- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- Otthoni időjárás-állomás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gulyopapa
addikt
Más : sokat hibázok/félreütök gépelésnél.
Nem lehet ezt ( billentyűzet ) valami jobbra lecserélni ?Ed: én úgy visszakúrnám a telefont hogy csak zuhogna !
Csak a tökéletes a jó !!! -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Kiskopika #15564 üzenetére
balfaß módon lett visszaragasztva a kijelző,gyakorlatilag a 4 sarkából a kamera felőli sarok van egy síkban a házzal,az összes többi kiemelkedik a síkból kb 0,2-0,4mm-t. de mielőtt elment a szervizbe durvább volt a bal felső sarok.
aztán a hangerő gomb és a kijelző között tátong teljes szélességben egy majd 1mm-es rés,onnan valszeg kihagytak valamit,mert emlékeim szerint oldalról nem lehet belelátni a készülékbe.
a ház ugyanolyan karcos,a felirat kopott és az akksi is a régi.
a bekapcsoló gomb jobbra lejt,így arrol az oldalról be sem lehet kapcsolni,de erre rájött a htc is,mert a maxon már oldalra rakták ezt a gombot.
gyakorlatilag csak a hangszórókat cserélték,de ez is van feltüntetve a munkalapon,habár én jeleztem az igényeimet.tróger munkát végeztek,de legalább gyorsak voltak.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Avicularia #15578 üzenetére
Ja értem, azért köszönöm.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Avicularia #15575 üzenetére
Üdv!
Hol nézted ezeket? Én is most a héten adtam le szervizbe a készüléket.
-
Avicularia
veterán
Néztem mi van a telefonommal. Azt írják alkatrész cserélve, illetve új IMEI számot kapott. Gondolom akkor alaplapot cseréltek rajta. Úgy néz ki most tényleg gyorsabban megy a dolog mint elsőre.
-
Gulyopapa
addikt
-
csacsi67
addikt
válasz
Zirowe #15568 üzenetére
Lekértem hivatalosan napra perce megmondta ,hogy mikor lett nyitva nem is egyszer ha nem 2 esetben volt nyitás. Mihelyt feljelentkezel a netre és nyitott a HTC azonnal észre veszi. Minden variáciot kikérdeztem.Majd a rendörség is lekéri hivatalosan mert hiába adtam be amit nekem küldtek. azt nem fogadhatják el. Na meg a PH rol is a hirdetéseket. Jo mulatság lesz annak is aki elösször eladta mivel ha részltre lett véve meg hüségre egyböl fizetettik vissza vele a kedvezményt.Mert a telefon addig nem eladható.
-
Derrewyn
senior tag
-
Zirowe
nagyúr
Amúgy tegnap felvetettem xda-n, hogy ez az új s-off mégsem jó semmire, ha htcdev kell hozzá, mert bizony ellenőrzik keményen, akkor is, ha locked és s-on-al adod le.
Jól lehurrogtak, mert hogy a szerviznek kell bizonyítani a hiba okát és stb, persze, egy tökéletes világban valóban így van, de nem abban élünk. -
Ed Parker
nagyúr
Na visszakaptam a one-t, vegyes érzelmeim vannak.
A hangszóró javítva lett,de semmi más amiket felirtam.Ami viszont felettébb bosszantó,az a gyerekcipőben járó backup restore.
Itt van még bőven mit tanulnia a droidnak az almától.
Gyakorlatilag az alap dolgok visszakerültek,de rengeteg beállítás programokban,saját fotóim,amik csak rajta voltak a telefonon,csak az ezzel lőtt dropboxos került vissza. -
deph
tag
Én még nem vettem észre, hogy karcolódna a kijelző. Nektek karcos?
#15552 Köszi, szuperokos lettem mostan már...
-
AdamJ:::
csendes tag
válasz
Nuada herceg #15513 üzenetére
Nuke, azért azt ne felejtsd el, hogy egy alu body kevés a sikerhez, a HTC még komoly munkát fektetett a Sense felületbe, míg a Samu odadob egy majdnem alap Android felületet, ami nagyon gyorsan unalmassá válik és egyáltalán nem egyedi, pláne nem prémium.
-
Gulyopapa
addikt
Csináltam egy pár fotót és videót a géppel.
Hát nem túl acélos, hogy finoman fogalmazzak.
Távolra nekem is elég homályos a kép, de csak ezért tuti hogy nem fogom gariztatni ...
Ez ennyit tud. Ezt kell szeretni.
Ettől még nekem *5-ös a gépAmúgy szerintem ettől a fix 2.8-as blendétől ilyen szar a kép.
Nem is értem hogy miért nem lehet állítani ... vagy lehet csak nem vettem észre ?Mindenki azt ajánlom hogy NE nézegesse a gép fotóit 26"-os monitoron, mert tuti dob egy hátast
-
Szakiii
addikt
válasz
kllzslt #15533 üzenetére
Azt azért hozzá kell tenni hogy samsung telókat minden "hülyeségért" gariztatják egy kis kopás a króm kereten és már cseréltetik az egész előlapot kijelzővel és meg is csinálják jóhogy több kerül így gariba vissza
+ még azt hozzá lehet tenni hogy sok embernek a törött kijelzőt is egyszeri méltányosságból gariba cserélték, ami azért nem gyenge..
Nekem mindkettővel volt tapasztalatom szerintem mindkettő korrekt de nekem one sérülékenyebb volt a kijelző legalábbis nagyon könnyen karcolódott viszont s4nél több hibalehetőség van ez is igaz, de szerencsére nekem még nem volt semmi
-
Gulyopapa
addikt
Az én készülékem - lekopogom - tökéletes
deph : attól függ hogy milyen tok tetszik
A műanyag tok vagy a bőr.
Én bőrt vettem, mivel az jön/jött be eddig is és az 100%-ban védi a telefont szállításkor vagy épp leeséskor. -
deph
tag
Sziasztok!
Milyen tokot tudnátok ajánlani One-hoz? Nektek milyen van?
Illetve kijelzővédő fóliát érdemes-e venni hozzá?
Általában zsebben hordom és nem kap extra igénybevételt, vigyázok rá, nem ütöm vágom. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Zirowe #15536 üzenetére
Persze,de mielőtt félreértenéd,második szerviz után sem mondom,hogy a htc one egy szar,egyszerűen az enyém hibás.
vigyázok a cuccaimra,eddig szerencsére nagyon kevés dolog adta meg magát.
az előző postbol annyi kimaradt,hogy volt egy i4 is ami egy nap elfelejtett tölteni,na azt kifizette biztosító,a telefont meg eladtam alkatrésznek.
nekem az almával,nagyon kevés rossz tapasztalatom van,pedig van tőlük szinte mindenem.ma megyek a htc-ért,majd kiderül hogy mit tudtak vele kezdeni,ha semmit,akkor ezt is megoldja a biztosító
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Ed Parker #15535 üzenetére
Nekem meg 2007ben összef*sta magát az ipod touchom, ami nem volt 2 fillér, mégis problémázott az apple a javítás és csere ügyében, majd nagy nehezen megoldódott, aztán rá 2hónapra a füles is tönkre ment, amit szintén cserélniük kellett volna, de inkább elhajtottak azzal, hogy vegyek újat 10k-ért.
Szóval nekem meg az alma felejtős ezek utan, de persze nem csak ezért.Mindenhol vannak rossz élmények.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
enginev3.0 #15534 üzenetére
nekem csak iphoneokkal van hosszabb tapasztalatom,2008 óta az összes volt,az i5 volt az egyetlen ami lock gomb hibás volt,soha semmilyen más gondom nem volt velük.
az hogy a htc már másodszorra van szervizbe,az lehet egy hibás darab is. -
enginev3.0
félisten
-
kllzslt
tag
Engedjetek meg egy megjegyzést ezzel a hibás készülékekkel kapcsolatban. Angliában dolgozom, egy nagy raktárban a visszaküldött árukkal. Megfordul mindenféle készülék a kezeim között, de amióta megjelent a One, azóta 3 darab jött vissza hibásként, abból is kettőnek csak a doboza (a többi eltünt valahol útközben
) . Ellenben az S4. És annyival nem adnak el többet, amennyivel több vissza is kerül.
Szóval nem olyan rossz ez a One, mint sokan gondolják. Kb 300 S4-re jut egy One. -
csacsi67
addikt
válasz
Loboda #15525 üzenetére
Egyet ne felejtsünk el a HTC mihelyet felengeded a telefont a netre nyitott bootal tehát ha lekérted a bin fájlt / az még nem azt jelenti hogy fel is használtad/ utána 5 nap mulva nyitod pl, napra orára pontosan megmondja mikor lett kinyitva. Tehát nem ajánlott igy belefogni.
-
Loboda
senior tag
(#15522) HUTCHDB ,
Xplosed + Sense 5 Toolbox! -
Gulyopapa
addikt
válasz
enginev3.0 #15517 üzenetére
Jóvanna ... megtaláltam
-
HUTCHDB
nagyúr
Sracok!
Az also dock reszt a gyari romban atlatszova lehet tenni? -
Dexter-2000
őstag
válasz
enginev3.0 #15490 üzenetére
köszi
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Nuada herceg #15514 üzenetére
Moderátorok tudnak törölni, mi nem. Legfeljebb szerkesztéssel kitörlöd a tartalmát.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #15507 üzenetére
ez elsőre nekem is így volt,közel 3 hetet vártam rá,most meg 2 héten belül kézhez kapom.
(#15514) The Nuke:nem teljesen értem hogy mit kérdezel vagy hogy mi vele az összefüggés,amire válaszoltál.
-
Nuada herceg
őstag
A samsung az csak gyártsa tovább a műanyag .......... (a kipontozott helyre több szó is kerülhet, például kaikat, fost, szutykot, de természetesen nem írom oda, mert akkor sokan itt lázadoznának).
Pont 1 éve, vagy pont 2, nem tudom,nyilatkozták, hogy manapság olyan jó műanyag fajták léteznek, amiből mindent ki lehet hozni, így nem fognak mással dolgozni.
Most már nem értem miért csinálnak segget a szájukból, és készítenek fém külsővel telefonokat, 1 új, extra prémium kategóriába. (persze hogy értem, hogy miért)
De ők nem merték először ezt meglépni, csak most látva a HTC sikerét, koppintanak ők.
Mint ahogy eddig tették. -
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #15462 üzenetére
csődöt
-
Avicularia
veterán
válasz
Ed Parker #15505 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy most gyorsabban megcsinálják mint elsőre, mert most már másodszor adom le ugyanazzal a hibával. Ehhez képest először már másnap látszott a rendszerben, most pedig a hétfői leadás után csak szerdán került be a rendszerbe a telefon. Múltkor 2 hetet és 2 napot volt bent, most kíváncsi vagyok mennyi ideig fog tartani végül a javítás.
-
Bar1
aktív tag
A Blinkfeedes kérdésemre [link]tud valaki válaszolni? Ugyanis a HTC Blinkfeede-es bemutató videója is csak egy nyelvi csoportból választ: http://www.youtube.com/watch?v=_VINTa2Qi8o
-
Kiskopika
senior tag
Az enyém elindult a második cseh kirándulására, kíváncsi leszek a kimenetelre. Remélem legalább ő jól érzi magát, ha már nem akar dolgozni.
A Csehek meg csak dolgozzanak
-
capulet75
addikt
Nem is értem milyen ráncfelvarrás kéne az ONE-ra. A kamerát kb kihagyják, túl nagy arculcsapás lenne a korábbi vásárlóknak egy 12+mpx kamera. Mivel minden gyönyörűen, röccenésmentesen fut rajta, hw módosítás felesleges.
-
Gulyopapa
addikt
Én vagyok totál hülye vagy hol van ebben a telefonban a galéria ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest