Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- SSD kibeszélő
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Szerintem a váltód tetején a kulisszánál lehet kiszopódva valami, oldalra nekem is lötyög, mint a bikatöke, de nem vett rá a lélek, hogy megcsináljam. Ehhez nem kell levenni a váltót, csak rendesen behajolni a motortérbe.
Váltón belül nem szokott lenni semmi gond, ha van benne olaj.
Nem tudom mire gondolhatott a szerelőd.Most éppen úgy vagyok a géppel, hogy olyan problémája nincs ami veszélyes lenne, csak zabálja az olajat, de durván.
Hengerfejezés előtt 1liter/2000km volt a fogyasztás, most 1000-enként kér 1 litert. ÉS NINCS FÜST menet közben!
Száraz a motor, nem folyik. A hengerfejben újak a szimeringek, ELRING szelepszár-szimeringeket kapott, mégis valószínűleg ott szopja be, mert egyszer hosszú állás után igencsak színeset okádott.
Szerelő mondta hogy vigyem vissza és megnézi. Megint vezérlés le, veztengely ki... lehet hogy ledobta valamelyik szimeringet, vagy egyszerűen túlütötte és beszakadt a teteje.
5000-nél többet már nem igen akarok rákölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest