- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skilly
aktív tag
-
Skilly
aktív tag
válasz
zsotesz81 #34495 üzenetére
Tenyleg jo fejek, csak ne mondanak, hogy sms lesz meg kiszallitas.
Foleg, ha nem tartjak be...
De orulok, hogy legalabb mar Neked megjott a telo. Szervizlapra mit irtak, miket csereltek?
Pentekig varok, ha nem jon meg aznap delelott, delutan mar megyek en is a boltba. Sot lehet, hogy ma felhivom oket, hatha mar ott varakozik a kis dragaszagom.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
zsotesz81 #34456 üzenetére
Érdekes, hogy nem ajánlották fel, hogy futár kihozza házhoz.
Nekem utoljára úgy volt.Viszont előzőleg nekem is mondták a T-nél, hogy majd szólnak.
Nem szóltak, vártam 3 hetet, bementem és mondták hogy itt van már a telefon 1 ideje.
Javasolnám neked is, hogy menj be abba az üzletbe, ahol leadtad és kérdezz rá.(#34452) ferob:
Köszi a képeket, nagyon vagányul néz ki, szimpatikus dolog ez a témázhatóság.
Várom a sense 7-et. -
Skilly
aktív tag
válasz
zsotesz81 #34456 üzenetére
Az ugy korrekt.... Amugy nem is szolnak elmeletileg, mert a posta viszi ki a cimedre (elotte kapsz egy ertesito sms-t) vagy amit megadtal a telefon leadasakor (lehetett modositani).
A jegyzokonyvon van egy "kiadas datuma:**** (vagy valami hasonlo
)", azt nezd meg, de neked mar boven 2 het eltelt. Nekem a heten, pontosabban 14-en jar le.
Csak ha lejar, akkor utana nem tudom mi a teendo. Felhivni a T-t?!
-
BenHans
addikt
válasz
zsotesz81 #22410 üzenetére
Köszi akkor bejelentkezek játékon belül facebookra. Nem tulajdonítottam sok szerepet a facebooknak de lehet rosszul gondoltam és majd onnan megoldja.
Akkor a Carbon ugrott...
s3nsitivity: Carbon visszaállítás után sincs játékállás, csak elölről tudom kezdeni az egészet.
-
dani3l
őstag
válasz
zsotesz81 #6494 üzenetére
Ha fönt van a fastboot driver a telefonhoz a gepeden, akkor inditsd ujra a telefont fastboot modban, dugd ra a gepre, menj abba a mappaba, ahol a fastboot fileok vannak, indits onnan egy parancssort es ird be, hogy "fastboot erase cache". Remelhetöleg megoldja. Esetleg megprobalhats bootloaderböl egy factory resetet (ha jol lattam van olyan menü), vagy ha mast nem, akkor marad a gyari RUU..
-
Xaels
félisten
válasz
zsotesz81 #6487 üzenetére
"!! For Froyo and Gingerbread ONLY. NOT COMPATIBLE with Honeycomb/Ice Cream Sandwich/Jelly Bean !!" -"!! There is some risk involved installing the driver. Your device may not boot. If you have CWM, it would be prudent to create a backup before installing !!" - csak gyorsban átnéztem a leírást. Neked sem kell a szomszédba menni...
-
Xaels
félisten
válasz
zsotesz81 #6484 üzenetére
Ha akarod igen. Van rá beállítás ha beállításokból csinálod.
(#6485) lipido: ne legyél már ennyire életképtelen. Internetkártya... Én duplán bebiztosítva vásárolok eBay-en. Internetkártyám van a Paypal-hoz rendelve és Paypallal vásárolok. A fő számlámhoz sohasem férne hozzá senki még véletlenül sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest