- CPU léghűtés kibeszélő
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Socket AM4
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hudyfiu
senior tag
Sziasztok!
Nem nagyon jártam még itt de gondoltam leírom hogy jártam most egy ilyen telefonnal hátha segít majd valakinek, nem nagyon találtam ilyen leírást.
Főleg azoknak segíthet akik gyári rendszert használnak.Nem akart tölteni a telefon ha elindult a rendszer.
Csak kikapcsolva volt hajlandó tölteni.Gondoltam mégis felteszek egy másik rendszert bár csak szervizre van nálam a telefon.
Érdekes módon az unlock sem oldotta meg a problémát pedig ugye törölt totál mindent.Felment rá a mai CM és megjavult.
Tölt rendesen azóta.Kamerájával van még gond de úgy tudom azzal nem lehet mit kezdeni hogy egyszer pirosas egyszer kékes a kép rajta.
-
hudyfiu
senior tag
válasz
csacsi67 #16851 üzenetére
Én sem vitát akartam indítani csak nagyon sokan a 120-150k-s készülékeket mérik a 30-50k-sokhoz ami eléggé ferdített ítéletekhez vezet.
Ilyenkor szoktam mondani ha egy ilyen beszélgetésbe csöppenek élőben hogy azért árat mondjanak már hozzá mi az ami lassú.
Volt olyan ismerős aki egy 10k-droid telót mért az akkor megjelenő Nokia 800-hoz.
-
hudyfiu
senior tag
válasz
enginev3.0 #16842 üzenetére
Csapat van a "DFT" de a többieknek nem sok közük volt a dolgokhoz vagy csak nagyon a háttérben voltak.
Mivel ebből nagyon pénzt az ember nem lát általában (gondolom) nem igazán foglalkozott vele mint amennyire szeretné sok ember.
Számomra is hihetetlen hogy ennyiben maradtak a dolgok.
Mondjuk nagy része talán illegális is volt amit csinált vagy amit próbált.
Állítólag a WinRT kiadása is nagy részben emiatt maradt el.
Nagy része persze a driver hiány és a lassúság de azt is írta hogy ez már elég necces. -
hudyfiu
senior tag
Én "rendes" windowsról beszéltem.
A WP7 nálam nem számít annak.
Mindenki csak áradozott róla miközben ha beállítottam úgy mint a droidot sokkal rosszabb volt.
Több program ha fut egyszerre akkor meg is döglött.
Ez ugyan úgy igaz a gyári wp7-es telókra szval nem hd2 hiba.A wp8 már elég jónak tűnik de a programok hiánya még mindig kizáró ok nálam.
WinRT már megint érdekes lehet de ott is ugyan az a helyzet, nem teljes körű windows.
Poénból szeretem ezeket kipróbálni de hosszú távon sosem tudtam használni.
Ez a 2 számítana nálam rendesnek.Én is így gondoltam hogy simán összedobnák neki a pénzt telóra de valahogy sose jött össze.
Még emlékszem mikor ki is írta "poénból" hogy aki azt akarja hogy rendes támogatás legye a telefonján az adjon neki egyet
Sosem lett belőle semmi.És valószínű hogy a tudása meghaladja a több ezer fejlesztőét.
Senki még csak a közelébe se ért.1 ember pedig nem biztos hogy le tud programozni mindent rendesen sok telefonhoz még ha lenne is neki.
-
hudyfiu
senior tag
válasz
enginev3.0 #16831 üzenetére
1. Nem volt lehetősége, hogy más telefonon dolgozzon.
Most kapott egy ONE-t, összegyűlt a pénz vagy valaki nagyon akarta, hogy ezen a telón is dolgozzon.2. Nem volt ideje egy jó darabig és gondolom megunta, hogy elég gyenge lett a hd2 egy rendes windowshoz.
Szerintem amúgy ez legyen a legkisebb gondod/gondotok!
Jelenleg nagyban irigykedek akinek ONE vanLassan nekem is cserélni kellene mert még most is elvagyok a hd2-vel csak valami erősebbet akartam már venni.
-
hudyfiu
senior tag
válasz
baani59 #16827 üzenetére
Azt hittem nem lesz egyszerű dolga de pár nap alatt máris...
https://twitter.com/CotullaCode/status/396942233162616832/photo/1
-
hudyfiu
senior tag
Aki ismeri Cotulla-t, munkásságát és ONE-ja van az most nagyon örülni fog:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=47020299#post47020299
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LED világítás a lakásban
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest