- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- A már megjelent gyorsítóin kapcsolt ki néhány részegységet a Tenstorrent
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Hogy tiszta legyen, a mostani kocsink dízel és 150ezer km-rel vettük 3évesen. Előtte céges autóként szolgált rokonnál (szóval tisztázott előélet, sok km autópálya).
"Akik beleastak magukat ebbe a temaba, esetleg autokkal foglalkoznak, szerintem senki nem mondja, hogy szürd a km t"
Én nem mondtam, hogy szűrni kell, de attól még egy fontos tájékoztató adat szerintem (fontosabb mint a szín
)Értem, hogy számít, hogy milyen állapotban van és mennyit volt szervizelve. Viszont ha lenne 2 ugyanolyan autó, amit ugyanolyan jól szervizeltek végig, de az egyikben 30ezer, a másikban 130ezer km van én a 30-at választanám. Mert a többet futott kocsinál minden alkatrész jobban kopik, a nem kopó alkatrészek is.
"Jo esellyel az emlitett sok km es "munka auto volt" "
Szerintem azért van olyan céges autó, ahol a "tökmindegycsakmenjen" filozófia él.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)