- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave182
senior tag
válasz
Gulyopapa #17396 üzenetére
Az miért lenne tiltott? Az új autót sem kötelező gyári szervizbe vinni, mindenki saját maga dönti el hogy elcseszi-e a garanciát, ráadásul a htc oldalán hivatalosan nyitod a telefonod...Ellenben ha szolgáltatói telefont veszel aláírod a hozzá való hűséget x időre amiért ők olcsobban adják a készüléket.
Megelőztek -
mazsiba
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni függetlenitésben?Mert sajnos így nem tudom használni a telefonom.
A teló t mobilos és a kártyám vodás.
Köszönöm előre is.
Mazsiba -
porkiy
aktív tag
válasz
djapor96 #17390 üzenetére
Nem.
Ha kiveszed a zsebedből megjelenik a képernyő anélkül, h nyomtad volna a power gombot. És ha beállítod mondjuk 60 fokra a dőlésszöget ha zsebre rakod (fejjel lefelé, képernyővel befelé szoktam, h ha esetleg nekimegyek valaminak zsebbel, mondjuk asztal sarka ne sérüljön a screen) magától készenlétbe megy.... -
Giovanny
őstag
válasz
porkiy #17385 üzenetére
Gravity Sensor,erre gondolsz?
-
porkiy
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm a segítségeket, igazából már csak az a zavaró, h az Enhanced SMS felolvasó, és a Gravity Sensor (ami segítségével nem kell nyomkodni a power gombot, ha pl. kiveszem a zsebemből a telót) megjelenik a lehúzott status bar-ban, h futnak. Tudom, nem kimagaslóan vészes dolog, de mégis, na....
-
csacsi67
addikt
válasz
porkiy #17382 üzenetére
A gyári appok vissza kerülnek amik alapból benne vannak amiket a plyrol töltesz le vagy vissza kerül vagy nem ez nálam váltózó.Amit meg egyéb modon raksz fel sajna azokat vissza kell rakni.Vagy vannak backup progik és lemented elötte amiknek fontosak utánna abbol vissza lehet állitani.Természetesen a mentést ki kell menteni vagy a pc-re vagy a tárhelyre itt ez attol is függ milyen mély resetet csinálsz.
-
porkiy
aktív tag
Még egy kérdés, resetnél a felrakott appok (pl. gps) törlődnek? Jelenleg 92 db van rajta, ne mondjátok, h mindet újra kell rakni, mert a bizt. mentés erre nem megoldás....
-
zola-
őstag
Feltettem a kernelt. Mit kell csinálnom, hogy menjen a dupla kattintasos feloldas?
-
djapor96
senior tag
A One mennyire viseli el a Titaniumos mentést, majd wipe utáni visszaállítást?
-
zola-
őstag
Ugye nekem szolgaltatos volt a telefonom, es nem volt meg ra 4.3. Most jelenleg van s-off, unlock, cwm recovery es super cid.(4.3 HD revulotion rommal) Ha gyari 4.3at szeretnek, azt hogyan tudnam megoldani? .zip fajbol tudom csak telepiteni? Full gyari erdekelne.
-
NandorHUN
addikt
A HTC1-hoz kapott GoogleDrive + 40Gb-ot hogy kell aktiválni?
-
csacsi67
addikt
válasz
dave182 #17361 üzenetére
Leg tutibb szét szedni és megnézni de lehet ,hogy ez ad valami támpontot.
A "Nokia" féle HAAC(dual-membrane) mikrofonról: mint ismeretes a HTC One-ba eredetileg tervezett mikrofont a Nokia közösen fejlesztette az ST Microelectronics-al akik ezt a technológiát eladták a HTC-nek, pedig nem tehették volna meg. Utólag derült fény erre, így a Nokia megtámadta a HTC-t és a bíróság döntése alapján a már megvásárolt mikrofonokon felül nem vásárolhat többet belőle a tajvani gyártó, de mivel nem ők voltak a hibásak így a meglévő készleteket még felhasználhatják. Előzetes információk alapján a Májusban piacra került készülékekbe ez a mikrofon került még beépítésre, de a továbbiakról egyelőre nincs értesülés.
Honnan tudom meg, hogy mikor gyártott készüléket tartok a kezemben?: a készülék széria száma pontos információt ad a gyártás helyéről illetve idejéről. Ezt a doboz oldalára ragasztott matricán megtaláljuk S/N-ként feltűntetve.
XXYMDABBBBBB(pl.:HT353W123456)
XX: a gyártás helye
SZ = Shenzhen, China
SH = Shanghai, China
HT = Hsinchu, Taiwan
CH = Wuhan, China
Y: a gyártás éve(3=2013)
M: gyártási hónap: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C (január-december)
D: a gyártás napja: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,E,F,G,H,J,K,L,M,N,P,R,S,T,V,W,X,Y,Z(Z=31.)
A: a szoftver régiójára utaló kód
BBBBBB: a gyári azonosító
Példa: HT353.....= Hsinchu, Taiwan, 2013, Május. 3. -
Badboys
őstag
Hátha valakit érdekel.
http://pcworld.hu/mobil/mar-kurt-is-kaphato-a-htc-one-hoz.html
-
Gulyopapa
addikt
Lejárt az idő ...
Na szóval, épp most nyomkodok egy iPhone-t, és azt vettem észre, hogy nem gyorsabbak, csak szebbek a transition effektek a telefonon. Tehát nem vált gyorsabban az egyes taskok között ( sőt ), hanem szebben, lágyabban ...
Legalább is én így látom most, ha egymás mellett használom a két telefont.
Állítólag a 4.4-gyel épp ezt akarja behozni az android. Szebb transition effekteket ... -
mumk1
addikt
válasz
Ritka90 #17347 üzenetére
Ha tudod, hogy tudsz rá vigyázni, akkor mehet a fekete. Egyébként nem ajánlom, mert sokkal kényesebb mint az ezüst, ráadásul ha sérül, szerintem sokkal rondább ha kifigyel az alu a festék alól. Kolléganőmnek fekete van, az enyém ezüst és igazából egyikünk sem kíméli, de nem cserélném el az övével.
Szerintem sokkal strapabíróbb az ezüst és megkopva/karcolva is esztétikusabban néz ki. -
porkiy
aktív tag
1. Az MTP mód engedélyezve szöveget el lehet valahogy tüntetni az ért. sávból?
2. Eddig még nem csináltam resetet, nem is szinkronizálom a telót semmivel, ha le lehet menteni a cuccokat, a beállítások, csengőhangok, képek, játékok, programok. filmek közül mi marad meg? Vagy mindezt el lehet menteni és utána visszaállítani? Bocs, ha hülyeséget kérdezek, most megyek és elolvasom a 1. hsz-t.... -
Ritka90
csendes tag
Aloha!
A fekete HTC One-ról nem kopik le a fekete szín mint mondjuk pár másik telefonról? Mert azt már eldöntöttem, hogy ezt a telefont veszem, csak azt nem, hogy melyik színben - fekete vagy ezüst/fehér. -
hurrikan
addikt
Semmi baj nincs a 4.3-mal. Kicsit jobban merül alvó állapotban az új funkciók miatt, de ez megoldható az adott új funkciók kilövésével.
Más:
Akit érdekel, végre gyárilag is kompatibilis lett a NFS MW a One-nal.
Még régen megvettem a OneX-re aztán a One-nal nem volt kompatibilis a FHD kijelző miatt, egészen mostanáig. Igaz, én ráhekkeltem. De most már hivatalosan is megy. Fél év alatt csak sikerült rájönniük, hogy terjed a FHD. -
porkiy
aktív tag
válasz
enginev3.0 #17342 üzenetére
Sose találtam volna meg, köszönöm. Bár mondjuk nekem ott csak 8 féle widget jelenik meg.....
-
porkiy
aktív tag
válasz
enginev3.0 #17340 üzenetére
Köszönöm, végiggondolom pro-kontra a dolgot. Még1 dolog:
7. A feloldó képernyőn a sima háttérfeloldósnál is vannak widgetek jobbra görgetve vehetők fel, akár 5db is, ezt merre is kéne keresnem? -
porkiy
aktív tag
válasz
enginev3.0 #17328 üzenetére
Nem volt, és nem is szándékozok ilyet csinálni, de ne már h máshogy nem lehet, nem arra van a frissítés, h jobban kezelhető kegyen a telefon ahelyett, h csomó bosszúságot, meg újratelepítést okozzon?!?
-
baani59
aktív tag
Ha szar a töltő az egész telót el sz@rhatod vele.
Vettem egy hasonlót, de nem mertem a One-t rádugni - egy másik telóval próbáltam ki. Kb. 5 perc után egy nagy durranás és el szállt, szerencsére csak a töltő. Szétszedtem - én még ilyen primitív megoldást nem láttam, semmilyen védelem nem volt benne (túláram, túlfesz, fordított polaritás ellen) - csak a legegyszerűbb tranzisztoros feszültség átalakító áramkör.
Hiába van rajta, hogy HTC....
-
Kocsó
aktív tag
Kérdésem mindazokhoz akinek már 4.3 van a ONE-ján:
a HSZ-ek közt a 16000. körül mindenki csak áradozott a 4.3 újdonságairól. hurrikan kolléga még össze is foglalta egy listába, hogy mik az újítások (16051)
Viszont az utolsó HSZ-kben meg azt olvasom, hogy mégsem olyan jó, mint ahogy azt többen várták emiatt már a 4.4-et várják mielőbb.
Nekem jelenleg 4.2.2 van, a héten jött az értesítés, hogy tölthetném a 4.3-at (CID: O2__001). De ezen hozzászólásokat olvasva elbizonytalanodtam.
(A ONE-om 2013. márc.i gyártású, még NOKIA-féle mikrofon chip-es és Taiwan-on szerelt (direkt ilyet kerestem júl-ban amikor vettem). Eddig semmi olyat nem tapasztaltam, mint az előttem panaszkodók (kamera lilulás, beatsaudio kopás, kijelző karcolódás, hézagos összeszerelés, stb.), lehet hogy az egyik tökéletes példány van a birtokomban?)
Illetve mivel a 4.2.2 érkezése előtt úgy gondoltam, hogy sosem fogok S-OFF-olni ezért akkor ráengedtem a gyári frissítést, amitől alett. Most viszont már máshogy gondolom
Melyik eset a valószínűbb: a 4.2.2-höz lesz hamarabb S-OFF vagy a 4.3-hoz? (hogy gar. vesztés nélkül lehessen nyitni) Mert akkor lehet hogy mégis csak frissíteném 4.3-ra ha ahhoz lesz előbb S-OFF.
Tehát most nem tudok dönteni a 4.3-as frissítéssel kapcsolatban -
Kocsó
aktív tag
válasz
enginev3.0 #14959 üzenetére
Mért van, hogy elhasználtam az adatforgalmamat, és a HTC-s böngésző nem akar semmilyen weboldalra felmenni, csak a netinfo.vodafone.hu-ra, mindig átirányít, más böngésző bezzeg működik
Előfizetéses vagyok, tehát nem kapcsolják ki a netet, csak lekorlátoznakHali!
Nem tudom, hogy kaptál-e már választ de most én is így jártam. Hiába próbáltam nem tudtam netezni, amíg rá nem jöttem, hogy a netinfo.vodafone.hu oldalon amit állandóan bedobál van egy olyan opció, hogy folytatni szeretném a netezést csökkentett sebességgel. Ezután már ment is
-
Kocsó
aktív tag
válasz
saintex72 #17247 üzenetére
Minden nap valami új : a tv előtt ülve, amit a nejem néz, indítottam egy hívást. A tv hang kikapcsol.
Azt kérdezi - te szórakozol.
Mondom NEM nincs is a távirányító bekapcsolva.
Ismétlés, dettó.
Tök jó. :-)Ilyet nekem is produkál: megy a TV a szobában (Samsung UE40EH6030) csörög a ONE, TV-n meg megjelenik a Chanel list, mintha megnyomtam volna a TV távirányítón a CH LIST gombot.
És ezt mindig csinálja ha a körülmények azonosak. -
Kocsó
aktív tag
-
mumk1
addikt
válasz
enginev3.0 #17330 üzenetére
Ez még sok minden nélkül, de Trip mindig az első. Úgy olvasom, az ART sem működik benne.
@Xaels
Ez így van, én is csak ez miatt próbálnám ki. Így le se szedem. -
mumk1
addikt
Ha valaki nagyon be van sózva, lehet kóstolgatni a KitKat-ot.
-
porkiy
aktív tag
válasz
enginev3.0 #17325 üzenetére
Biztos nem, mert nem tudom mire gondolsz. Mi az az Fr?
-
zola-
őstag
Ha valaki kinlódna úgy mint én az unlock-al, az keressen usb 3.0 port helyett 2.0 portot.....
-
Koris
aktív tag
válasz
Valkűr #17281 üzenetére
Van megoldás a problémádra:
ez agyvérzés megelőző app -
Koris
aktív tag
válasz
Valkűr #17281 üzenetére
Ez háttérkép függő is ,amelyikbe van görgető opció ott müxik.
ez mondjuk élőháttér -
zola-
őstag
Konkrétan ismeretlen usb eszközt ír....Az eszközkezelőben is felkiáltójeles a my htc eszköz. drivereket felnyomtam.
win8-am van.
-
zola-
őstag
a HTCdev.com oldalon csinálnám az unlockot, de a parancssorban nem látja a telefont. telepíteni kéne még valamit?
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, a legutóbbi frissítés után (T-s, valami 600 mb, kb 2 nappal ezelőtt) ti nem tapasztaltatok ilyeneket:
1. a TTS szövegfelolvasó laggol, a magyar hang eltűnt,
2. bekapcsoláskor az értesítési sávot telepakolja háttérben futó programokkal és csak egyesével lehet eltüntetni onnan
3. a telefon érezhetően lassabban reagál az érintésre.
Valami elállítodott, vagy át kéne állítani?
Köszi előre is a segítő válaszokat. -
NandorHUN
addikt
Esetleg abban tudnátok segíteni, hogy szerintetek melyik a legjobb, leggyorsabb pdf olvasó?
Az eddigi tesztek alapján nálam a RadaePDFViewer vezet, de nem tetszik a felülete. Esetleg tudtok hasonló sebességű olvasót?
(Anat atlaszhoz kéne , ott meg sok a nagy kép). -
hurrikan
addikt
Akit érdekel, ingyenessé vált az Asphalt8
-
mumk1
addikt
-
MerLinh
senior tag
hát szép vagy mondhatom, a kiállított modelekkel játszogatsz =P de legalább ez is kiderült =) nekem a HOXomat a bankártya chipje karcolta meg....
a mostanit meg fél méter sem volt de pofával lefelé esett a déli egyik lépcsőjén és had ne mondjam mekkora karc van, időnkét érezni mikor átmegy az ujjam rajta.... majd egyszer beadom "ha" nem kapcsol be... =) -
hurrikan
addikt
válasz
migabi24 #17297 üzenetére
Nekem csak egy S3-am volt. 2hónapot bírtam vele.
Ezalatt csupa hajszálkarc lett és kopott minden felé +repedezett a kamera körül. Pedig gyári tokban volt végig tartva, leejtve 1x sem volt. De még csak asztalra téve se tok nélkül.
Korábbi Samsungjaimmal is hasonlóan jártam még a Java korszakban. Ráadásul könnyebben törnek mint bármelyik másik márka termékei. Véletlen balesetek pedig vannak sajnos. -
zola-
őstag
válasz
Nuada herceg #17299 üzenetére
Note3 es s4-en mar gg3 van. Amugy a multkor az egyik multiban kiprobaltam egy note2-ore ratettem egy s3-at a hataval es elcsusztattam rajta. A kameragyuru megkarcolta siman. Pedig elmeletileg nem szabadna neki....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- MotoGP & WSBK
- BlitzWolf termékek topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest