- Milyen notebookot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tacso
aktív tag
Hát igen, én is 1.4et akartam, de ez volt kézenfekvő: az autót nagyszüleim használták, 4év alatt 16000 km-t tettek bele... kihagyhatatlan volt... relatíve olcsón kaptam megkimélt, jó állapotú autót...
Persze semmi sem tökéletes, áldozatok tettem: nincs klíma, meg ugye 1.2, de ahogy elnéztem a használt piacot, új autóra nem tellett, hitelbe meg nem akartam belemenni 22 évesen, mérlegeletem és végül megvettem tőlük. Azóta már 30000 felett van benne és most múlt 5 éves...
Ez a sok rövid táv biztos nem tesz jót a kocsinak, én 3km-ért biztos nem ülnék autóba, de lehet velem van a baj...
A helyedben lehet megpróbálnám a "kartonlapos módszert" (kartonlap a hűtő elé), meg mondjuk indulás előtt melegíteném az autót pár percig, hogy hamarabb elérje az üzemi hőfokot, na meg a fűtést nem használnám egyáltalán...
Szerintem jót tenne az autónak, ha 1-2 hetente meghajtanád, legalább 10-15km forszírozott tempóban, hogy a lerakódások kiégjenek
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Telekom mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- További aktív témák...
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- RAZER Edition Gamer Szék ÚJSZERŰ ÁLLAPOT!
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze semmi sem tökéletes, áldozatok tettem: nincs klíma, meg ugye 1.2, de ahogy elnéztem a használt piacot, új autóra nem tellett, hitelbe meg nem akartam belemenni 22 évesen, mérlegeletem és végül megvettem tőlük. Azóta már 30000 felett van benne és most múlt 5 éves...