Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Plexi topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Szamolj azzal, ahogy irtam. Nalam a 90k alatt 1-1,5 milla a megtakaritas, akkor a 250k km alatt bö 3 milla mondjuk. Ebböl nyugodtan levonhatod a valtot
(ami mint irtam, nem a dizelhez kötödik, hanem a szar valtohoz, amiben a csapagy beszallitoi az olaszok).Szoval a szerintem a mondatod vegen teljesen rendben van

Az aki a dizelben mast nem csinal, mint porlasztot cserel, annak a disel beszallitoja a haver a kiskun volannal valoszinüleg...de az ilyen meg is erdemli a sorsat.
Szumma szummarum. A diselt nem 10k km eves futasra veszik, hanem 25-30-40-80k km re es akkor kijön a megtakaritas, akarmit is kell cserelni idöközben az autoban. Ha valaki vesz mondjuk varosba diselt es pöfög vele evi 5k kkm t az szenvedni fog, minden szarra magy, de ez nem a diselnek a hibaja, hanem a láma tulajé....
Jah es az astramban pl 150k ha jol emlekszem egy kettöstömegü
ez sem disel vagy nem diselhez, hanem auto markahoz es tipushoz kötödik. (Nezz meg egy benzines lexust, vagy mazdat, ott fogsz horror arakkal talalkozni)En sem azert hajtok diselt, mert szeretem...egyaltalan nem...hanem amit leirtam, költsegek miatt
Palyan 20-25k eves futastol egyertelmü a disel elönye.(#73771) Szada85 szerintem mindenkepp otthon csinaltasd meg, semmikepp ne a Nemeteknel

Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Suzuki topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- További aktív témák...
- UFC (Auchan) Gamer szék szőnyeggel
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- 5x112, 17", BMW felni, Opelra is jó, Barum nyárigumival
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(ami mint irtam, nem a dizelhez kötödik, hanem a szar valtohoz, amiben a csapagy beszallitoi az olaszok).
ez sem disel vagy nem diselhez, hanem auto markahoz es tipushoz kötödik. (Nezz meg egy benzines lexust, vagy mazdat, ott fogsz horror arakkal talalkozni)