Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Léghűtés topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Dübörögnek a Black Friday akciók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patroo
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy málna pc 2 Model b-t!
Az lenne a kérdésem, hogy miért írja ezt a szöveget: Looks like you're not insider. Sign up!
Nem engedi, hogy tovább lépjek, hogy beállítsam a jelszót! A képen is látható a szöveg, már bejelentkeztem a Microsoft fiókomba! Mi lehet a probléma? Válaszotokat előre is köszönöm!kép1: https://prohardver.hu/dl/upc/2017-04/07/645374_nnydzw7ba7a77psd_dsc_0766_2.jpg
Üdv! Patrik
[ Szerkesztve ]
-
Patroo
csendes tag
válasz sellerbuyer #26002 üzenetére
Nem a normál win 10-et raktam rá hanem a win10 iot dashboard-ot!
-
Patroo
csendes tag
Sziasztok, ne haragudjatok, hogy nem ide illik, de hogyan lehet egy Windows 10 és egy openELEC operációs rendszert dual boot-ba feltelepíteni, ha valaki tudja kérem magyarázza el nekem részletesen!
Választ előre is köszönöm, Patrik!
-
Patroo
csendes tag
Üdv! Olyan embert keresek aki betudná nekem állítani a raspberry pi 2 b mini pc-met! Akihez eltudnám vinni a mini pc-t vagy eljönne hozzám, felrakna nekem egy operációs rendszert és beállítaná nekem a következőket: FTP szerver, torrent szerver, NAS szerver!
Az operációs rendszer mindegy, olyat rakjon rá amit be tud állítani!
Privát üzenetet ide vagy a következő E-mail címre küldhetsz: majorp328@gmail.com
Előre is köszönöm!
Patrik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest