Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Szada85
üzenetére
"vétel után lekapatnám a kartert szerelőmmel, és szétnéznénk odabent, biztos, ami tuti"
Sajnos nekem nincs ilyen szerelőm, akivel ilyen jó a kapcsolatom. Ha ezt csinálnám (és hasonlókat csinálok) egy idegesítő hülyének néznének.Lehet az a baj, hogy én valahol azt várom el, hogy ne csak én, hanem a szerelő is viselje szívén a kocsi sorsát (hiába én fizetek mindent), csak ez valahol sajnos irreális elvárás (főleg hogy rengeteg dolguk/kocsijuk van amin dolgoznak).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest