Hirdetés
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
Annyira kezdem unni a folyamatos aksiszivo folyamatokat, hogy lassan váltok Inkább iP5s-re.
Hox óta csak szopok. Ott alapból szar volt az akksi, a one-nál meg a folyamatok szívják.
Lezárom a kijelzőt, húsz perc múlva feloldom, -5%, max térerő 3g-n, és nem kaptam senkitől semmit.
De a google play service az nlp service nevű szarral, a kernel meg a hsic_msim_host folyamattal, meg a combined app wakelockkal folyamatosan ébrentartják.
Ez persze az alap android akksihasználatban, amit a jóságos htc az évek alatt a nulláig butított, nehogy a buta user rájöjjön, hogy honnan a gebasz, nem derül ki. Gsam, meg wakelock detektor kell hozzá. Ha meg azokat letörlöm, ugyanolyan szar, csak nem látom mitől.
Amíg ezt megírtam swype-pal, 5%-ot merült, 7perc alatt..
a kernel wakelockrol meg érdekes, a kutya nem tudja hogy mitől, annyit lehet tudni, h beragad a 3g modem.
Kurva jó. Hard reset, safe mode nem segített.
Van egy telefonom 170.000 tisztes magyar forintért, ami bekapcsolt kijelzővel akár 5 órát is bír, de ha zsebre rakom ugyanolyan gyorsan merül.
Emellett hézagos az illesztése (pedig ez a második), és megdöglött a felső hangszóró.
Ha meg gariztatnám, az legalább két hét, és a tapasztalatok alapján nem hibátlan állapotban kerül vissza. (A hoxommal is így jártam).Nem értem, hogy miért nem képesek valami minőségit gyártani.
A desire-vel például semmi gondom nem volt, eladásakor, két héttel a gari lejárta előtt azért adtam csak be, hogy biztos minden rendben legyen vele. 3.000-et fizettem e-care -be, és két nap múlva kész volt...Bocs fiúk, de kikívánkozott már, és barátnőm mégsem értené...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Egérpad topik
- CNC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- LEGO klub
- Automata kávégépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Iphone 15 pink + AirPods pro 2 eladó !
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ELADÓ iPhone 14 Plus 128GB, Lila, Független
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest