-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
sziku69 #55415 üzenetére
Ez nem tudom mikori gyártás (nyilván nem olyan masszív, mint anno a keleti autóké), de mondom nekem nem tűnik pillekönnyűnek.
Amiket tapiztam, azok könnyebbnek tűntek.(emlékeim szerint, bár ugye az érzékek becsaphatják az embert)
Nekem annyi elég ezzel kapcsolatosan, hogy a szél ne borítsa majd föl.MÁS
OBD-olvasó szerint 13,8-13,9V a töltésem, az akksi nyugalmi feszültsége meg assz'em 12,4V körüli, ez nekem kicsit soványka, nem?
Igaz az autó indul pöcc-röff, ez így volt kemény mínuszokban is, tehát lehet csak a kábelezés vesztesége miatt alacsonyabb az ideális 13V körülihez képest?
Most sajnos nincs nálam a multiméter, hogy rámérjek az akkunál, csak eszembe jutott mit látok OBD alapján.
A másik egyre erősödő gyanúm, hogy hamarosan futómű-beállításra kell vinnem a verdát, mert elkezdett "kúszni" az autó, az egyenestől kicsit el-eltér jobbra, ezt eddig nem vettem rajta észre ill. nem csinálta
Kerékdőlést mondott egy kedves ismerősöm, hogy azt nézessem meg, remélem csak ennyi a baja tényleg, de az meg most mitől ment el, amikor kerülgetem serényen a kátyúkat, és a téligumi felrakásakor még szépen futott egyenesen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest