Hirdetés
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #16889 üzenetére
Újraindítva pl azóta nem is volt.
Mikor beállítgattam meg kikapcsoltam a Google állandó GPS és Wifi elérést, meg töröltem az APN-ből az MMS beállításokat restartoltam. Ez volt 5napja azóta nagyon jó az üzemidő restart pedig nem volt. És alvó állapotban szinte nulla a fogyasztás, jelenleg is mindössze 1%-ot merült éjjel 11-től reggel 7-ig.
4.2.2 alatt volt hogy 72napot ment leállítás nélkül, még olyankor sem szívta. Nem lesz itt gond, csak ez a Google cucc kavart be, amit ugye javított a Google 4.3.1-ben, csak mi épp nem azt kaptuk.The Nuke:
"Az mms funkciót valahol másik topicban is olvastam,
hogy ki kell kapcsolni. A többit nem tudtam."Igen, ez is egy 4.3-as bug volt. Nexusokon, meg mindenhol.
És ami érdekes unokatesóm S4-én ugyan úgy meg kellett csinálni ezeket, ráadásul a Samuban több bug lett.
Csak egyet nem értek, és persze nem bántani akarom a HTC-t, mert elégedett vagyok minden tekintetben velük, (vas, szoftver, szerviz, frissítések) de a Google a 4.3 ezen bugjait 2héten belül javította a 4.3.1-ben, akkor miért nem 4.3.1-et kaptunk a frissítésben. Kétlem hogy ezt a pár bugfixet olyan sokáig tartott volna beletenni. Nade jó, nincs ezzel baj. Nehogy bárki is azt hidje hogy az iOS hibátlan ott is volt bőven bug amit azóta lassan foltozgatnak. Meg a telefonjaik sem bírnak többet egy szemmel sem. Legfeljebb annyi, hogy mivel zárt rendszer, kevesebb odafigyelést igényel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest