu
senior tag
válasz
1. Nem volt lehetősége, hogy más telefonon dolgozzon.
Most kapott egy ONE-t, összegyűlt a pénz vagy valaki nagyon akarta, hogy ezen a telón is dolgozzon.2. Nem volt ideje egy jó darabig és gondolom megunta, hogy elég gyenge lett a hd2 egy rendes windowshoz.
Szerintem amúgy ez legyen a legkisebb gondod/gondotok!
Jelenleg nagyban irigykedek akinek ONE vanLassan nekem is cserélni kellene mert még most is elvagyok a hd2-vel csak valami erősebbet akartam már venni.
-
dave182
senior tag
válasz
Az én elmeletem, hogy nem éri meg...Amennyiért a note-ot vettem vehettem volna egy surface-t is...
Annak idején a samsung jet-re is volt android , de aztán leálltak vele.. -
dave182
senior tag
válasz
enginev3.0 #16829 üzenetére
Note 10.1-re miért nem portol senki windowst?
-
hudyfiu
senior tag
válasz
baani59 #16827 üzenetére
Azt hittem nem lesz egyszerű dolga de pár nap alatt máris...
https://twitter.com/CotullaCode/status/396942233162616832/photo/1
-
enginev3.0
félisten
Előbb azért várjuk meg hogy legyen belőle valami
Azt sem értem miért csak HD2nél volt eddig ilyen lehetőség -
SlayR
senior tag
válasz
enginev3.0 #16812 üzenetére
Már valahol az is bőven jó, ha azt érezheti akár a ONE tulaj, hogy gondolnak rá és mindig jön valami frissíthetni való eddig mindig úgy jártam telefonnal, hogy egy ideig tolták tolták aztán egyszer csak teljesen elapadt a dolog és másik modellekre kezdtek csak figyelni.
-
MerLinh
senior tag
válasz
enginev3.0 #16817 üzenetére
hát remélem sok okosságot fog csinálni =) első htcm hd2 volt, és az ő segítségével sikerült dönteni hogy winphone vagy android anélkül hogy feleslegesen vettem volna másik telót =) hátha megoldja majd az új hboot s-offot is =P
-
válasz
makaveli666 #16820 üzenetére
Weben lépj be, ott le van írva, mit kell tenned a plusz 23GB aktiválásáért.
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a One-hoz nem jár valamennyi dropbox bővítés? Csak mert nekem 3 giga helyem van a dropboxon, és sehogy sem tudom elérni, hogy több legyen...
-
Greg-77
aktív tag
Nem tud valaki olyan alkalmazást amivel hangerő gombal vagy 2-koppintással lehetne ébreszteni a telefont root nélkül? Ez a power gombos megoldás eléggé kényelmetlen szerintem!
-
hudyfiu
senior tag
Aki ismeri Cotulla-t, munkásságát és ONE-ja van az most nagyon örülni fog:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=47020299#post47020299
-
DEJVID
őstag
Sziasztok!
Nektek mennyire karcolódik a kijelző? Nekem fél éves sincs még a telefon, csak zsebben van hordva, mellette sosincs semmi, de tele van apró karcokkal. Egy részül csak bizonyos szögből látható, de van olyan, ami majdhogynem szemet szúr akárhonnan nézve.
-
saintex72
aktív tag
válasz
Badboys #16809 üzenetére
Nekem se előtte, se utána nem volt. Most kaptam két emailt, mind a kettő hamarabb jelzett a telefonon mint az ipadon. Volt ma olyan is, hogy a padon jött meg hamarabb.
Egyébként azok a képek jöttek amiket a kollégákkal lőttünk, mindenki telefonnal. Sony z1, Nokia n8, sgs 2. Csak úgy automatán.
Semmi szégyenkezni valója nincs a telefonunknak. Se közelre se távolra. A Nokia nagyon gáz, a Sony semmivel nem jobb mint az én xperia t-m volt. Eléggé csalódás. Automatán az én képeim jobbak lettek.
Az enyém szerencsére nem lilul így rossz fényben is jó képek lettek. Az sgs meglepően jó, megfelelő fényben. -
enginev3.0
félisten
Szóval igaz, tényleg szinte semmi újítás nem lesz, legalább is minimális, csak fel lesz tuningolva hardveresen, és több frissítés várható mostantól a telefonokra (One-tól kezdve)
Nekem tetszene ez a vonal, 2 évente új design, addig pedig foltozgatják a mostanit
Bár ezzel nem fognak újra pénzenergiára kapni, ahhoz be kéne telefonálni az astro showba, de viszont ha ha tudnák magukat tartani, hogy nekik is megérje, és nem mennek csődbe, akkor ez egy hatalmas piros pontot érdemelne a gyártónak
Csak ne szúrják el úgy mint a One Max-nál hogy nem a csúcs hardvert kapta meg (snapi600-800) -
SlayR
senior tag
-
Badboys
őstag
-
csacsi67
addikt
válasz
Badboys #16805 üzenetére
Szintén nálam is hiba.Érdekes. Vagy is inkább ugy mondva hogy óriási késéssel. Kell idö a NSA-nak hogy átnézze.
Mindig 2 telefonom van.Megfigyeltem ez a hatalmas android ugye google fejlesztés a gmailt mindig elöbb kapom meg mondjuk ios rendszeren vagy most a BB-n.Ne is beszéljünk a Chrome böngészöről a IOS fény évekkel gyorsabb mint a droidon.Régi droidon a Chrome használhatatlan.
-
Badboys
őstag
Amióta frissítettem 4.3 ra nem jönnek az emailjaim szinkronizál a gmaillal és nem jelez,hogy jött iromány. a levelek meg bent sorakoznak. Valami megoldás erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Háztartási gépek
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest