-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
hudyfiu #32472 üzenetére
Azért ugye garancia nem volt a telefonra, hogy te a bootloader nyitásával "szervizelted" a készüléket?
Mert lehet nem fog örülni az, akié a készülék, ha mégis.Mellesleg első körben ilyenkor a gyári beállítások visszaállítása az, amit meg kell próbálni, elvégre itt is segített volna, ha az új ROM felrakása megoldotta a gondot.
-
enginev3.0
félisten
válasz
hudyfiu #16833 üzenetére
Hát nem tudom
Az egyes pontot cáfolnám, pl mikor S-off-ot akartak One-ra akkor elég gyorsan összegyűlt nagyon sok pénz, szóval ha pár xda-s akarná akkor simán venne neki egy One-t hogy azon dolgozzon, és akár bármilyen más készüléket isA HD2 nem volt gyenge a wp-hez sőt nagyon jól futtatta, nekem is volt
Ez most a legkisebb gondom, de tényleg nagyon érdekel hogy miért nincs akár az összes készülékre ilyen lehetőség, én azt hittem hogy csak a HD2nek a bl-e szabad ennyire hogy mindent megoldottak rá, mindig érdekelt mi az oka, hogy a többi telefonra nincsen akár ios-is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged