- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alaaf Pi
őstag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
túl sürü a hideghez a köolaj, és eltömte a befecskendezöket.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
E.Kaufmann
üzenetére

-
Alaaf Pi
őstag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Ez nem biztos. Ami sok szart már bele lapátoltak, lehet már így is kémkedik. Egér mozgást pl. felügyel.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Némely munkahelyen még fizetnek is ezért...
Volt szerencsém tesztelni ilyen rendszert, de egyrészt engem is figyelt, másrészt ennyire nem vagyok nyalis, hogy ajánlgassak a főnököknek ilyen rabszolgahajcsár eszközt. Felvetette egy kibic, csak szerencsére elfelejtődött gyorsan. Amúgy volt már pár hasonló elfelejtődés, szerencsére 
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"hogy az operációs rendszer a felhasználó tevékenységét monitorozva és rögzítve egy adatbázist kreált volna, visszajátszhatóvá téve a gépen elvégzett tevékenységeket"
Amúgy nem erre vágyik minden épeszű user?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
ddekany
nagyúr
Meg esetleg ne hívjanak mindent Copilotnak... (Lehet a Windows 12 neve is Copilot lesz és kész.)
-
Pedig mar azt hittem, hogy a kodirasbol kiebrudaljak az AI-t, mert amit mostansag sikerul elkovetni, az minden, csak nem jo.
-
kilua
senior tag
Az Android is megbolondult. Ha kicsit hosszabban nyomom meg a bekapcsoló gombot előjön a gemini
-
Dester31
tag
Windowsos power user vagyok 30-35 éve, de annyira tele lett a tököm az AI erőltetésével valamint a megbízhatatlan működésével a Windowsnak (megmagyarázhatatlan hibák tömkelege), hogy december végén felraktam egy Bazzite-ot is, dual bootra. Nem volt könnyű belakni, de sokkal szívesebben használom ma már, mint a Windowst - oda már csak Fortnite, Lightroom, Photoshop és Fusion360 miatt térek vissza. De legyen egyszer rendes GPU passthrough, meg oldják meg a kernel alapú anticheatet rendesen, és a Windows már csak VM-ben fog futni, ha épp szükség lesz rá.
-
Semplar
őstag
-
Johnny001
senior tag
Nekem is van ilyen beépítve, de semmi haszna, inkább chatgpt, amire nekem kell elég!
-
MLaca
őstag
eddig véletlenszerűen, öntudatlanul rakták bele?
-
-
szerintem bele is szakadnának, ha valami csak opció lenne és nem kötelező... ezzel inkább elriasztják a népet.
-
martonx
veterán
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Pontosan. Értelme lenne, csak eddig csupa értelmetlen hülyeségre használták. Ráadásul nekem senki ne mondja, hogy ehhez dedikált AI egység kell.
-
Kasya
nagyúr
Beepitik mindenhova hasznossagtol fuggoen? Alapaertelmezett lesz? Mar latom magam elott a hirt, hogy "versenyhatranyt" okoznak. Remélem kezdenek gyüjteni az EU-s buntetesre
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vg
veterán
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
A windows 11 iot verziót kellene bárki számára megvásárolhatóvá tenni.
-
E.Kaufmann
veterán
A helyi LLM alapú a hang, szöveg és gesztusvezérlést, helyi AI alapú keresést, ami pl fotókat videókat tud keresni leírás alapján a bennük lévő tárgyak, személyek és képeken szereplő szöveg alapján nem tartanám felesleges dolgoknak egy modern rendszerben, pláne ha a hw is támogatja, sőt, de azért lehessen kikapcsolni, ne az döntsön, hogy a hw képes rá vagy sem esetleg az, hogy a microsoft vezetése épp milyen buzzword-re kattant rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 8GB RAM, 256GB SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)