- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- Valami baja van a tápomnak
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #15898 üzenetére
Csak ennyi hogy utbytt?
Semmi tételes lista? -
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #15892 üzenetére
Nekem az első cserével szintén volt alaplap csere.
A fóliázás nem jelent semmit,nekem is levolt fóliázva.
De amit cserélnek az tételesen fel van tüntetve a munkalapon.
Ha az akksi nincs,akkor azt nem is cserélték.
Kamera milyen lett?Kirkri : honnan az infó?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
szegény htc, ezért megy csődbe.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Szerelés nyoma látszik? Illesztések hogy sikerültek?
-
kirkri
addikt
válasz
Beépített akkumulátoros HTC modelleknél minden szétszedésnél akkumulátort cserélnek biztonsági okokból, így a tiédben is biztosan cseréltek.
-
Avicularia
veterán
Tegnap délután visszakaptam a one-omat garis javításból, kamerahibával lett leadva, már másodszor ugyanazzal a hibával. Múlt hét hétfőn küldtem be, 8 nap nem annyira rossz.
Alaplapot biztosan cseréltek benne, mert megváltozott az IMEI szám. Kijelzőt is mert volt rajta egy alig látható hajszálkarc, ez eltűnt. Kameralencsén kék védőfólia, szóval az is cserés volt. A bekapcsoló és hangerőgombokkal kapcsolatban pedig a bekapcsológomb érezhetően kijjebb van és határozottabb a nyomáspontja. A hangerőgombok is megváltoztak, furcsán kattognak mind le mind felfelé, ezt leadás előtt nem csinálta. Nem tudom, hogy szerelik a one-t, mit cserélnek az alaplappal együtt, de nekem úgy tűnik, hogy a házon kívül mindent cseréltek. Az akksit nem tudom, az lehet maradt eredeti. -
migabi24
nagyúr
válasz
enginev3.0 #15888 üzenetére
Már be is zárták a topikot
-
sisley76
tag
Esetleg ezt a "gyors" rootot próbáltátok már a One-on?
No para, galibát nem csinál, legfeljebb nem megy! -
enginev3.0
félisten
Érdekesen hangzik, valaki bevállalja?
-
Red@Arc
tag
-
Laca1212
őstag
-
blt.62
őstag
válasz
Avicularia #15876 üzenetére
A HOX-om átlagos használattal bő egy napot bír.
-
blt.62
őstag
Látványosan jobb az ONE aksija minta HOX-é? Átlagos felhasználás mellett.
-
norbi93
senior tag
ez a hd hívás dolog engedélyezve van amúgy a one-on? mert s4nél pl egy szoftverfrissítéssel jött az engedélyezés
-
Gee_-
tag
Van olyan progi ami részletezi a hotspoton hogy melyik eszköz mennyit fogyasztott. Elég hasznos lenne számomra mert így csak azt látom hogy ki van rácsatlakozva de azt nem hogy mennyit fogyasztot.
-
Koris
aktív tag
válasz
Badboys #15843 üzenetére
Nekem volt 3 db Xperia T-m.Mindháromnak más volt a kijelzője,pedig europai volt mindegyik.Az utólsónak olyan szép volt a kijelzője mint az Ionnak.A fekete olyan fekete volt majdnem mint az amolednél,a fehér pedig páratlan.A betekintési szög sem volt vészes.Napfényben verte a One-t.Imádtam mindhármat,kivéve a Sony akadozós launcherét.Semmi szoftveres bajom nem volt velük.Mondjuk a One egy másik dimenzió
-
Nightfall75
tag
válasz
Nuada herceg #15861 üzenetére
Ez a legfrissebb félhivatalos infó a 4.3-as frissítésről itt az EU-ban.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Giovanny #15853 üzenetére
A google play-en ez egy fizetős program, az egyik leghasznosabb program okostelefonra, mivel gyakorlatilag "mindent" be tudsz rajta állítani, hogy mire mit csináljon a telefon.
Más: Tudnátok esetleg még ajánlani tokokat? (Olyat ami végig rajta van, és védi a sarkait is)
-
Nuada herceg
őstag
Ma nem láttam még, hogy elégszer kérdezték volna...
Mikor jön a 4.3-as frissítés?Kanyarban van már legalább?
Október vége, november eleje... -
djapor96
senior tag
válasz
enginev3.0 #15857 üzenetére
és ha főzőtt 4.2 megy rá?
-
djapor96
senior tag
ja ha ezt megveszem, akkor nyithatom - zárhatom a hboot-ot, ahogy csak akarom, ugye?
A bootloader is frissül, ha 4.2-re frissítek, vagy az nem változik?
-
Giovanny
őstag
Üdv. Lenne egy kérdésem,lehet-e beállítani valahogy hogy e-mail érkezéskor bekapcsoljon a kijelző az email tartalommal? Jelenleg K@10 Mail klienst használok,de ott nem tudok beállítani.
-
Levente17
tag
Valaki nem tud egy olyan oldalt ahol jó tokok vannak One-ra?
Most nem áll módomban külföldről rendelni(vagyis bankkártyával fizetni) ezért keresnék olyan tokot amit utánvétellel tudnék beszerezni!!! -
datomi
tag
válasz
SeatLeon08 #15842 üzenetére
Köszi
Az a barna b@szottul jól néz ki -
NandorHUN
addikt
válasz
SeatLeon08 #15841 üzenetére
Köszi, de nekem ezek a hajtogatós megoldások annyira nem jönnek be, esetleg valami más ötlet?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
migabi24 #15845 üzenetére
mivel nem ips,így más, a betekintési szögek valóban kisebbek mint az ipsnél,de korántsem annyira durva,mint amennyi fika komment született a z1 topikba a kijelzőről.
sztem bőven használható.
a hangszorók,azok gyengébbek,mivel alulról szól,nem szemből,továbbá ez betudható annak is hogy ip58-as minősítésű,így nem úgy szól,mint a one,ami teljesen nyitott.
ennek is van előnye,mivel nekem pont emiatt volt a one szervizbe,mivel valszeg telementek a hangszorók kosszal,ami ennél elvileg nem fenyeget.(#15847) Badboys:na látod én a samuval vagyok így,ott volt a note 3,olcsóbb is lett volna,de amikor ránéztem a kijelzőre rögtön az s3 jutott róla eszembe.
-
Ed Parker
nagyúr
-
Badboys
őstag
Amennyiben meg fogadsz egy jó tanácsot fém tokot ne ! Fém ház fém tok egyenlő a halállal. Nekem sima Nilkin van és amikor lemegyek a garázsba azonnal dobja a hibát térerő 0 .
Ed Parker:
Nekem volt Xperia T 2 hónapot sem bírtam vele 50000 bukóval,de meg szabadultam tőle. Szar szoftver frissítés naponta 10 szer indult újra. A kijelző méret valójában nem annyi mint a specifikációban le írják. A gombok elvesznek jó pár pixxelt. Szar kijelző. Nekem soha többet Xperia nem kell.
-
SeatLeon08
tag
válasz
SeatLeon08 #15841 üzenetére
-
NandorHUN
addikt
Mivel a Poetic tok már gyakorlatilag beszerezhetetlen tudnátok ajánlani jó minőségű, jól kinéző tokot. (Olyat ami állandóan a telón van). Sajnos az előző One-omat elég sokszor leejtettem ezért lenne fontos
-
Laca1212
őstag
-
baani59
aktív tag
Elég kicsi a vám és ÁFA mentesség értékhatára , de a kínaiak szívesen írnak kisebb rétéket ill. azt, Gift. Én elég sokat vásárolok tőlük olyan apróbb műszaki cikkeket, ami ott jelentősen olcsóbb. Vámot még sohasem fizettem.
-
deph
tag
válasz
Avicularia #15828 üzenetére
Nem rossz, ez ugyanolyannak tűnik, de 15-60 nap a szállítás?
#15829: Volt már ilyen tapasztalatod? Mert ha igen, akkor nemgyerebe.
-
adodaniel
őstag
válasz
Avicularia #15828 üzenetére
Fémes tokkal csak gyengítitek az antennát szvsz.
-
datomi
tag
Tudtok ajánlani kipróbált, belecsúsztathatós bőrtokot, aminek puha a belseje?
Korábban vettem a telóra egy flip tokot, aminél egy műanyag "fészekbe" kell belepattintani a telefont, viszont ez a vékony műanyag "fészek" normál használat mellett is eltörött.
Normál használat alatt azt értem, hogy egyszer belepattintottam, és amíg nem tört el, ki sem vettem a telót belőle.
Egyébként ez a szar (mármint a flip tok) csak úgy a zsebemben eltört, nem volt leejtve. -
Gulyopapa
addikt
válasz
Avicularia #15823 üzenetére
Gondolom a HTC managementjében nem hülye gyerekek ülnek és jól átgondolták a döntésüket, pro és kontra ...
-
deph
tag
Na találtam egy jó kis házat a telónak.
[Greatshield Aluminium]Az ára is tetszik, de szállítást hogy lehet megoldani kis hazánkba olcsón?
-
Avicularia
veterán
válasz
Nightfall75 #15816 üzenetére
Teljesen jó az s600-as proci is, viszont ne aggódj a tesztekben mindig is meg lesz említve, hogy a htc nem az aktuális legerősebb procit rakta a legújabb zászlóshajójába. Most őszintén, mennyivel került volna többe a telefon ha a 600 helyett a 800-as procit teszik bele? Így megint adtak támadási felületet, amit szvsz a htc nem engedhet meg magának.
-
saintex72
aktív tag
válasz
Ed Parker #15812 üzenetére
Ha a Sony telefonon gondolkodsz akkor érdemes az xperia T topicot olvasgatni. Pont egy éve az volt a csúcs telefon a Sonytól. három hónapra rá kijőtt a z, onnantól a kutyát nem érdekelte. Csak bugos szoftvereket adtak ki rá, kb. 6 frissítés. Volt olyan amivel el sem indult.
Van a családban xperia p, ugyan az a szitu.
Tetszik nekem is a z1, és az akku sem olyan gázos (a kollégám egy hete használja mellettem), de én még azt mondom, hogy Sony nem kell egy darabig. -
Nightfall75
tag
válasz
Valkűr #15815 üzenetére
A hardvernek nem a kijelző mérete számít (inchben), hanem a felbontása, One Max ugyanaz hardverben és felbontásban is mint a sima One. Ez akksiidőben jobb lesz mint a konkurencia, de benchmarkban rosszabb. Döntse el mindenki, melyik a fontosabb.
Ui: tegye fel a kezét aki már érezte, hogy a sima One nem elég erős, nem fut jól és kellene bele még egy kis órajel.
Sajnos az Android ökoszisztéma az utóbbi időben nagyon elment a "kinek hosszabb a fa*a" irányba (optacore és társai).
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Nuada herceg #15808 üzenetére
Igazad van a felbontás ugyanaz, ezáltal ugyanaz a hardver hajtja meg a full hd kijelzőt, mint a "sima" One esetében.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Derrewyn #15802 üzenetére
Nekem a legfőbb érveim,ips kijelző,az se baj ha full hd,hosszú akksiidő es a net hasítson rajta.
a többi másodlagos.
a one volt ebből a legjobb választás.
szóval vagy várok pár hónapot és jön valami új a piacra vagy valami kompromisszumos készülék.
de mint fentebb írtam,egyre inkább afelé hajlok,hogy kipróbáljak egy másik one-t,mert az enyém egy beta verzió lehetett -
Derrewyn
senior tag
válasz
Valkűr #15805 üzenetére
Miben veri halálra? Benchmarkokban, amikre eleve erősen "optimalizálva" van a Note 3? Pff... nagy szó.
Szerintem bizonyos szint felett nem a hardver nyers ereje határoz meg egy készüléket. Lehet vele villogni, hogy ez ennyivel erősebb, mint az, de a hétköznapi használat során lényegi eltérést nem tapasztalsz egy S600 és S800 között.
Arról nem is szólva, hogy az ilyen technikai részletek a vevők többségét nem is érdeklik. -
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok!
Igaz nem One probléma, hanem Sensation, de a One-ra való átváltás során szembesültem vele:
Lenne egy olyan problémám, hogy hónapok után rádugtam a telefont számítógépre, és amíg eddig simán feldobta, hogy döntsem el a töltés/háttértár kérdést, most elkezdi tölteni.
Belépek a Csatlakozás számítógéphez, ki van pipálva a rákérdezés, és hiába állítom az elsődleges funkciót akármire, még az USB ikont sem dobja fel.
Ha pedig a szinkronizálással kierőltetem az ikont, és kiválasztom a háttértárat, akkor az SD kártyával ír ki valami szarságot, de az istennek sem tudom csatlakoztatni.
Az SD-ről már másik telefonnal a lényegesebb dolgokat lementettem, de sok minden maradt még rajta, amihez kellene a telefon csatlakoztatása.Valakinek ötlete van?
Előre is köszi -
Nuada herceg
őstag
válasz
Krisz0630 #15804 üzenetére
Kijelző nagyobb, mármint a mérete, de a felbontása maradt fullhd,
szóval ugyan akkora erőforrás kell a meghajtásához, mint a sima one-ban.A másik , meg hogy ugyanazzal a hardverrel, miért ugyan az a pont?
Hát azért.Amúgy lehetne eltérés, magasabb alacsonyabb,
pl ha a magok jobban meg vannak hajtva, nem 1,7-en pörögnének, hanem mondjuk 1,9-en, vagkettőn -
Avicularia
veterán
-
Valkűr
addikt
Érdekes, h az Antutuban a One Max ugyan azt az eredményt produkálja, sőt van ahol kevesebbet mint a One...Mitől lehet ez, valamit nagyon elbaxtak megint. Igy nem is csodálom, h veszteségesek maradnak.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Ed Parker #15801 üzenetére
Én a Sony Xperia SP és a One között vaciláltam a szempontjaim miatt (4G, NFC, legalább HD kijelző). Végül, amikor lehetőségem lett a cserére, akkor az SP nem volt rendelhető, ezért választottam a One-t.
Nem bántam meg, pedig a jelentős árkülönbözet miatt eleinte bizonytalan voltam, de az eltelt idő alatt meggyőzött a telefon, hogy jól döntöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest