Hirdetés
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Ugyan! Én kérek elnézést, hogy elsütöttem a "poént". Ezentúl majd nem fogom. Nyilván.
Bal lábbal keltél, vagy mi a baj? Értettem ám, amit írtál, és azért is mertem azt válaszolni amit, mert ebben a topikban üdítően kevés az olyan hozzászóló (sőt talán nincs is), aki a racerboy kategóriába tartozik, és 50 centi spoilert szerel az ezres Corsa-ra. Erre az állapotra, illetve a hozzászólásodban említettek felnagyítására és (szerintem) vicces eltorzítására utaltam a saját hozzászólásomban.
De mindegy is, polemizálhatnánk azon, hogy ki nem értett/értett félre kit, és hogy egy topik off részét mennyire kell komolyan venni, illetve hogy miért frusztrál az irónia
(touché!), értelme mégsem sok lenne.
Béke veled!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bal lábbal keltél, vagy mi a baj? Értettem ám, amit írtál, és azért is mertem azt válaszolni amit, mert ebben a topikban üdítően kevés az olyan hozzászóló (sőt talán nincs is), aki a racerboy kategóriába tartozik, és 50 centi spoilert szerel az ezres Corsa-ra. Erre az állapotra, illetve a hozzászólásodban említettek felnagyítására és (szerintem) vicces eltorzítására utaltam a saját hozzászólásomban.
(touché!), értelme mégsem sok lenne.