- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Epson nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LG LCD és LED TV-k
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Milyen TV-t vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Fogalmam sincs az életben nem foglalkoztam aksikkal most se nagyon érdekel úgyis megdöglik előbb utóbb úgyis egy trágya technológia évtizedek óta nincs jelentős előrelépés
Varta nyilván hallottam róla de am se jót se rosszat. Banner van az F -ben már jó pár éve bírja már kicsit köszörülni kell mostanában de simán lehet hogy a trafó az indítómoci mittomén hát mág öreg, de azért ugyanúgy pöccre, csak hosszabb pöcre.
Szóval Bannert megvenném úgy, hogy nem fosnék, hogy 1-2 éven belül vége. Gyári GM -et jó szívvel vennék mert már most kibírt 5 évet és közel 170 ezret (bár ez nem sokat számít gondolom) és tök jó tényleg. Exide-ről hallottam, jókat ráadásul, de sose volt. Nem tudom mi lesz, majd ha eljön az idő. Valszeg banner v. exide, ami olcsóbb és nagyobb.
Nem tudom nálad/tok hogy van de nekem az akksi tartó helye le van szűkítva direkt egyik oldalról, azt még ott elcsípem (műanyag) befér még vagy 5 centivel nagyobb![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Jogász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Epson nyomtatók
- További aktív témák...
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Varta nyilván hallottam róla de am se jót se rosszat. Banner van az F -ben már jó pár éve bírja már kicsit köszörülni kell mostanában de simán lehet hogy a trafó az indítómoci mittomén hát mág öreg, de azért ugyanúgy pöccre, csak hosszabb pöcre.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)