Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Ez igaz, de még is a dízelekkel van tele a szervíz ahová kisegíteni jár. Érdekes ez a kérdés amúgy. Én szeretem mindkettő motort, bár a dízelből kevés olyan van, amit nekem élvezetes vezetni. Benzinesre is kell költögetni, ráadásul fogyasztásban is több, főleg, ha hasonló teljesítményt akarsz, értem itt a nyomatékot. A dízellel kínlódsz télen, mert Istennek nem akar fűteni, de hála a mérnököknek, feltalálták már az ülés fűtést és az első szélvédő fűtést is, na meg az állófűtést is. (ha ez nem lenne, mi rendszeresen belefagynánk a csodálatos Nissan Navarába, meg a Renault Masterba). Cserébe szerényen fogyaszt, és nem kell hülyegyerek módjára kavirnyálni a váltókarral, ha előzni akarsz. Ugyan ez igaz nyáron klímánál is, nem lesz hirtelen kínlódóás az elindulás, ha benyomod a hópihét. Szóval ez nálam csak szimplán pénztárcafüggő, semmi más. Leharcolt dízelt nem akarok, jófélére meg nincs pénzem.
Addig marad az öreg Veci.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- RAZER Edition Gamer Szék ÚJSZERŰ ÁLLAPOT!
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Addig marad az öreg Veci.