-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
saintex72
aktív tag
válasz
Badboys #16809 üzenetére
Nekem se előtte, se utána nem volt. Most kaptam két emailt, mind a kettő hamarabb jelzett a telefonon mint az ipadon. Volt ma olyan is, hogy a padon jött meg hamarabb.
Egyébként azok a képek jöttek amiket a kollégákkal lőttünk, mindenki telefonnal. Sony z1, Nokia n8, sgs 2. Csak úgy automatán.
Semmi szégyenkezni valója nincs a telefonunknak. Se közelre se távolra. A Nokia nagyon gáz, a Sony semmivel nem jobb mint az én xperia t-m volt. Eléggé csalódás. Automatán az én képeim jobbak lettek.
Az enyém szerencsére nem lilul így rossz fényben is jó képek lettek. Az sgs meglepően jó, megfelelő fényben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest