Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hurrikan

addikt

válasz g0n21 #16880 üzenetére

Olvasd el miket kell kikapcsolni. Írtam róla visszább egy összefoglalót.
    4.2.2-n nekem soha nem szívta mondjuk, 4.3-on kezdte el az Android rendszer szívni az akkut.
    Viszont mióta kikapcsoltam amiket írtam, azóta nagyon jó az akksi. Jelenleg 57%-on van úgy, hogy van 1óra beszélgetés, 3óra kijelző használat, a töltőről pedig hajnali fél 4-kor vettem le.
    Volt benne rengeteg Face-Face Messenger, sőt 20percnyi RealRacing is. Kb. 1órányi zenehallgatás is. Azaz bőven, nagyon bőven intenzív használaton ment végig a nap. Szinkronok minden be van kapcsolva, fényerő automatán. Eemellett még van vagy 10app amit megnyitottam és használtam ma. Műsorújság, Moziaréna, Menetrendek, Youtube, Böngésző, RootExplorer fájlkezelő, Blinkfeedet is folyamatosan frissítgettem stb.
    Jelenleg jobb üzemidőnél tartok mint amilyen 4.2.2-n volt, pedig az is bőven korrekt volt már. Unokatesóm iPhone4S-e a felét se bírja. Az is merül ugyan úgy ha használod a háttérfolyamatokat mint az asszisztens, szinkron, stb. Jómagam is teszteltem az 5-öst, az is simán merült 12%-ot egy éjszaka alatt úgy hogy nem nyúltam hozzá, ha be voltak kapcsolva az olyan dolgok amik energia igényesek és futnak a háttérben.

Garanciát illetően ugyan annyi a pozitív dolog is attól hogy fórumokon általában a negatívaknak adnak hangot. Én pl. BeatsAudio lekopásával küldtem be és a közelítés érzékelővel voltak bajok. 2hét alatt kész lett, hibátlan állapotban jött vissza, cserélték a full házat és a közelítésérzékelőt is. Azóta is hibátlan minden.

Új hozzászólás Aktív témák