- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Npeter25
tag
Sziasztok. Kérnék egy kis segítséget mert már tanácstalan vagyok.
A napokban rendeltem egy pi 4 -et, amit libreeleccel szeretnék használni egyenlőre micro SD kártyáról. A raspberryvel kapott 32 GB memóriakártya az első telepítés után meg is adta magát. Most egy 8gb kártya van benne de újraindítás után eltűnik a file rendszer, és nem indul a libreelec. Próbáltam már vagy 5 kártyával de mindnek ugyanez a hiba. amint kikapcsolom, vagy ujrainditom a belakott libreelecet a memóriakártya elhasal. -
Npeter25
tag
Biztos volt róla már szó , de nem találom hirtelen. Szóval SSD boot kellene libreeleccel, egy pi 3-on.
-
Npeter25
tag
Mapolás nem segített:
A VLC nem ismerte fel a bemenet formátumát:
A(z) „file:///Y:/Films/Films_3/Bone.Tomahawk.2015.BDRiP.x264.HuN-HyperX/bonetomahawk-sd-hyperx.mkv” formátuma nem ismerhető fel. A részletekért nézze meg a naplót.
Windows media player megnyitja,de tekerni nem lehet.Ha megpróbálom kifagy. -
Npeter25
tag
válasz
cinemazealot #26073 üzenetére
A megosztással nincs gond.Minden tartalmat látok,minden mappa elérhető,szerkeszthető törölhető.
A gond az hogy a wincsin lévő filmeket az osmc megnyitja de smb-n windows latt vlc már hibár dob. -
Npeter25
tag
Sziasztok.
Osmc alatt miért van az, hogy smb-n nem tudom megnyitni a filmeket? Képeknél,zenéknél nincs probléma.
Nem vagyok nagy linux user. A felcsatolt külső usb jogosultságaival lehet a probléma?
Raspberryn lóg 2 külső wincsi. Windows alatt smb-n látom is, és megnyithatók a képek,zenék,dokumentumok.De filmek nem.
Valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest