-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
Annyira kezdem unni a folyamatos aksiszivo folyamatokat, hogy lassan váltok Inkább iP5s-re.
Hox óta csak szopok. Ott alapból szar volt az akksi, a one-nál meg a folyamatok szívják.
Lezárom a kijelzőt, húsz perc múlva feloldom, -5%, max térerő 3g-n, és nem kaptam senkitől semmit.
De a google play service az nlp service nevű szarral, a kernel meg a hsic_msim_host folyamattal, meg a combined app wakelockkal folyamatosan ébrentartják.
Ez persze az alap android akksihasználatban, amit a jóságos htc az évek alatt a nulláig butított, nehogy a buta user rájöjjön, hogy honnan a gebasz, nem derül ki. Gsam, meg wakelock detektor kell hozzá. Ha meg azokat letörlöm, ugyanolyan szar, csak nem látom mitől.
Amíg ezt megírtam swype-pal, 5%-ot merült, 7perc alatt..
a kernel wakelockrol meg érdekes, a kutya nem tudja hogy mitől, annyit lehet tudni, h beragad a 3g modem.
Kurva jó. Hard reset, safe mode nem segített.
Van egy telefonom 170.000 tisztes magyar forintért, ami bekapcsolt kijelzővel akár 5 órát is bír, de ha zsebre rakom ugyanolyan gyorsan merül.
Emellett hézagos az illesztése (pedig ez a második), és megdöglött a felső hangszóró.
Ha meg gariztatnám, az legalább két hét, és a tapasztalatok alapján nem hibátlan állapotban kerül vissza. (A hoxommal is így jártam).Nem értem, hogy miért nem képesek valami minőségit gyártani.
A desire-vel például semmi gondom nem volt, eladásakor, két héttel a gari lejárta előtt azért adtam csak be, hogy biztos minden rendben legyen vele. 3.000-et fizettem e-care -be, és két nap múlva kész volt...Bocs fiúk, de kikívánkozott már, és barátnőm mégsem értené...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo V40 256/8GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest