-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a One-hoz nem jár valamennyi dropbox bővítés? Csak mert nekem 3 giga helyem van a dropboxon, és sehogy sem tudom elérni, hogy több legyen...
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok. Az a problémám, hogy ma lefrissítettem a telefont. Amióta frissítettem, nincs mobilnetem. 3g/H betű megjelenik, de forgalom nem megy át rajta. Hozzáférési pontnál töröltem majd újra beállítottam a T-t. Váltottam hálózat mód között, az sem segített. Nyomtam egy gyári állapotra állítást, az sem segített. Wifin nem hajlandó frissíteni semmit. HTC Sense facebook hiba, Youtube letöltése hiba, Chrom letöltése hiba. Ezeket ugye restore után automatikusan töltögeti le, de valamiért a beépített dolgokat nem akarja. Mi lehet a gond?
Ohh most olvasom, hogy másnak is T gondja van... Elnézést, hogy nem olvastam előbb hanem írtam. Viszont frissítés után, folyamatosan hibát írt ki amikor újraindítottam a telefont, valamit a google val kapcsolatban... Legalább a restore megoldotta. -
makaveli666
senior tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy hol tudom beállítani,hogy az sms eket ne ékezetesként küldje, vagy nem tudom, hogy fejezzem ki magam... Szóval jelenleg 1 rövid mondatot 2 smsbe küld... másik androidos eszközökön volt erre beállítás, de itt nem találom.
szerk.: Mondd már meg a t9 nek, hogy ne használj ékezeteket barátom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest