-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente17
tag
4.2.2 van a telómon de szeretnék s-offot akkor inkább ne frissítsek 4.3-ra?
-
Krisz0630
senior tag
Na látom megjött a 4.3-as frissítés, nekem meg szervizben van a telefon múlthét kedd óta.
-
Badboys
őstag
Elég egy gyári vissza után telepíteni?
foddi:
A bekapcsolási hang maradt vagy azt is ki lehet kapcsolni?
Xaels:
Köszi
-
ffodi
veterán
Frissítés fent, első újdonság: ki lehet kapcsolni a Blinkfeed-et.
A testreszabás menüből pedig eltűnt a lag.
-
migabi24
nagyúr
Na végre egy gyártó aki nem csak ígérget, samsung felkötheti a gatyát
-
Gulyopapa
addikt
Ja megjött : 675 MB a kicsike
-
SlayR
senior tag
Pár perce bukkantam a csodára! T-mobileosok Android 4.3 és Sense 5.5 frissítés megérkezett!
-
Badboys
őstag
válasz
Gulyopapa #15977 üzenetére
Az igazat meg vallom meginogtam én is egy kicsi a G2 és a Z1 miatt.Aztán eszembe jutott,hogy az LG a frissítéseket magasról le..... .Tipikus esete a 4X HD abból volt kettőm még ma is 4.1 van rajta. A Sony meg elvetve a rossz szoftverek miatt és a szoftveres gombok miatt a fölbontás nem az ami. Sajnos 60 ba léptem eddig évi 4-5 aktuális modell,de nálam eddig ez vitte a pálmát,tehát tutira marad. Jöhet bármi csoda.
Balika:
Köszi igazán csak meg jegyezni kívántam a fórumtárs le írását. Az SGS 2 óta ismerem na nem személyesen . Tisztelem amit ír és a tudását, ebből fakadóan viszont szereti le nézni a másikat.
-
balika333
tag
válasz
Badboys #15975 üzenetére
Én az előlapi hangszóróra gondoltam, ő pedig a füles részét nézte. Én nem vagyok olyan zene rajongó, hogy 60ezres fülessel meg flac-es zenékkel járkáljak. Edzéshez, közepes minőségű 6000 Ft-os Sennheiserrel teljesen jól elvagyok. Különbséget nem találtam ugyanolyan számnál a One vs G2 között. A G2 nem nyomott annyi basszust talán, de én csípem mert futáshoz edzéshez szeretem ha van elég basszus
Ilyen téren szerintem mind a kettő jó, jelzem ÁTLAGOS felhasználót figyelembe véve. A nyekergő ház nagyon idegtépő, persze vannak olyan házak amik stabilak, de nem ez az általános.
Utolsó mondattal nagyon egyetértek.Egyébként én nagyon szeretem a One billentyűzetét, sok szót megtanult már, és nagyon kényelmes használni. Ha Swiftkeyt is használnám vagy 1,5 hónapig tuti arra is rászoknék. Nem rossz, csak meg kell szokni.
-
Gulyopapa
addikt
-
Valkűr
addikt
Én eleve nem szeretem ezt a kijavítgató funkciót, azonnal kikapcsoltam minden telefonomnál..
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
balika333 #15968 üzenetére
A one billentyűzete konkrétan elég érdekes.
Most két napja használok egy Sony z1-et.
100 szóból kb 95-öt helyesen ír le és a nyelvnek megfelelően.
Ha angol akkor úgy,elég intelligens a rendszer és folyamatosan tanul.
A one isten tudja miért számtalanszor gépelés közben felugrott egy felső mondatra és átjavította a szót arra amit pont írtam,na most ez rohadtul idegesítő,újra írni.
Továbbá nálam kb minden második szót talált el,ami elég gyenge.
Nekem is ajánlották a swiftkey-t. -
balika333
tag
Sziasztok! Egy időre kipróbáltam az LG új zászlóshajóját, az új G2-t. Emellett elkezdtem hirdetni a One-t.
Ahogy ismerkedtem a G2-vel, egyre jobban éreztem azt, hogy a One-t nem szabad eladnom.
Sok pozitív dolgot fel tudok hozni a G2-nek a One-nal szemben, de van pár ami miatt maradtam.Jobb a G2: kijelző, sebesség, üzemidő, hátlapi gombok kényelmesebbek, mint a One fenti bekapcsoló gombja.
DE!Az anyaghasználat. Pocsék. One után főleg. Recseg az egész telefon ha kézbe veszed. Az elején le lettem szólva, hogy csak az enyém ilyen, de egyre többen jelzik ezt a problémát. Olyan mint a One illesztése hibája. Vannak hibátlan telefonok és vannak "defektesek" Szóval a recsegés illetve a csúszós műanyag hátlap nem jött be.
Hangszóró. Nagy visszalépés One után, hozzászoktam hogy kiváló ez az elő lápi két hangszóró, és így mellé téve egy másik telefont, tényleg lehet hallani valamiféle basszust.
Billentyűzet. Ha whatsapp/viber/jegyzetelő ment, akkor volt automata javítás (beírom hogy gyonyoru egy gyönyörű javítja) Én ezt nagyon megszoktam mindig így írok. Viszont ha fórumra írtam, vagy bárhol amikor a böngészőben írtam nem javított. Lecseréltem a Swiftkeyre, de nem tetszett.
Automata fényerő allitas. Pocsék. Kimegyek az irodából a napra, majd 10 másodperc eltelik mire felnyomta 100%-ra. Megint egy funkció amit ki kellene váltanom külső programmal. De az YAAB se volt a helyzet magaslatán.
Ezen dolgok miatt tértem vissza a One-hoz, és tegnap nagyon örültem mikor elvitték a G2-t. Azt érzem. One továbbra is az egyetlen telefon, ami az igényeimet a legmagasabb mértékben kielégíti. Nem kell mókolni, más programot telepíteni, hogy jo legyen. Csak használni kell. És közben gyors, nem akadozik, minőségi házban van és hangszórói vannak. Gondoltam megosztom veletek saját tapasztalataimat
-
Bari81
tag
Ha GSM boltban akar valaki One-t venni, az 95% nem lesz európai piacra szánt és még az sem biztos, hogy LTE képes, (pl 801e) 140-ért... Speedshop-ba is van az olcsóbb (- 10 ezer) ami 2 év EU garis és nincs rajta magyar nyelv..., de az legalább pöpec a magyar nyelv az könnyen megoldható és ugyanott javítják mint a magyar garanciást.
-
BenHans
addikt
Ja, hát bolti garis cuccért nem adnék ki 50 ezret sem
Én azt akartam mondani, hogy ha rá is kérdez és 48 hó gyári garit nyomnak rá a garijegyre akkor jó ár az a 145k. Persze ettől függetlenül még mindig ellenőrizném a fent leírtakat.
jó8 mindenkinek, a félreértés elkerülése végett is inkább megyek aludni
-
BenHans
addikt
-
BenHans
addikt
(#15956) Laca1212: Volt 1x, alaplapcsere. Minden rendben volt, egy árva szót nem szóltak vagy kérdeztek és azóta is jó, csak az éjjeliszekrényben pihen.
(#15957) light0416 : Nincs mit. Menj be, vagy hívd fel őket és kérdezd meg. A helyszínen próbáld ki, ellenőrizd, nézd meg hogy mi a cid, nyitott-e, és persze az 1.hsz-ben leírtakat.
Ha ez segít, én egy bordó színű kartonpapírt kaptam (pontosan akkora mint a szolgáltatós garijegy) elején xxlgsm felirattal és logóval, belül hogy adásvételi szerzősés és szavatosságjegy felirat a fejlécben, alatta a nevem és a cég név mivel arra vásároltam + lakcímem.
Ezalatt, hogy HTC Desire, + 15 jegyű IMEI
Ezalatt számmal és betűvel az összeg, majd az 5. pontban a gari részletezésénél, hogy "2 év gyári HTC", a hátulján a dátum, mindkét fél részéről aláírás és az ő pecsétjük, utána meg a hely a szerviz bejegyzéseknek.
Ezen kívül bele van tűzve egy vastag kis kb 8x8 centis füzetke aminek a címe "htc smart mobility Warranty card" (szerintem ez fontos hogy legyen), ebben az információk vannak leírva hogy mia teendő ha meghibásodik a cucc, és hogy ha összetörted arra nem vonatkozik a gari stb....Megvan mindenről(szervizlap+xxlgsm számla) a papír, ha gondolod, és írsz egy privit akkor holnap belapolvasom neked, és átküldöm.
(#15959) Xaels: Nem kell mindenben egyetértenünk. Persze trükköznek akivel lehet. Velem nem, így már van 2 példám (1 saját és 1 családtag) a normális fajtáról. Persze lehet hogy csak azért van ez így mert "túlságosan" körültekintő vagyok. A speedet meg inkább eg sem említem azok után hogy + 500ft-ért rakták volna fel az amúgy náluk akkor vásárolt fóliát, ami alapból 3500huf. Persze nem az aluljárós meg a pléhbódés boltokról beszélek, mert ott tényleg semmit... az xxl viszont egy ideje létezik és nem hinném hogy mostanában becsuknak...
enginev3.0 írására válaszolva pedig: anno a vásárláskor megkérdeztem hogy hova vigyem ha baj van vele és megmondta a srác, hogy e-care, és semmiféle másik boltról meg leadóhelyről nem volt szó.
-
enginev3.0
félisten
Beadtam 3 hónapja egy gsm boltos telefonomat javíttatni, mivel a bolt szabadságon volt így egy leadó ponton kellett leadnom vagy min, ami egy másik gsm bolt, kitöltöttük a papírokat, ez volt 3 hónapja, azóta még nem sikerült megjavítani a telefont
95ezer forint
A bolt megszűnt -
Xaels
félisten
-
Derrewyn
senior tag
Kizárt, hogy valódi legyen.
Eleve a leírásban vannak ellentmondások:
"...egy apró ütésnyom is található az alján,amivel voltam szervízben is és megcsináltattam,ezért adtak rá fél év garanciát is."
Ezt így hogy? Egy apró ütésnyomon mit kell megcsináltatni? Meg miért adnak rá fél év garanciát? Meg most akkor ott van még az ütésnyom? (jelen időt használ) -
BenHans
addikt
Rendesen letorkoltad szegényt... Nem minden gsm bolt ilyen. Én [ugyanilyen] feltételekkel, és ezzel a 48 hónap (lent apró betűvel magyarázott) garival vettem anno a Desire-t az XXL-től.
Természetesen a helyszínen kipróbálhattam, és mert egyből tokot és fóliát is vettem rá, mindkettőt a rápecsételt árnál egy ezressel olcsóbban adta oda a srác. 6500 helyett 4500at fizettem, ja és Brando ultra clear volt a fólia és egyből hibátlanul fel is rakta.
A frissítéseket egyszerre kaptam a Desire topikos fórumtársak 90%-ával.Azt mondom, előítéletekkel kell bemenni, de ha elég körültekintő az ember, akkor nem lesz baj.
(#15933) light0416: A fent leírtak neked is szólnak!
-
dave182
senior tag
Azért a user interface-en is látszódna, hogy klón nem?Vagy csacsira rá tudják portolni-írni a sense-et?
-
hito
nagyúr
Köszi a hozzászólásokat, biztos, hogy kihagyom.
Ekkorát nem kockáztatok. Mindenesetre nagyon ügyes klón, nem gondoltam volna, hogy itt tartanak a kicsi sárga emberkék. Bár ha hamisítás a cél, akkor náluk a lehetetlen is lehetséges.
kirkri: ok, de a microSD bővíthetőség nem opció, arra azt írja, hogy van és kész.
csacsi67:
-
kirkri
addikt
Van ennek egy SIM-es változata is, ott írja az adatoknál, hogy Sim: Dual sim and single sim optional
Láthatod, hogy minden igényt kielégítenek, ha kéred akkor lesz rajta HTC felirat, ha nem kéred, akkor nem."This phone have HTC logo on front and back of the phone which is same as real one,if you not like HTC logo,you can leave comments before check out,thanks"
-
hito
nagyúr
válasz
Laca1212 #15935 üzenetére
Passz, holland.
migabi24: de ilyen SOC-cal és tulajdonságokkal, fHD panellel copy?
Ilyet se láttam még. Vagy valami developer edition lehet még. Kizárt, hogy 600-as proci és 320-as adreno legyen egy klónban. Ezért nem értem az egészet. Vagy ártveri az antutu-t?
kirkri: ezt én is néztem, de se nem dual-simes, se nem bővíthető. A 13Mp-es kamera stimmel csak.
-
light0416
tag
Sziasztok!
Ma vagy holnap szeretnék rendelni, egy HTC ONE-t, GSM boltból, 141.000 FT lenne, nézegettem a többi készüléket is, de ez tetszik leginkább, ti mit gondoltok róla? Megéri ennyiért? Olcsóbb nincs, és új telefont szeretnék.
Köszi előre is!
Üdv, -
hito
nagyúr
válasz
kirkri #15926 üzenetére
Hihetetlen, de nem tudom eldönteni, hogy ez klón-e vagy sem. Egy képet én is lőttem róla, sajnos rossz fényviszonyok között nem volt hajlandó fókuszt találni a One-om
Mondom, a proci és a gyorsító is stimmelt, klónba meg nem tesznek ilyen SOC-t általában. Szétszedni nem lehetett, nem dual-simes, 3G ok volt, még a piros LED is ott volt felül. Teljesen tanácstalan vagyok. Egyébként az enyémen hátul model szám címszó alatt PN07120 van, azon PN07100 volt.
-
kirkri
addikt
Az a 13Mp-es kamera számomra azért eléggé klónt gyanít.
A linkelt infóval csak arra utaltam, hogy van sok ONE változat. Ha egyesével rákeresel a linken szereplő változatokra, akkor megtalálhatod a pontos speckót róluk. Én is láttam anno a hirdetést, de nem mertem belevágni.
Sokat segítene, ha az eladó berakna egy képet a telefon azonosítóról, amit kiír neki a menüben. Akkor már csak adott modellre kellene rákeresni.UPDATE: A kínai változat ugyan nem Ultrapixel kamerával van szerelve, de nem is 16MP-es.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Erdekes hirdetesre lettem figyelmes. Szerintetek letezik hogy ez nem klon es a HTC gyartott a One-bol ilyen varianst? Ma egyebkent talalkoztam is az eladoval, megfogdostam a keszuleket es tenyleg eredetinek tunt. Antutu procira es gyorsitora ugyanazt hozza mint ami az en One-omban van es ugye az tutti eredeti
-
-
dave182
senior tag
Ki veszi észre a hibát?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Avicularia #15918 üzenetére
Hát ez kapott rendesen
-
Avicularia
veterán
One most egy one eladó 66K-ért,kicsit kopottas
[link]
-
-
NandorHUN
addikt
válasz
MerLinh #15910 üzenetére
Akkor lehet csak nem tudták megoldani, mert ugye ha szétszedik, akkor alapból foglalkozniuk kell az illesztéssekkel, amit nyilván megcsinálnak olyan jól amennyire csak tudják. Engem spec. az annyira nem is zavart, csak a ki-be kapcsolgatás az inkább.
Még abban reménykedem, hogy nem frissitik a HBOOt-ot, mert akor várhatok még heteket is mire kijön egy rendes S-OFF. -
NandorHUN
addikt
válasz
Avicularia #15892 üzenetére
Pontosan milyen hibákkal adtad be?
Mult héten adtam be én is, mondjuk nekem elég sok problémám volt: illesztési hiba, pixel hiba, kamera hiba, kamera "pixel hiba (nem igazi pixel hiba, mert csak a fényképekre kerül rá- normál esetben nem látszik) , ujraindulás.... Igazábol 1-2 t még el is néztem volna de ahogy jöttek elő a hibák az már sok volt, illetve párszor le is ejtettem, szóval volt rajta már pár karc, gondoltam jó lenne ezektől is megszabadulni pl. kijelzőn.
Bevittem speedshopba, elvileg akitől vettem azt meg kirugták (mivel 70k-val olcsobban adta el nekem még juniusban, mint ahogy a speedshop árulta), ugyhogy mikor bementem lejött hozzám az igazgatótol kezdve jó sok emberke.... -.- Mind1, remélhetőleg ha nem ezen a héten kövi héten már meglesz a telo -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #15904 üzenetére
Majd leképelem az én munkalapomat.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Mondjuk nekem elrontották a bekapcs gombot, mélyebbre került, így nem mindig tudom elsőre benyomni.
Majd rakok fel képet. -
MerLinh
senior tag
válasz
hát nekem csak romot frissítettek =) 2 hetet vártam örülök neki....legközelebb nem fog bekapcsolni mikor beadom máshogy nem nyulnak hozzá....
-
Kiskopika
senior tag
A Cseh oldal szerint elkészült a One, azt írják kalibráljam a kamerát, és ROM csere. Ez ha valóban szoftveres gond volt a kamerával azt lehet megoldotta, dehogy az első szerviz hibás illesztéseit nem nah az tuti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest