Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Végül egy Poco X8 PROt vettem gyereknek. Poco F4et cserélt aminek semmi baja nem volt aksija kezdett gyegélkedni kb 1.5napot bírt.
Beszámítás akcióban be is vettek 22.728Ftért. Az induló 10.000Fts kuponnal amikor megjön a visszatérítés így 86.000Ftba fájt.Alapvetően az aksi miatt volt a csere. Tippre 2-3 annyit fog bírni mint az F4.
6évig lesz supportálva.
Annyira nem számít de sokkal gyorsabb mint az F4 3Dben valami 3-4*.Ami nem tetszik:
Tömve van reklámmal. -
Dare2Live
félisten
Hát húzos lett árban.
-
130k az X8 Pro, 180k a Pro Max verzió. mi.com. Ajándékot egyelőre nem láttam, hogy adnának mellé. Van 10k-s kupon.
-
pepimama
aktív tag
Azt olvastam, hogy Alin euróra állítva látom a legjobb árakat. Tudtok segíteni igaz-e és hol tudom átállítani?
Dollára állítottam régen és kb.-ra mutatja alatta a forint árat, de a múltkor kb. 2ezerrel több lett, mire levonta a bank.
-
Dare2Live
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ahogy írtam: Tudsz standardizáltat, hasonlíthatót, jobbat?
-
aprokaroka87
nagyúr
Nem lesz egyforma senkinek, ha valaki használja a telefont az bizony merülni fog mint a Titanic...
A Tik-tok, Instagram meg hasonló social appok pl jobban merítik a telefont, pláne ha valaki intenzíven használja, pl a scrollozás eleve terheli a cpu-t és a gpu-t, márpedig a közösségi appok pontosan erre mennek rá.De még mindig a kijelző a legnagyobb használó, pláne magas fényerő.
Meg mellé ott vannak a rosszul megírt energia fogyasztó alkalmazások.Bár a Google valamit lép az ügyben elvileg
-
oli987
tag
-
pepimama
aktív tag
Kidobozoló-videó: [link] 6:29 szerint a dobozban lesz 100W-os gyorstöltő+kábel is (egy szilikon-tok mellett)
-
jFox
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Semmi extra. Két kártya, telefonálás, némi internetes keresgélés. Néha ránézek a telek kameráira.
-
A Molyember
tag
Ahogy a kollega mondja, olyan nincs, hogy “valos korulmeny”. Mindenkinek mas a valos. Ha en szarok a 3000 mah-os iphoneomra 2 napig, es csak a harmadik napon toltom fel 1%-rol, az azt jelenti, hogy kibirt 2 napot a 3000 mah? Hol helyezkednek el ezzel a “valos” felhasznalasi skalan, ha en igy hasznalnam?
-
Viszonyítási alapnak tökéletes, mert minden készülék egyformán van tesztelve. Ennyi erővel egyik teszt sem megbízható, mert más a fogyasztás Wi-Fi-n/4G-n/5G-n, 50/60/90 %-os fényerőn. Facebook/TikTok van-e használatban (nálam pl. nincs), kihangosítva, BT fülesen, vagy a telefont a füledhez tartva telefonálsz (utóbbi esetében ugye ki van kapcsolva a kijelző, már csak emiatt is hülyeség SoT-ban mérni az üzemidőt). És van még kismillió dolog, ami befolyásolja.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nincsenek laboratóriumi körülmények, egész egyszerűen a GSMArena általános felhasználási szokások mellett teszteli az összes telefont. A csúszkákkal pedig meg lehet nézni, hogy mire számíthat a leendő tulaj üzemidőt tekintve aszerint, hogy mennyit telefonál, böngészik, streamel, vagy játszik.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Plusz a user egyéni felhasználásától függ, és bizony az a csúszka állítható, szóval nem "szabványosítanám", hogy ez akkor most szentírás üzemidő tekintetében..
( Párom X7 Pro-t használ, aztán tölteni alig kell neki... ) Mert máshogy használja, mitn egy harduser.
-
aprokaroka87
nagyúr
Az ilyen akkumulátor tesztek a gsmarena esetén is inkább labor körülménynek mondható, illetve simán lehet hogy épp egy hibás vagy rosszul optimalizált firmware verziót tesztelnek.
Ők még HyperOs 2-vel tesztelték a poco x7 pro telefont is, ha használsz egy telefont bizony merülni fog.
Én ezért nem is tartom relevánsak hogy labor körülmények között egy telefon meddig bírja. -
jFox
addikt
Jól hangzanak ezek a "gigászi" akkumulátorok, de én az X7 pro-ban is csalódtam. 6000mAh és alig bír ki egy napot...
-
csongi
veterán
De jo lenne, ha gigantikus akkupakkok melett bekerulne a fizikalis kozelseg erzekelo, es nem szoftveres szutykolas lenne a legtobb xiaomi poco keszulekukbe.
-
Freel
tag
Kíváncsi vagyok nagyon mennyi lesz. Ugye a XiaomiMagyarország most 10K-s kupont ad az előrendelőknek. Nekem van még egy -5%-os kuponom, meg egy -5K-s kuponom. Úgy tudom mondjuk, nem lehet halmozni az (élvezeteket) kuponokat, így nem biztos, hogy annyira megérős lesz.
Tegnap már kattintottam volna, hogy veszek egy Titán F8 Pro-t... De az utolsó pillanatban olvastam, hogy kedden jön az X8 Pro. A fehér szín mondjuk bitangmód tetszik, ráadásul nekem az X8 Pro teljesítménye is dunsztig elég lenne... Ráadásul nagyon érdekelne, hogy az a hátulján az a kerek LED valami hogy világít? Mikor, hogyan, milyen színben és címezhető??? Már annyira türelmetlen vagyok, hogy lehet beülök a lányom mellé az oviba hisztizni meg toporzékolni kicsit.
-
Freel
tag
Kérdés: a GSMARENA-sokon kívül, hallott már itt valaki olyanról, aki látott már valaki olyat akinek volt IronMan Edition-ös X7 Pro? Van rá valami hangyafasznyi esély, hogy ha 17.-én este 20-kor nanoszekundumonként frissítem a böngészőt, akkor esetleg a gyereknek tudjak venni egyet? Valakinek valami tapasztalat? Vagy ALZA-ról esetleg?
-
Freel
tag
-
judas13
veterán
Ezeket olvasni róluk:
Xiaomi Poco X8 Pro (8 GB | 256 GB): 399 €
Xiaomi Poco X8 Pro (8 GB | 512 GB): 449 €
Xiaomi Poco X8 Pro (12 GB | 512 GB): 479 €Xiaomi Poco X8 Pro Max (12 GB | 256 GB): 529.-
Xiaomi Poco X8 Pro Max (12 GB | 512 GB): 579 €
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest