Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz WP14 #73770 üzenetére

Szamolj azzal, ahogy irtam. Nalam a 90k alatt 1-1,5 milla a megtakaritas, akkor a 250k km alatt bö 3 milla mondjuk. Ebböl nyugodtan levonhatod a valtot :D (ami mint irtam, nem a dizelhez kötödik, hanem a szar valtohoz, amiben a csapagy beszallitoi az olaszok).

Szoval a szerintem a mondatod vegen teljesen rendben van ;)

Az aki a dizelben mast nem csinal, mint porlasztot cserel, annak a disel beszallitoja a haver a kiskun volannal valoszinüleg...de az ilyen meg is erdemli a sorsat.

Szumma szummarum. A diselt nem 10k km eves futasra veszik, hanem 25-30-40-80k km re es akkor kijön a megtakaritas, akarmit is kell cserelni idöközben az autoban. Ha valaki vesz mondjuk varosba diselt es pöfög vele evi 5k kkm t az szenvedni fog, minden szarra magy, de ez nem a diselnek a hibaja, hanem a láma tulajé....

Jah es az astramban pl 150k ha jol emlekszem egy kettöstömegü :) ez sem disel vagy nem diselhez, hanem auto markahoz es tipushoz kötödik. (Nezz meg egy benzines lexust, vagy mazdat, ott fogsz horror arakkal talalkozni)

En sem azert hajtok diselt, mert szeretem...egyaltalan nem...hanem amit leirtam, költsegek miatt :) Palyan 20-25k eves futastol egyertelmü a disel elönye.

(#73771) Szada85 szerintem mindenkepp otthon csinaltasd meg, semmikepp ne a Nemeteknel :)

Új hozzászólás Aktív témák