-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hudyfiu
senior tag
Én "rendes" windowsról beszéltem.
A WP7 nálam nem számít annak.
Mindenki csak áradozott róla miközben ha beállítottam úgy mint a droidot sokkal rosszabb volt.
Több program ha fut egyszerre akkor meg is döglött.
Ez ugyan úgy igaz a gyári wp7-es telókra szval nem hd2 hiba.A wp8 már elég jónak tűnik de a programok hiánya még mindig kizáró ok nálam.
WinRT már megint érdekes lehet de ott is ugyan az a helyzet, nem teljes körű windows.
Poénból szeretem ezeket kipróbálni de hosszú távon sosem tudtam használni.
Ez a 2 számítana nálam rendesnek.Én is így gondoltam hogy simán összedobnák neki a pénzt telóra de valahogy sose jött össze.
Még emlékszem mikor ki is írta "poénból" hogy aki azt akarja hogy rendes támogatás legye a telefonján az adjon neki egyet
Sosem lett belőle semmi.És valószínű hogy a tudása meghaladja a több ezer fejlesztőét.
Senki még csak a közelébe se ért.1 ember pedig nem biztos hogy le tud programozni mindent rendesen sok telefonhoz még ha lenne is neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest