- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Don't Panic #14299 üzenetére
Elméletileg az is tajvani gyárt jelöl de mivel nem volt rá eddig pontos info ezért nem került be. De a számok ugyanazt jelölik utána
-
Don't Panic
senior tag
sziasztok a lenyitható összefoglalóban nem találtam erre választ mert van a családban egy one de annak a széria száma FA val kezdődik ez mire utal?
köszi.
-
rothadt
aktív tag
na, akkor újra kérdezem: ez a füles van a one-hoz?
mert ha igen és vki nem szereti az agybadugós tipust,szívesen cserélnék hagyományos htc fülesre, ami csak 1 gombos.
köszönöm, ha válaszra méltattok. -
csacsi67
addikt
Törölve.
-
kazsolt
tag
-
Red@Arc
tag
4.3-ra várva olvasgatok erre-arra, és találtam egy érdekes bejegyzést a G+-on:
"The +CyanogenMod Installer will automatically unlock the bootloader on HTC devices if it is locked. It automates the official process for you, so no need to mess around with logins and emails."
Ez igencsak érdekes fejlemény lenne a jövőre nézve.
-
TheProb
veterán
Na úgy vélem sikerült a full "back to stock"!
-RUU lefuttatva
-Locked status és S-On bootloaderben
bootloader adatok:-m7-ul pvt ship s-on rh
hboot-1.44
radio-a4.14.3250.13
opendsp-v26.120.274.0202
emmc-bootU.i.: Saját példámból kiindulva hogy egy-egy pimpelésnél mennyi mindent kell keresni, stb. rengeteg idő elmegy azzal hogy az ember releváns információhoz jusson. Plusz anno a Desire esetében tudom mennyire jó volt pzoley odala ahol minden össze volt gyűjtve. Arra gondoltam lehet csinálok egy ilyen jellegű oldalt ahol nem csak One specifikusan de minden gyakori kérdés-művelet össze lenne szedve és rendezve. mit szóltok? lenne rá igény?
-
GALARDO
addikt
-
Mr.Chow
tag
Akkor mostmár nem lesz többé Beatsaudio a Htc telefonokba? :S
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #14276 üzenetére
Jaja. Kidőltem az asztalon. Nem volt kellemes arra ébredni, hogy lezsibbadt mindkét lábam meg kezem
Amúgy egész jól bírta a reggeli nyüstölést a One. Befejeztem a Star Trek: Into Darkness-t, előtte meg utána zenét hallgattam(~4,5órát) és böngésztem, fényképezgettem ezt azt és kibírta töltés nélkül hazáig.
-
zack
nagyúr
válasz
enginev3.0 #14273 üzenetére
jó lett!
(#14272) capulet75
Ez is jó, csak ezt a fajta fényviszonyt egyik telefon fénymérője se szereti.
-
TheProb
veterán
válasz
Loboda #14265 üzenetére
Ez viszont akkor érdekes, mert RUU elött visszaraktam az 1.44-et, most meg megint 1.54 van. Akkor feltolom még 1x.
(#14264) g0n21: én nem igen csiszolgatnám, mert összekarcolod. nagyon max kicsit polírozni lehetne de az meg nem megy szárazon és kérdéses hogy elbaszkurálná-e a hangszórót, stb.
-
zack
nagyúr
válasz
TheProb #14260 üzenetére
Kevés ilyen Androidos topik van, ahol csak ilyen "problémák" ütik fel a fejüket. Egyszerűen nem lehet belekötni, és hibajelenség is alig akad. Amibe bele lehet, az a kopás, de ez úgyis garis, és a működést nem befolyásolja.
Megnyugtató birtokolni a One-t.(#14262) TheProb
Igazat beszélsz. Ráadásul az eddigi Note3 tulajok többsége nem igazán objektív. Aki objektív attól megtudtam, hogy szoftveres oldalon még nem túl acélos. Lagok, bugok vannak, ami majd minden bizonnyal orvosolva lesz, csak megint ott tartunk, hogy egy közel negyed millás telefont kiadnak közel sem tökéletes szoftverrel...Ezt tetézi a többségében elfogult tulajok véleménye, miszerint minden szép és jó.
-
TheProb
veterán
válasz
BenHans #14159 üzenetére
Érdekes, hogy kb. 4-5 hónapos a telefon/ a modell, mikor kijött mindenki összepisile magát vagy mint jórib@nc módjára azonnal nedves lett mikor megkapta a telefont. Most meg egy csomó ember aki akkor tűkön ült, itt sápítozik a One topicban hogy a note milyen jó, milyen király. meg főleg az hogy neki/neked nem kéne a One, mert, mert.. Mikor megvetted a telefont jobb volt a kamerája szerinted? (gondolom néztél tesztfotókat is elötte). Ne tessék félre értni itt nekem most nem azzal van bajom, hogy ki mit csinál. engem hidegen hagy ha valaki félévente vagy még gyakrabban váltogatja a 150+ ezres telefonokat (bár elvileg mindenki rettentő csóró...), de azért mégis fura, hogy már megint egy másik telefonért megy a nyálcsorgatás, ráadásul rossz helyen
-
-
Red@Arc
tag
A kettő között valahol
[link]
-
TheProb
veterán
válasz
ForRedGlory #14257 üzenetére
ha már mindenképp bele kellett kötnöd akkor íme+rányomsz a kis hangszóróra
és fülelj
-
TheProb
veterán
S-ON-hoz és gyári visszaállításhoz:
Felraktam az RUU-t, ugye visszaállítak a dolgok stock-ra (fw, radio, stb.) és a hboot is 1.54 lett. Akkor nem lesz az gond a szervízelésnél, ha én visszapakolom az 1.44-et? Bár szívem szerint inkább hagynám így, nehogy ebbe beleköthessenek és hozzá se nyúljanak.. (Ez ugye azért lenne lényeges, hogy ha újból akarom majd esetleg s-offolni akkor megtehessem.
Valamint RUU megléte után már csak a revone-val kell egy Lock és egy Remove Tampered flag parancs és kész a "back to stock" művelet, ugye?u.i.: ez a HTC One Toolkit mennyire megbízható?
(lejárt a szerk idő ezért kezdtem újat)
-
zack
nagyúr
Főzöttben a 4.3 szerintem még gyorsabb lett, mint a 4.2.2...Nagyon "pattogós" a rendszer.
-
pedro7
tag
Szoftverfrissítésnél nekem 1,47MB v5.0 -t ajánl fel.Ez gondolom nem a 4.2.2 frissítése.
Rá fog kérdezni a 4.2.2 előtt vagy az elindított folyamat mindent lefrissít ? -
pedro7
tag
T-Mobile (hu) 4.1.2-t frissíteném 4.2-re.Tudja a magyar nyelvet alapból vagy mókolni kell ?
-
Xaels
félisten
Én letettem erről a többklikkes vezérlésről mert amikor próbáltam PowerAMP-al akkor dupla klikkre léptetett de mellette a telefon tárcsázta is az utolsó számot.
Viszont szerintem nem kell letiltani a gyári lejátszót, ha telepítesz valami újat akkor az lesz az alapértelmezett.
(#14238) dns86: érdekes. Nálam PowerAMP és Neutron is simán alapértelmezetté válik telepítés után. Esetleg próbáld meg az alapértelmezéseket törölni a gyárinál.
-
dns86
tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Azért fontos mert a jetaudio képes vezérelni a headset többi gombját (Studio). Ugyebár 3 gomb, de a gyárival csak egy gomb megy. Viszont a jetaudio tudja hogyha 2 nyomom meg akkor next track, ha 3, akkor previous track.
Most nézem: gyárilag nem lehet letiltani????? -
dns86
tag
Egy kérdésem lenne az okosokhoz: van egy headsetem, azon egy gomb. Jelenleg ha megnyomom a gombot, elindítja a gyári zenelejátszót. Ha felteszek egy másik lejátszót, a gyárit letiltom, akkor a másikat fogja alapértelmezettnek venni és indítani?
Illetve a másik kérdés: ha mégse jó így, akkor hol találom majd meg a gyárit hogy újra engedélyezzem?
Sry ha láma kérdés, csak nem akarom elcseszni. -
rothadt
aktív tag
hello,ez a füles jár a HTC one-hoz?
/dl/upc/2013-09/27/40188_sz3kudb0upzjaqcr_b239416.jpg
xaels: béna opera mini :-) -
MerLinh
senior tag
hát én ajánlom nekik, mert akkor lesz egy csalódott ügyfelük bár mást nem fogok venni, csak ha nem lesz már tényleg... =) attól még szomorú leszek. maradjon ilyen vagy jobb a külső és belső hang =)
mondjuk én is azt gondolom hogy nem beats miatt szól így és nem vele fejlesztették a hangcuccot csak a névvel adják...és a mikrofonokat ha lejár a nokia only akkor megint abból fognak rendelni. -
Xaels
félisten
válasz
GALARDO #14228 üzenetére
Nagyon kényelmes is. A frászt hozta ma rám. Hallgattam egy számot amit sokszor meghallgattam az utóbbi időben és a végén recsegős volt ami eddig nem tűnt fel. Gyorsan előkaptam amit előtte használtam és erősen füleltem. Ott van az a forrásban csak nem olyan tisztán jött ki. Egy kő gördült le a szívemről hirtelen
Visszatérve a Beats dologra, nem hiszem, hogy a HTC a csúcsmodellekben ez alá a szint alá adná hangzásban a jövőben.
-
yodee_
őstag
válasz
Loboda #14204 üzenetére
Igazából ahol vettem a készüléket gyári függetlenül, ismerem az eladód. Szóltam neki hogy ezen nem gyári független fw van, és ez nem tetszik, nem ezért fizettem 160ezret. Ekkor ő mondta, hogy oké visszaviszi és ráteteti. Mondom énis meg tudom itthon csinálni. Ekkor mondta, hogy az a legjobb, a garancia pedig teljesen mindegy hogy S-ON vagy S-OFF megvan rá ;-) ezért hagytam így. Akkor ha megjön a 4.3 simán OTA-n frissíthetem a telefont?
-
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #14217 üzenetére
Kezdték anno a Sensation érában az XE és XL modellekkel amik mellé még volt is Beats fej/füllhallgató gyárilag csomagolva vagy volt olyan pakk amiben volt, de a telefonon lévő Beats profil csak azokkal az eszközökkel volt hajlandó működni, pedig az is csak egy szoftveres EQ beállítás volt. Később eltűntek a csomagból és a Beats profil is hirtelenjében mindennel működni akart. A 8X volt az első talán amibe hardveresen is került valami, azóta a csúcstelefonokba belekerült ez a hardver, de ez nem sok modell.
A gond a Beats-el, hogy szinte csak design-os cuccaik vannak, zenei téren nincs mögöttük semmi valójában inkább csak "matricáznak". Maga a chip viszont nem hiszem, hogy Beats fejlesztés lenne ezért tuti a HTC használni fog valami hasonlót a jövőben is. Akár azt is el tudom képzelni, hogy ez is valami 3. cég terméke csak hozzácsapták a Beats hangprofilt és így adták el.
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #14213 üzenetére
Jó kép lett.
-
Valkűr
addikt
-
Nuada herceg
őstag
Én meg sajnálom.
Igaz, a One-ig (nem amikor megvettem, hanem amikor kijött, és utánaolvastam) nem is tudtam, hogy a HTC-nél mi az a Beats Audio... Aztán a one előtt vettem a HTC 8s wp telót. Na ott néztem jobban utána.
Igaz abban nem chip volt, csak szoftveres tuning, de a lényeg, hogy van 1 aktív aksis hangszóróm.Hát lémyegesen jobban, szebben, hangosabban szólt azzal a HTC telóval, mint akár melyik másikkal.
Aztán megszabadultam tőle, nem tetszett a windows phone, jött a One.
Azóta <3Na a lényeg, hogy én sajnálom, hogy kivásárolták magukat.
Elég divat cég a Beats, főleg Amerikában. Szóval lehet nem olyan jók, de "menők", dizájnos cuccaik vannak. Sokaknak ez számít. A másik, meg hogy sajnos mostánban elég rossz híre van a HTC-nek, és nem biztos, hogy akármelyik nagyobb hangcuccos cég is a nevét akarná adni hozzájuk.. :/
Vagy a másik véglet, hogy a HTC nem áll úgy, hogy sok pénzt költsön egy menőbb cégre.
Pont amiért a beats is ki bírta magát vásárolni...Na ez csak az én véleményem, de én sajnálom..
Nyilván a jövőben (csak) emiatt nem fogok elpártolni a HTC-től, mint ahogy most sem a Beats miatt vettem meg a one-t.
De azért jól néz ki az a logó a hátulján.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #14213 üzenetére
Nagyon jó kis kép lett. Engedelmeddel ezt is mutogatom majd azoknak akik minden alap nélkül hulladéknak titulálják ezt a kamerát csak mert nincs 10+mp.
(#14214) capulet75: bármi jobb lenne, aminek sokkal több köze van a normális zenéhez. Marshall
-
capulet75
addikt
Sokkal jobban tetszene ha mondjuk AKG vagy Beyerdynamic felirat kerülne a bíc helyére.
-
Xaels
félisten
válasz
GALARDO #14193 üzenetére
Én nem sajnálom a Beats-et. Gyakorlatilag évekig nem tettek hozzá semmit a logón kívül a telefonhoz. Persze a One-ban ott a hét lakat alatt őrzött erősítő chip ami tényleg remek cucc telefonos viszonylatban, de van helyettük más cég aki tudja ezt hozni vagy még jobbat is.
-
mumk1
addikt
Ahogy Loboda írta. S-OFF-ot csak 1.44-el lehet, de utána gond nélkül lehet updatetolni a firmwarét. Sőt, ha bootloader vissza van zárva, mehet fel gyári rendszer is, akár másik CID-el, az S-OFF megmarad. Nekem is 1.54 a HBOOT-om jelenleg.
Jól gondolod, annyi csak, hogy az S-OFF és a kinyitott bootloader HTC esetében két külön fogalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nők, nőügyek (18+)
- Netfone
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya (ELKELT)
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest