- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
spawn21 #14392 üzenetére
Most próbáld meg úgy, hogy a gyorsindítást (menü--> ki/be) kikapcsolod.
Ekkor nem fog ébreszteni kikapcsolt állapotban.
Mindezt azért, mert rendesen kikapcsolva nem tud ébreszteni (talán pár mtk chipsetes telefon képes rá csak), míg a gyorsindításos kikapcsolás nem igazi kikapcsolás. -
Xaels
félisten
Na akkor egy komolyabb kérdés: gyári rendszeren, hogy tudom kikapcsolni azt, hogy a headset tárcsázzon dupla kattintásra?
-
TheProb
veterán
válasz
Hexcity #14385 üzenetére
ilyen cleaner programok teljesen feleslegesek ez nem winfos ahol minden szarral tele van szemetelve a registry. Ha valamit nem használsz akkor letörlöd de ha marad is csak annyi a hátránya hogy fogy a szabad hely. Ébresztős témához nemtok hozzászólni én sose kapcsoltam ki egyetlen telefonomat se estére semmilyen okból. Appok terén szerintem menj fel a play-re és nézegesd a leggyakrabban letöltött kategóriát, stb. meg nemrég volt valamelyik magyar androidos oldalon egy toplista hogy melyik appokat használják a legtöbben. Igazából ami igényednek megfelelő, pl irodai csomg (excel, doc kezelő), adobe reader, zene lejátszó (power amp), google maps, gmail, zenefelismerő, sporttracker, stb.,stb. ezek most csak az én appjaim amik hírtelen beugrottak.
-
Badboys
őstag
Amennyiben emlékezetem nem csal kb.2 hete azt írták itt, hogy az One kikapcsolt állapotban is ébreszt. Van másik androidos is ami tuti,hogy ébreszt ki kapcsolt állapotban.
-
Hexcity
csendes tag
Szevasztok!
Lenne pár kérdésem a témában hozzáértőkhöz, amik teljesen triviálisak! Ez az első okos telefonom szóval, olyan segítséget kérnék, hogy melyek a "must have" programok, esetleg tudtok ajánlani egy jó op rendszer cleaner progit, mint pl.: Pc-n a CC Cleaner? Valami egyszerűt, de hasznosat. És egy nagyon buta kérdés, miért nem ébreszt, az ébresztő kikapcsolva, mint a régi Nokiámnál?Lassan 5 hónapja van meg a One és erre még nem jöttem rá
Minden éjjel kikapcsolom a telefont, mert itt olvastam hogy ezzel megnő az akkumulátor élettartama.
A kételkedőknek: Mivel nekem ez az első okos telefonom, úgy érzem "szűz" véleményem van a témában, és egyszerűen fantasztikus! Nálam semmi összeszerelési hiba nem volt, pedig május elején vettem (bár igaz Ausztriában mivel itt élek)! Egyszerű a kezelése, olyan gyors, mint a csúcskategóriás PC-m. Szerintem messze a legszebb telefon külcsínre, bárki megnézi az utcán pl.Egy negatívumot tudok mondani, de ez is csak apró: ha kihangosítod a telefont, még maximum hangerőn is halkabb, mint egy Samsung Galaxy S3!
Mindenkinek szép napot! -
TheProb
veterán
Szerintetek telenoron keresztül adjam le a telefont garanciába vagy vigyem egyből a telemaxhoz? Netán telemax el se fogadja a telenoros garancia jegyet?
-
AdamJ:::
csendes tag
Üdv az Uraknak,
én egy olyan plusz opciót hoznék be a témába, hogy amíg a ONE és a BTF S között őrlődtem olvastam az elkövetkező hónapok nagy újdonságdömpingjét és igazából most azon agyalok, hogy hátha kijön egy ONE verzió S800-as procikészlettel karácsonyig. Szóval nagyon udvariasan és tisztelettel arra gondoltam, hogy most már érdemes megvárni az év végi kínálatot és nem elsietni a vásárlást ha nem feltétlenül muszáj. -
spawn21
veterán
Valaki, akinek gyári rendszere van, lecsekkolná a Youtubot?
Nekem teljesen meg halt.
-
csacsi67
addikt
Tessék.[link]
-
begrimisu
aktív tag
Sziasztok!A garanciàt imei szàm alapjàn hogyan tudom lekèrdezni a Htc nèl mi a menete? Köszönöm
-
törölt tag
Üdv!
Már elég rég követem a topicot,de most vagy 2hétig lemaradtam..
Van valami forradalmian uj változás?
4.3as updata gyárira,s-off ? stb? -
Gulyopapa
addikt
válasz
jozsi252 #14350 üzenetére
Köszi mindent.
Nem szeretnék HTC vs. iPhone csatát mert még nyitott a dolog és nem vagyok elkötelezett egyik felé sem.
Szeretnék egy minőségi telefont a Samsung Omnia után ( ami egyébként szintén úgy fut mint kés a vajban de WP-n nem szeretnék most ).
Nincs más hátra, be kell ballagni egy szolgáltatóhoz és megfogdosni a delikvenseket -
jozsi252
veterán
válasz
TheProb #14336 üzenetére
Fura módon nem csak telefonálni szoktam iPhone-on, illetve nem 25x kerül annyiba mint egy ONE
Tudom irónia..
Gulyopapa iPhone azért is jobb választás lehet mert maga az iOS messze az android előtt jár optimalizáltság terén. Volt hogy 5-6 hónapig nem kellett újraindítani iPhone-om, utána is csak azért mert OS update jött ki. Nincsenek lassulások, nagyon stabil az egész rendszer. Nem kell a ROM-al mókolni semmit.
Szimplán beaktiválod, használod, és ennyi.
Illetve a másik ami i5 mellett szól, az pedig az AppStore.
Nyilván youtube videók alapján nem fogsz tudni dönteni, ezért érdemesebb lenne bemenned egy T üzletbe, és ott megnyomkodni mind a 2 telefont.One topicban nyilván nem fognak iPhone-t ajánlani, ugyanez igaz fordítva is. Legjobban tényleg akkor járnál ha megnyomkodnád mind a kettőt, és így vonnál le következtetést hogy laggok vagy egyéb hibák vannak-e.
-
csacsi67
addikt
válasz
Gulyopapa #14343 üzenetére
Most néztem meg mit használtál eddig.
Nehéz kérdés én leirtam amit tapasztaltam mind2 készülekkel.Mondom kamera meg zenét nem használtam egyiken sem.
Ugy fejezném ki magam ,hogy mind két telefon nagyon jó ,ugy fut rajtuk az oprendszer mint kés avajban talán az i5 egy kicsit folyamatosabb nincsnek benne apró mikró lagok amit a HTC-nél felelhetö de ez betudható a rosszul megirt programoknak is amit a google beenged az áruházba.Irok neked erre egy példát pl a hir24 app htc-én lasitott felvétel mig a szifonon pörög.
-
mondomén
őstag
válasz
Gulyopapa #14345 üzenetére
Hát igen, elég megosztó lett. De én azt tapasztaltam, hogy pár nap használat után sokaknak megváltozott a véleménye róla. (egyébként sok múlik azon milyen hátteret választasz) Szóval elég jó rendszer lett, funkcionalitását tekintve (még kicsit bugos, de 1-2 frissítés után nem lesz az). Nyomkodd meg mindenképp!
-
enginev3.0
félisten
válasz
Gulyopapa #14345 üzenetére
Neked kell dönteni mire van szükséged
Nagyobb kijelző - One
Talán gyorsabb rendszer - i5
Több lehetőség sw-ben - One
Jobb kamera - i5
Legjobb hang - One
Jobb (?) akksi idő - i5Én ebben a kategóriában, ahol már nem egy s4 mini vagy One között kell választani, azt szoktam mondani hogy kinézet alapján döntsön az ember, és melyik felé húz a szíve
Személy szerint ha most nem egy One-t vettem volna, hanem csak egy One S-t, úgy sem lettem volna "felhőtlen boldog" ilyen téren, mert One-t szerettem volna szívem szerint
-
mondomén
őstag
válasz
Gulyopapa #14337 üzenetére
Ne hallgass rá. Lehet sms-t is írni, plusz nem 25-szörös árért tudsz telefonálni vele.
Nem volt még a kezemben One, de megpróbálok segíteni. Szóval tekintve, hogy most mit használsz, nem hiszem, hogy zavarna az ios. Ha megvagy a mostani rendszerrel elégedve, akkor nem fognak zavarni az ios korlátjai sem. Ha pedig a mostaninál nagyobb szabadságra vágysz, akkor egyértelmű droid. Plusz mókolni sem feltétlen kell, sőt... Építési minőségre a két telefon szerintem nagyjából egálban van. Hw szinten a kijelző, kamera páros sokat segíthet a döntésben. Kell e a nagyobb kijelző, illetve melyik kamera csinál jobb képeket szerinted... Még annyi, hogy az i5 2 évig biztos támogatott lesz, szóval megkapja az ios 9-et. One nem tudom meddig, azt majd más írja. -
csacsi67
addikt
válasz
Gulyopapa #14337 üzenetére
Röviden tömören HTC kijelzöje jobb mint az i5, akksi idöbe a a szifon veri de ez betudható a nagyobb kijelzönek, szerintem a droid még gyári alaprendszeren is könnyebb kezelhetöséget biztosit mint egy zárt i5.Fényképezö rész soha nem érdekelt se a zene hallgatás.Egy ami fájó pont nekem a doroidban ez nem csak a HTC -re vonatkozik, ha alvó állapotba megy a wifi és kapsz valami értesitést ,mondjuk nincs bekapcsolva a mobilneted addig nem kapod meg az értesitést még fel nem ébreszted a telefont.Ez szerintem az aksi idöre is nagyban kihatással van.
Gyorsaságban talán 1 fokkal a szifon jobb de a szifonban nincsenek ezek a gesztusok mint a HTC-be ez betudható annak.Ha most kéne választanom a HTC-t választanám a 3 db i5 után.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
enginev3.0 #14339 üzenetére
Mert mindent láttam már : olyat is aki One-ról váltott iP-ra és fordítva is
Szóval ismerje ki magát az ember -
Mr.Chow
tag
Szerintetek jövőre, a HTC kitud jobb hangzást fejleszteni, mint a beatsaudio?
-
Gulyopapa
addikt
Sziasztok !
Vásárlás előtt állok. Jelenleg egy 2 éves Samsung Omnia 7-em van és iP5 és HTC One között hezitálok.
Nem vagyok elkötelezve egyik mellett sem és mind a kettő tetszik !
Mi alapján döntsek ?Köszönöm előre is
-
Zirowe
nagyúr
válasz
TheProb #14329 üzenetére
Van 1.54-re s-off, de java carddal, szóval átlag halandó nem sokra megy vele.
Vki próbált ökörködni goldcarddal és ezzel tartott napokig fokozott izgalmi állapotban sokakat, de az az ember nagyon nem volt tisztában az alapfogalmakkal.
Engem mondjuk továbbra is érdekelne, hogy ha kopogtat a 4.3, akkor engedjem be, vagy inkább várjak, hátha lesz s-off.
Tehát, hogy melyikre próbálnak fejleszteni perfekt törést: 4.2 vagy 4.3-ra. -
jacis
nagyúr
Srácok a héten megjött a 4.3 és már előtte is nagyon gyors volt a telefon, de most már tényleg nexus szinten intéz minden parancsot. Rég volt ennyire minőségi telefonom már. A kijelző a legszebb azok közül amit eddig láttam.
-
TheProb
veterán
válasz
mtibusz #14330 üzenetére
Köszi
Én most csináltam vissza stock-ra mindent a hétvégén, mert sajnos garanciába kell küldenem... (Nem hall a másik fél ha telefonálok.. -.-') Megcsináltam én is az up-to-date-et a telefonon, szal most nekem se lesz majd újra s-off, stb. De igazából annyira nem is nagy érvágás.
-
mtibusz
tag
válasz
TheProb #14312 üzenetére
Jó lett az oldal !!!
Kár hogy én elk****tam... anno, mikor kijött a 4.2.2. és hagytam frissíteni...
így egyenlőre nekem nem sok haszna van számomra, de idővel ha 1.54-re is lesz orvosság, akkor
mindenképpen használatba veszem az általad leírtakat.thx. sok sikert az oldalhoz.
-
TheProb
veterán
válasz
enginev3.0 #14313 üzenetére
Ezeket majd javítom, csak fél2kor fejeztem be kb az oldalt...
(#14314) Loboda: Egyébként igen, azt, hogy 1.54 alatt megy azt csak megemlítettem, hogy xda-n olvasható ilyen de nem megy, nem értem hogy akkor mért nem törlik a moderátorok ha vki fake infókat híresztel...
(#14321) zack: A leírásban szerepel, hogy melyik argumentummal mit csinál a revone. (ha már órákat szenvedtem vele had promózzam az oldalt
)
(#14327) mumk1: Én speciel ezt ki is emeltem még mikor írtam a leírást vörös nagy betűkkel, hogy senki ember fia ne tudja eltéveszteni
-
pedro7
tag
Winmo-s HD2-ről Bluetooth-on vittem át a névjegyeket a One-ra. A Hívócsoportok viszont nem kerültek a helyükre.A One-n a feljegyzésekben szerepelnek a csoport nevek, és így azt hiszem használhatatlan.
Milyen módszerrel kellene átküldenem, hogy a csoprtok is rendben legyenek ? Google fiók-ot nem szeretném.
Pimbackup vagy Outlook-os szinkronizáció jó lehet ? -
mumk1
addikt
válasz
enginev3.0 #14326 üzenetére
És még így sem igaz! Nem 1.54 alattival megy az S-OFF, hanem csak az 1.44-el, tehát korábbi sem jó hozzá.
Jelenleg...
-
mumk1
addikt
válasz
enginev3.0 #14322 üzenetére
S-OFF esetén nem is az, de HTCdev-el soha nem leszel S-OFF.
Csak relocked-re tudod visszazárni HTCdev mellett!!! -
zack
nagyúr
válasz
enginev3.0 #14318 üzenetére
Hogy éritek el, hogy ne "relocked" feliratot mutassa? Avassatok már be.
-
csacsi67
addikt
válasz
Igazad van.
-
Szakiii
addikt
válasz
Igen csak nehéz elérni hogy ne azt írja hogy relocked hanem hogy locked.
-
enginev3.0
félisten
-
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #14313 üzenetére
1.54-alatt nem megy az S-OFF!
-
enginev3.0
félisten
válasz
TheProb #14312 üzenetére
Az oldal mindenképp hasznos, szeretem ha van egy telefonhoz magyar tudástár, de a helyesírásra figyelj oda, csak két menupontot néztem át, de már is sok hibát találtam
A mondatok nagy kezdobetujere is figyelj oda, igényesebbEgyébként azt írtad hogy van akinek 1.54 alatt is megy elvileg az S-off, ha megpróbálom, lehet gondom belőle, vagy csak kapok egy hibauzenetet és megszakad a folyamat?
-
TheProb
veterán
válasz
geccoblaze #14311 üzenetére
Garanciát elfelejtheted szerintem.
--------------------------------------------------------------
Nos hölgyek, urak. Elkészült a pár hsz-el lentebb említett oldal ahol össze vannak gyűjtve az egyes leírások, stb. Remélem tetszeni fog annak aki megnézi, olvassa és segít neki. Kérem aki megnézte az véleményezze irányomba, hogy milyen, mert lehetnek benne tartalmi és egyéb hibák.
Tehát itt elérhető az oldal, valamint az aláírásomban lévő linken is megtalálható a jövőben.
--------------------------------------------------------------
-
geccoblaze
aktív tag
Szerintetek merjek dev editiont venni Amerikából? Garancia mennyire lehet gond? Azt se látom át, hogy ez az AWS HSPA támogatáshiány engem érint-e itthon.
-
TheProb
veterán
válasz
BenHans #14307 üzenetére
A konextusból és abból hogy ide írtál nekem úgy jött le/triviális volt hogy one felhasználó vagy, bár lassan már azon se lepődnék meg ha éppen I. Orbán Császár lenne itt a téma... (nem mutogatok) Ha nincs one-od akkor természetesen nem neked szól konkrétan azon véleményem.
-
BenHans
addikt
válasz
TheProb #14262 üzenetére
Én nem tudtam One-t venni, mert nem tehettem meg, épp ezért írtam, hogy a One X-emet, fogom cserélni jövő év elején, inkább tavasszal. Emiatt nem értem hogy ezt miért nekem címezted, persze értem hogy ez nem ingem, és lehet inkább zack fórumtársnak szólt, csak akkor ahonnan neki szól beidézhetted volna az Ő nevét.
Amikor megjelent a One, akkor én az anyghasználatáért voltam oda, a kamerával kapcsolatban csak hitegettem magam az 1-2 teszt alapján amiben nem húzták le annyira.
Utána kipróbáltam (már többször is nekiugrottam) és "sajnos" nekem a HOX kamerája is jobb, mivel tök sötétben nem fényképezek, viszont szűrt fényben, és napsütésben a városban épületeket szoktam, és mivel nagyon kutyás vagyok, így őt is illetve a közös kirándulásokat is ilyen módon vagyis a telefonnal szoktam megörökíteni. De sokszor jön velem a városba is, amikor dolog van akkor is, és csak utána megyünk sétálni, ilyenkor meg igazából nem is szeretnék, de esélyem se lenne sok rendes fotómasinát vinni.Az meg a másik fele, hogy nem csorgatom a nyálam, mivel ugyan türelmes épp nem vagyok, de a türelmetlenségemen felülkerekedik az, hogy 600x meggondolom hogy mire és mikor adok ki pénzt, mintha egy mini költségvetést csinálnék az előttem levő 2-3 hónapra. Így valószínűleg már a kezdeti hibákba sem fogok belefutni (remélem), mert mint írtam , nem biztos a Note3 bár nagyon ki szeretném próbálni, de minden tavasszal dől el, akkor választok, miután mindegyiket kipróbáltam, saját kézből stb. /Itt megjegyezném, hogy anno is nézegettem az SGSI-et de vágül Desire lett...
a HTC nálam mindig egy jeggyel jobbról indul
/
(#14253) zack: "Butterfly-ból jön 5,2" S800-as vízálló" erről tudsz linkelni valamit?
Előbb utóbb el kell indulnia a szekérnek.
Bocs a többiektől a hosszú posztért!
-
Loboda
senior tag
-
capulet75
addikt
Tudni lehet hogy Európában melyik régió kapja meg először a 4.3-at? Vagy kompletten mindenki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest