Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEJVID
őstag
Sziasztok!
Nektek mennyire karcolódik a kijelző? Nekem fél éves sincs még a telefon, csak zsebben van hordva, mellette sosincs semmi, de tele van apró karcokkal. Egy részül csak bizonyos szögből látható, de van olyan, ami majdhogynem szemet szúr akárhonnan nézve.
-
DEJVID
őstag
Megrendeltem.
-
DEJVID
őstag
Fekete nincs akkor senkinek?
-
DEJVID
őstag
válasz
ForRedGlory #4791 üzenetére
Nem is gondoltam, hogy telefonnal lehetséges ilyen minőségben rögzíteni.
-
DEJVID
őstag
Látótávon belül a telefon
-
DEJVID
őstag
Értem, köszönöm! Rég óta szerelmes vagyok már, csak nem angyon tudok dönteni a fekete meg az ezüst között.
-
DEJVID
őstag
Szoftvereseen reméltem is hogy nincs semmi, úgy gondoltam, hogy magára a készülékre nincs-e nyomva semmilyen embléma? Ezt a az alkalmazást lehet törölni ugye?
Loboda: Mondhatom azt az üzletben, hogy nézzünk bele, és nemjó, hozz másikat? Pixeleket mondjuk így nem könnyű ellenőrizni.
-
DEJVID
őstag
Sziasztok!
A hozzászólások alapján nem tudom eldönteni, érdemes-e megvenni a telefont, vagy sem. Milyen sűrű a pixelhiba és az illesztési hiba? A t-mobile-os készülékeken ugye nincs t-s logó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby rádiós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- alza vélemények - tapasztalatok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest