Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Milyen TV-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Persze, lehet szerencséje az embernek, ha jó idöpontot fog ki, avagy ismer kevésbé terhelt okmányirodát, engem az nagyon bosszantott, hogy mikor az ügyfélkapun próbáltam idöpontot keresni, akkor sokszor hetekre elöre be volt telve az adott kerület, és egy órát válogattam a kerületek között, mire találtam idöpontot. Lehet persze nekem nem Volt szerencsém.

Amire én gondoltam, hogy itt kint a legtöbb adásvétel ( ha nem az összes ), új rendszámmal is jár, erre írtam, hogy ez az egész átírásos-rendszámkészítös folyamat mennyire pikk-pakk megy.

Adásvételivel a neten megkötöm a biztit, ha szeretnék " egyedi " rendszámot, akkor a területi "zulassungstelle " honlapján rászürök, hogy szabad-e, ha igen, már le is foglaltam ( 12,50€ ), okmányirodában papírokat odaadod, ügyintézö bepötyögi, kész a kis meg a nagy forgalmi és az "umweltplakett ", plusz a rendszámigénylö papír, kapsz egy plasztikkártyát, amivel az automatánál fizeted a díjat ( 48€ ), irodából ki, átsétálsz a szomszéd kis bódéba, ott az igénylö, és a blokk után kifizeted a rendszámok anyagárát ( 33€ ), az orrod elött macinyomdázzák, majd rákérül a müszaki és a tartományi matrica és csókolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multi detektor
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest