Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Egérpad topik
- RAM topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- reMarkable - paper tablet
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
Ha táblád van akkor a kresz szerint Te lettél volna a hunyó, mivel védett útra fordultál ki. A másik autó max szabálysértés, mert sort előzött. Én évekkel ezelőtt kamionnal előztem 4 autót, a legelső balra le akart fordulni és oldalba vertem. Ő volt a hibás, mert megszegte a kanyarodási szabályt, az Ő biztosítója fizetett, én kaptam egy ötezres csekket mert autósort előztem.
Gondolj bele, ha egy szűkebb utcába fordulsz jobbra és jobbról jön egy széles traktor, vagy teherautó. Ha ütköztök akkor Te leszel a hibás, mert védett útra kanyarodsz. Ha teljesen átjön a Te oldaladra, és ütköztök akkor is max szabálysértést csinál, Te pedig balesetet okozol a kanyarodási szabály megsértésével.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest