Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• g0n21

senior tag

Annyira kezdem unni a folyamatos aksiszivo folyamatokat, hogy lassan váltok Inkább iP5s-re.
    Hox óta csak szopok. Ott alapból szar volt az akksi, a one-nál meg a folyamatok szívják.
    Lezárom a kijelzőt, húsz perc múlva feloldom, -5%, max térerő 3g-n, és nem kaptam senkitől semmit.
    De a google play service az nlp service nevű szarral, a kernel meg a hsic_msim_host folyamattal, meg a combined app wakelockkal folyamatosan ébrentartják.
    Ez persze az alap android akksihasználatban, amit a jóságos htc az évek alatt a nulláig butított, nehogy a buta user rájöjjön, hogy honnan a gebasz, nem derül ki. Gsam, meg wakelock detektor kell hozzá. Ha meg azokat letörlöm, ugyanolyan szar, csak nem látom mitől.
    Amíg ezt megírtam swype-pal, 5%-ot merült, 7perc alatt..
    a kernel wakelockrol meg érdekes, a kutya nem tudja hogy mitől, annyit lehet tudni, h beragad a 3g modem.
    Kurva jó. Hard reset, safe mode nem segített.
    Van egy telefonom 170.000 tisztes magyar forintért, ami bekapcsolt kijelzővel akár 5 órát is bír, de ha zsebre rakom ugyanolyan gyorsan merül.
    Emellett hézagos az illesztése (pedig ez a második), és megdöglött a felső hangszóró.
    Ha meg gariztatnám, az legalább két hét, és a tapasztalatok alapján nem hibátlan állapotban kerül vissza. (A hoxommal is így jártam).

Nem értem, hogy miért nem képesek valami minőségit gyártani.
    A desire-vel például semmi gondom nem volt, eladásakor, két héttel a gari lejárta előtt azért adtam csak be, hogy biztos minden rendben legyen vele. 3.000-et fizettem e-care -be, és két nap múlva kész volt...

Bocs fiúk, de kikívánkozott már, és barátnőm mégsem értené...

Új hozzászólás Aktív témák